Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

Vnz, esu praradusi vilti rasti gretel 38d, o man labai reikia ispiriamu, zemu. Gal kas turite tokius:
user posted image
Kaip su ju dydziu ar tikrai reikia didesnius imti del kailiuko? koki ik dydi jei nesioju 38?
Atsakyti
Kokį dydį imti mergaitei nešiojančiai 27 dydį? g.gif
Noriu imt tokias user posted image
Atsakyti
Norėčiau paklausti patyrusių Crocsininkių smile.gif Kaip dėl jų slidumo žiemą?
Ačiū smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mokka @ 2011 11 24, 10:46)
Norėčiau paklausti patyrusių Crocsininkių smile.gif Kaip dėl jų slidumo žiemą?
Ačiū smile.gif

slidus kaip ir visi batai mirksiukas.gif slysta, bet tikrai ne taip, kad neitu paeiti
Atsakyti
gal kas galite patarti kokie vyriski Crocsai tinkamiausi ziemai ir slapiam orui?
Atsakyti
Sveikos crocs'u "ligones" 4u.gif biggrin.gif Norejau patarimo smile.gif
Gal kas turejot tokius ar panasius? Ar jie neperslampa per slapdribas, sniega einant? Kokie labiau tepasi juodi ar sviesus? Nes esu skaicius,kad ir juodi labai tepasi ax.gif Ir siaip kokie minusai gali buti? Aciu uz patarimus 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 10 21, 01:02)
Kalbu apie šiuos doh.gif

user posted image

gal kas turit situ crocband W7. turiu prasyma pamatuokit vidpaduka,sako kad pamazinti.ne sau pirkciau todel bijau prasauti...mama nesioja 38,5 pagal lietuviska ismiera,idomu W7 butu per mazi?
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 12 09, 09:53)
gal kas turit situ crocband W7. turiu prasyma pamatuokit vidpaduka,sako kad pamazinti.ne sau pirkciau todel bijau prasauti...mama nesioja 38,5 pagal lietuviska ismiera,idomu W7 butu per mazi?

abejoju ar jie pamazinti g.gif as nesioju 39-39,5 tai man W9 kuo puikiausiai, su plonesne kojine vos neklapsi, bet mano koja siaura. o is ilgio geri. manau jusu mamai reiketu W8 butinai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 12 09, 09:53)

Mano peda 25cm, aviu 38,5-39, plati peda ir auksta keltis, tai man W9 geri, ir tai truputi keltis remiasi, i W8 neikisciau.
Atsakyti
QUOTE(*Gaja* @ 2011 12 09, 02:13)
Sveikos crocs'u "ligones" 4u.gif  biggrin.gif Norejau patarimo smile.gif
Gal kas turejot tokius ar panasius? Ar jie neperslampa per slapdribas, sniega einant? Kokie labiau tepasi juodi ar sviesus? Nes esu skaicius,kad ir juodi labai tepasi ax.gif Ir siaip kokie minusai gali buti? Aciu uz patarimus 4u.gif

Turiu juodus Berryessa, tikrai neslampa, kojos nesalo, lengvai priziurimi batai thumbup.gif Na kazkokie patepimai tikrai matosi, tuoj lieka sviesesnes demeles. Kaip butu su sviesiais, nezinau, turbut matytusi temsesnes demeles, jei tai kazkoks purvas ar murzinas sniegas g.gif
Atsakyti
QUOTE(cavalli @ 2011 12 09, 11:54)
Turiu juodus Berryessa, tikrai neslampa, kojos nesalo, lengvai priziurimi batai thumbup.gif Na kazkokie patepimai tikrai matosi, tuoj lieka sviesesnes demeles. Kaip butu su sviesiais, nezinau, turbut matytusi temsesnes demeles, jei tai kazkoks purvas ar murzinas sniegas g.gif

Aciu uz patarimus labai 4u.gif Jau nusipirkau siandien wub.gif Geris kojoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2011 12 09, 13:21)
Mano peda 25cm, aviu 38,5-39, plati peda ir auksta keltis, tai man W9 geri, ir tai truputi keltis remiasi, i W8 neikisciau.

aciu,
matavau w7 tai mano koja 37.5 i w7 neikisu,w8 akropolio crocs neturejo,uzsidejau w9 tai man dar ir su stora kojine butu gerai. Tai pirkau w9 tikiuosi kai mama ras juos po kaledu eglute,jai bus geri :-)
Papildyta:
QUOTE(Agnikiii @ 2011 12 09, 13:03)
abejoju ar jie pamazinti  g.gif  as nesioju 39-39,5 tai man W9 kuo puikiausiai, su plonesne kojine vos neklapsi, bet mano koja siaura. o is ilgio geri. manau jusu mamai reiketu W8 butinai  4u.gif

zinokit turetu buti pamazinti,mano koja siaura,bet keltis auksta turiu jaunt w7 tai nesiojant 37,5 dydi man tik kad per kelti geri,o is ilgio dar ir atlieka,ant jaunt modeliuko, o va kaip ir sakiau i situos winter boot w7 as net neikisau kojos ir pridejus pada ant pedos is ilgio pirstas jau remtusi...
Atsakyti