Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(cavalli @ 2011 10 28, 19:51)
Kad su jais idomiai, nes tas kulnas toks uzapvalintas, tai sunku nusprest kur ta riba, ties kuria sustot skaiciuot biggrin.gif
As turiu tokias kietas matavimui juosteles su cm, kur jos nesilenkia ties uzlenkimu, tai manau issimatuoja taip tiksliau, nei matuojant su lanksciu centimetru g.gif

na taip,as matavau su metru,galejo tikrai paklaida buti,bet kad tokia g.gif dabar salia neturiu,pamatuot negaliu, bet i az gavau net 3 skirtingas versijas is turinciu tokius crocs,kiek cm viduje biggrin.gif ir zinok dabar doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darmin: 28 spalio 2011 - 20:16
QUOTE(cavalli @ 2011 10 28, 20:32)
Nee, kazka gal suklydot matuojant, gal centimetras pasistume i prieki matuojant, bet M9 dydzio nera tiek cm viduj blush2.gif
Ambler M9 dydzio vidpadukas ~26-26.5cm 4u.gif
M10 dydzio yra ~27.5cm 4u.gif

nu maniskio peda yra 26.6cm,bet jam ten puikiausiai vilnone kojine telpa rolleyes.gif(manau 27 cm tikrai yra g.gif ) ,o su plona kojine laisva,bet M8 mazi butu buve doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnikiii @ 2011 10 25, 21:32)
tikrai Crocs yra liga  thumbup.gif  norisi visokiu  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmma: 28 spalio 2011 - 20:37
Zinokit isejau vakar pirma karta su savo crocband. Turiu juodus, tai juosteles ant pado baltos. Na aisku ne takeliais vaiksciojau, miske buvom, ir tikrai nesaugojau per daug, tai jau dbr tos juosteles juodos doh.gif tikiuosi, kad ziema nesiteps taip doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 10 31, 21:42)
Zinokit isejau vakar pirma karta su savo crocband. Turiu juodus, tai juosteles ant pado baltos. Na aisku ne takeliais vaiksciojau, miske buvom, ir tikrai nesaugojau per daug, tai jau dbr tos juosteles juodos  doh.gif  tikiuosi, kad ziema nesiteps taip  doh.gif

žiemą sniegelis viską nuplaus, o bus tikrai malonu, kad užėjus kur į parduotuvę nepradeda kojos snieguotos šlapt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2011 11 01, 11:36)
žiemą sniegelis viską nuplaus, o bus tikrai malonu, kad užėjus kur į parduotuvę nepradeda kojos snieguotos šlapt smile.gif

tai zinau, kad nesals nes nesilaiko sniegas smile.gif
Atsakyti
Crocs myletojos,
kur ieskoti senesniu metu modeliu, tokiu kaip pvz. gretel? Man reikia greitai ispiriamu, po dzinsais, kad greit isokai ir vaziuoji g.gif
Atsakyti
patarkit del situ ax.gif mano koja 38,5. Kokio dydzio reikia ir ar patogus jie, silti ?? nebus slidus ??
http://www.crocs.co....=women-footwear

kaina nera maza, tokia baime, kai nesu turejusi jokiu crocs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Faustina2000 @ 2011 11 06, 22:21)
patarkit del situ  ax.gif mano koja 38,5. Kokio dydzio reikia ir ar patogus jie, silti ?? nebus slidus ??
http://www.crocs.co....=women-footwear

kaina nera maza, tokia baime, kai nesu turejusi jokiu crocs  ax.gif

Aš irgi šituos nusižiūrėjusi. Kai matavausi, labai patiko. Bet aš maniau, jog ten natūrali oda, pasirodo ne.
Tai vat ir suabejojau g.gif
Atsakyti
nesu turėjus prastesnių batų. nesuprantu jų populiarumo. koja prakaituoja, grožio nulis.
na nebent dėl to, kad nesunešiojami ir lengva prižiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(rrr? @ 2011 11 06, 21:49)
Crocs myletojos,
kur ieskoti senesniu metu modeliu, tokiu kaip pvz. gretel? Man reikia greitai ispiriamu, po dzinsais, kad greit isokai ir vaziuoji  g.gif

ziurint kokio dydzio reik, W9, maciau,kaip tik nare pardavinejo
http://www.supermama...?...9260&st=360 367 ir 370zinutes,

dar va cia tamsus yra taip pat W9
http://public.fotki....rocs-avalyne-1/

tik nepasakysiu nares nick'o blush2.gif ...kazkada tik sia nuoroda issisaugojau..., gal iseina i albuma parasyti,gal ji atsilieptu mirksiukas.gif

(paziurejau dabar,kad kur komentarai jos tel parasytas 4u.gif tai tikrai imanoma norint susisiekti mirksiukas.gif ir nurodo,kad butent crocs gretel W9 vidpadis ~25-25.5cm)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Semilga: 07 lapkričio 2011 - 09:40
Gal kuri turite crocs kedukus? idomu su jais galima sportuoti?
bowen brights
Atsakyti
QUOTE(coco♥ @ 2011 11 07, 10:15)
nesu turėjus prastesnių batų. nesuprantu jų populiarumo. koja prakaituoja, grožio nulis.
na nebent dėl to, kad nesunešiojami ir lengva prižiūrėt.

cia Jus apie zieminius ar vasarinius?
Atsakyti