Nu tikrai, kad neprakaituoja, jau dvi valandas darbe sedziu, tingiu eit persiaut
tik nesugalvokit pirkti i didesne puse mano yra butent mano dydzio, bet ir tai su plonesne kojine klapsi o padukai jokie negelbeja nuo didumo - buvau per didelius parsisiuntusi, dejau padukus storus, bet vistiek teko paskui parduot
gal kas zinote ir galit patarti, kaip su siais crocsais:
Koki uk dydi rinktis, jei eu43 dydzio reikia (27cm). Gal kas zinot, koki reikalai su sitais greeley?
Koki uk dydi rinktis, jei eu43 dydzio reikia (27cm). Gal kas zinot, koki reikalai su sitais greeley?
Greeley kaip tik tureciau gauti kita savaite Uk8 ir UK9, tai vieni tikiuosi atitiks 42dydi,kiti 43dydi. Nors uzsakinejau 42 ir 45,bet gavosi,kad idejo 42 ir 43 kai gausiu galesiu pakomentuoti
Dar klausimuka turiu,kuriu vyrai turi/turejo crocs Ambler - pardaviau M9 dydi,pagal mane 42 dydis. Maniskis is crocs visada toki nesioja. Pirkeja gavus raso,kad modeliukas pamazintas nors stengiausi vitpaduka pamatuoti ir saviskio koja matavau (nors pries parduodant parasiau,kad viduje mazdaug 27.5cm, maniskio koja beveik 27cm, jei tiksliai tai 26.9 ir jam puikiai tiko) - net nepagalvojau,kad jie mazinti. Ar realiai jie tikrai pamazinti? Taip nesmagu dabar
Dar klausimuka turiu,kuriu vyrai turi/turejo crocs Ambler - pardaviau M9 dydi,pagal mane 42 dydis. Maniskis is crocs visada toki nesioja. Pirkeja gavus raso,kad modeliukas pamazintas nors stengiausi vitpaduka pamatuoti ir saviskio koja matavau (nors pries parduodant parasiau,kad viduje mazdaug 27.5cm, maniskio koja beveik 27cm, jei tiksliai tai 26.9 ir jam puikiai tiko) - net nepagalvojau,kad jie mazinti. Ar realiai jie tikrai pamazinti? Taip nesmagu dabar
QUOTE(evaneva @ 2011 10 28, 14:50)
Gal nešiojančios Crocband Winter Boot
galėtumėt pasakyti ar šie batai prasinešioja kiek per laiką? Nes matavausi 9dydį tai tokie tip top, su storesne kojine nelabai jau, o va 10dydis jau didokas ir platus pakankamai. Nebežinau, kuriuos geriau imti.
galėtumėt pasakyti ar šie batai prasinešioja kiek per laiką? Nes matavausi 9dydį tai tokie tip top, su storesne kojine nelabai jau, o va 10dydis jau didokas ir platus pakankamai. Nebežinau, kuriuos geriau imti.
imkit 9, su 10 nebus smagu vaikscioti, jei didoki
QUOTE(Darmin @ 2011 10 28, 14:51)
MB peda 27,5cm, jam Ambler M9 buvo mazoki. Kadangi kitu modeliu Crocs avi M9 ir tinka, isvada - pamazinti.
QUOTE(linamog @ 2011 10 28, 15:22)
MB peda 27,5cm, jam Ambler M9 buvo mazoki. Kadangi kitu modeliu Crocs avi M9 ir tinka, isvada - pamazinti.
pamatavau vyro turimus kitus crocsus,tai is turimu tapkyciu ir 2 keduku,nei vienuose nera daugiau nei 27.5cm, nors ant visu raso M9 ir visi siusti is crocs.com
QUOTE(Darmin @ 2011 10 28, 15:58)
pamatavau vyro turimus kitus crocsus,tai is turimu tapkyciu ir 2 keduku,nei vienuose nera daugiau nei 27.5cm, nors ant visu raso M9 ir visi siusti is crocs.com
Matyt, dar ir individualiai nuo zmogaus pedos,pirstu issidestymo priklauso
Ir sis modelis yra unisex.Gal todel jis mazintas.Nes raso ant pado,kad M9, W11
QUOTE(Darmin @ 2011 10 28, 15:51)
Nee, kazka gal suklydot matuojant, gal centimetras pasistume i prieki matuojant, bet M9 dydzio nera tiek cm viduj
Ambler M9 dydzio vidpadukas ~26-26.5cm
M10 dydzio yra ~27.5cm
QUOTE(cavalli @ 2011 10 28, 19:32)
Nee, kazka gal suklydot matuojant, gal centimetras pasistume i prieki matuojant, bet M9 dydzio nera tiek cm viduj
M10 dydzio yra ~27.5cm
M10 dydzio yra ~27.5cm
nu gal tikrai kazka numatavau i pievas - bet tada nesuprantu,kaip maniskis juos nesiojo
parasiau tai mamytei,bus viskas aisku,ismatuos tiksliai ir issiaiskinsim
Dekui uz pastebejimus
QUOTE(Darmin @ 2011 10 28, 21:47)
nu gal tikrai kazka numatavau i pievas - bet tada nesuprantu,kaip maniskis juos nesiojo
Dekui uz pastebejimus
Dekui uz pastebejimus
Kad su jais idomiai, nes tas kulnas toks uzapvalintas, tai sunku nusprest kur ta riba, ties kuria sustot skaiciuot
As turiu tokias kietas matavimui juosteles su cm, kur jos nesilenkia ties uzlenkimu, tai manau issimatuoja taip tiksliau, nei matuojant su lanksciu centimetru