Vnz, esu praradusi vilti rasti gretel 38d, o man labai reikia ispiriamu, zemu. Gal kas turite tokius:
Kaip su ju dydziu ar tikrai reikia didesnius imti del kailiuko? koki ik dydi jei nesioju 38?
Kokį dydį imti mergaitei nešiojančiai 27 dydį?
Noriu imt tokias
Noriu imt tokias
QUOTE(mokka @ 2011 11 24, 10:46)
slidus kaip ir visi batai slysta, bet tikrai ne taip, kad neitu paeiti
gal kas galite patarti kokie vyriski Crocsai tinkamiausi ziemai ir slapiam orui?
Sveikos crocs'u "ligones" Norejau patarimo
Gal kas turejot tokius ar panasius? Ar jie neperslampa per slapdribas, sniega einant? Kokie labiau tepasi juodi ar sviesus? Nes esu skaicius,kad ir juodi labai tepasi Ir siaip kokie minusai gali buti? Aciu uz patarimus
Gal kas turejot tokius ar panasius? Ar jie neperslampa per slapdribas, sniega einant? Kokie labiau tepasi juodi ar sviesus? Nes esu skaicius,kad ir juodi labai tepasi Ir siaip kokie minusai gali buti? Aciu uz patarimus
QUOTE(braskelina @ 2011 10 21, 01:02)
gal kas turit situ crocband W7. turiu prasyma pamatuokit vidpaduka,sako kad pamazinti.ne sau pirkciau todel bijau prasauti...mama nesioja 38,5 pagal lietuviska ismiera,idomu W7 butu per mazi?
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 12 09, 09:53)
gal kas turit situ crocband W7. turiu prasyma pamatuokit vidpaduka,sako kad pamazinti.ne sau pirkciau todel bijau prasauti...mama nesioja 38,5 pagal lietuviska ismiera,idomu W7 butu per mazi?
abejoju ar jie pamazinti as nesioju 39-39,5 tai man W9 kuo puikiausiai, su plonesne kojine vos neklapsi, bet mano koja siaura. o is ilgio geri. manau jusu mamai reiketu W8 butinai
QUOTE(vakaro_zvaigzde @ 2011 12 09, 09:53)
Mano peda 25cm, aviu 38,5-39, plati peda ir auksta keltis, tai man W9 geri, ir tai truputi keltis remiasi, i W8 neikisciau.
QUOTE(*Gaja* @ 2011 12 09, 02:13)
Sveikos crocs'u "ligones" Norejau patarimo
Turiu juodus Berryessa, tikrai neslampa, kojos nesalo, lengvai priziurimi batai Na kazkokie patepimai tikrai matosi, tuoj lieka sviesesnes demeles. Kaip butu su sviesiais, nezinau, turbut matytusi temsesnes demeles, jei tai kazkoks purvas ar murzinas sniegas
QUOTE(cavalli @ 2011 12 09, 11:54)
Turiu juodus Berryessa, tikrai neslampa, kojos nesalo, lengvai priziurimi batai Na kazkokie patepimai tikrai matosi, tuoj lieka sviesesnes demeles. Kaip butu su sviesiais, nezinau, turbut matytusi temsesnes demeles, jei tai kazkoks purvas ar murzinas sniegas
Aciu uz patarimus labai Jau nusipirkau siandien Geris kojoms
QUOTE(linamog @ 2011 12 09, 13:21)
Mano peda 25cm, aviu 38,5-39, plati peda ir auksta keltis, tai man W9 geri, ir tai truputi keltis remiasi, i W8 neikisciau.
aciu,
matavau w7 tai mano koja 37.5 i w7 neikisu,w8 akropolio crocs neturejo,uzsidejau w9 tai man dar ir su stora kojine butu gerai. Tai pirkau w9 tikiuosi kai mama ras juos po kaledu eglute,jai bus geri :-)
Papildyta:
QUOTE(Agnikiii @ 2011 12 09, 13:03)
abejoju ar jie pamazinti as nesioju 39-39,5 tai man W9 kuo puikiausiai, su plonesne kojine vos neklapsi, bet mano koja siaura. o is ilgio geri. manau jusu mamai reiketu W8 butinai
zinokit turetu buti pamazinti,mano koja siaura,bet keltis auksta turiu jaunt w7 tai nesiojant 37,5 dydi man tik kad per kelti geri,o is ilgio dar ir atlieka,ant jaunt modeliuko, o va kaip ir sakiau i situos winter boot w7 as net neikisau kojos ir pridejus pada ant pedos is ilgio pirstas jau remtusi...