Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(vilnele136 @ 2011 10 21, 14:28)
labas mergytes.Kieks skaiciau, tai dziaugiates tos kurios nesiojat crocs nadia.Noriu pirkti dukrai, bet kiek suprantu su jais bus salta prie minusines temperaturos, nes ten nera jokio pasiltinimo.Ar as klystu?
ir kaip crocs sally, ar jie greitai perslampa? g.gif

as buvau nadia parsisiuntusi smile.gif na man jie buvo didoki, bet isidejau paduka ir zinokit man tikrai salo su jais koja doh.gif ir nebuvo dideliu salciu doh.gif o su claire nesala tikrai thumbup.gif
Atsakyti
sveikos nesiojancios crocs claire ir crocs Crocband Winter Boot .Vis suku galva kuri varijanta isigyti.Kad nesaltu kojos ir butu patogu ir galeciau uzsimesti slapiu oru ar net ant sniegucio,sirdis gal linksla prie pirmo varijanto(del aukstumo)....jau turiu botus begalo jais dziaugiuosi ,bet vis negaliu issirinkti siltesniam orui kazko ,labai noriu jusu patarimo o gal kas abu juos turi isigyjus?
Atsakyti
Sveikos, mergytes...norejau paklaust . vaziuoju atostogu i LT, noriu isigyti croksiukus,bet tuos siltus su kailiu wub.gif nedurnai atrodysiu lapkricio men Lt su jais??? nes pas mus orai kaip tik jiems,o LT gali but net ir sniego
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2011 10 25, 17:03)
sveikos nesiojancios crocs claire ir crocs Crocband Winter Boot .Vis suku galva kuri varijanta isigyti.Kad nesaltu kojos ir butu patogu ir galeciau uzsimesti slapiu oru ar net ant sniegucio,sirdis gal linksla prie pirmo varijanto(del aukstumo)....jau turiu botus begalo jais dziaugiuosi ,bet vis negaliu issirinkti siltesniam orui kazko ,labai noriu jusu patarimo o gal kas abu juos turi isigyjus?

aš už crocs Crocband Winter Boot smile.gif 4u.gif Turbūt norit šaltesniam orui g.gif ,tai tuo labiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2011 10 25, 17:03)

Pernai mamai pirkau Claire (bet musu dydziai vienodi, tai teko ir man panesioti) o siemet nusipirkau ir crocband smile.gif del siltumo tai tikrai abeji vienodi. ant sniego drasiai galima vaiksciot su claire, o del crocband dar nezinau smile.gif man claire grazesni, mama sako kad crocband biggrin.gif man atrodo kad jie vienodi del visu savybiu (siltumas, dregmes nepraleidzia), tik isore skiriasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnyte89 @ 2011 10 25, 17:06)
Sveikos, mergytes...norejau paklaust . vaziuoju atostogu i LT, noriu isigyti croksiukus,bet tuos siltus su kailiu wub.gif nedurnai atrodysiu lapkricio men Lt su jais??? nes pas mus orai kaip tik jiems,o LT gali but net ir sniego

apie kuriuos su kailiuku kalbate g.gif jei apie trumpus ,įsispiriamus,tai jie man tik tokie namai-mašina-parduotuvė-mašina -namai ax.gif O jei su auliuku,tai gal ir einamesni ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Agnikiii @ 2011 10 25, 17:33)
Pernai mamai pirkau Claire (bet musu dydziai vienodi, tai teko ir man panesioti) o siemet nusipirkau ir crocband  smile.gif  del siltumo tai tikrai abeji vienodi. ant sniego drasiai galima vaiksciot su claire, o del crocband dar nezinau  smile.gif  man claire grazesni, mama sako kad crocband  biggrin.gif  man atrodo kad jie vienodi del visu savybiu (siltumas, dregmes nepraleidzia), tik isore skiriasi  4u.gif

Claire tokie ''skystesni'',daugiau kaip botai ,o crocband rimtesni,daugiau kaip batai ax.gif
Atsakyti
Tik ka gavau Claire, nu man jie thumbup.gif
Esu matavusis barryessa bei winter boot'us man jie kazkokie kliunksintys pasirode, o sitie kai per penty labiau suverzta, tai kaip tik.
Manau pati ir atsakau i savo klausima ka daryti jei nei w7, nei w8 dydis kazkuriu batu netinka...imti kita modeli mirksiukas.gif

To Agnikii: mano bendradarbe praeita ziema nesiojo winter boot'us, tai labai patenkinta buvo, jau galvoja apie kitu pirkima... kai uzsikreti sia liga, norisi pirkt ir pirkt biggrin.gif na o apie clair - po sios ziemos galesiu atsakyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausrina @ 2011 10 25, 18:28)
Tik ka gavau Claire, nu man jie  thumbup.gif
Esu matavusis barryessa bei winter boot'us man jie kazkokie kliunksintys pasirode, o sitie kai per penty labiau suverzta, tai kaip tik.
Manau pati ir atsakau i savo klausima ka daryti jei nei w7, nei w8 dydis kazkuriu batu netinka...imti kita modeli  mirksiukas.gif

To Agnikii: mano bendradarbe praeita ziema nesiojo winter boot'us, tai labai patenkinta buvo, jau galvoja apie kitu pirkima... kai uzsikreti sia liga, norisi pirkt ir pirkt biggrin.gif na o apie clair - po sios ziemos galesiu atsakyt  smile.gif

Pritariu drinks_cheers.gif kaip isprotejus tada nori beveik visu modeliuku smile.gif visiems sezonams mirksiukas.gif
ne tik sau, bet ir seimai doh.gif lotuliukas.gif
su crocs, tas pats,kaip ir su ugg smile.gif ne tik mada,patogumas,bet ir praktiskumas mirksiukas.gif
Atsakyti
o vaikstant visa diena neprakaituoja koja? ar dedat padukus?
Atsakyti
tikrai Crocs yra liga thumbup.gif norisi visokiu drinks_cheers.gif
Atsakyti
turejau omeny ne trumpucius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ShihTzu @ 2011 10 25, 21:05)
o vaikstant visa diena neprakaituoja koja? ar dedat padukus?

paduku tai tikrai nereikia schmoll.gif ir taip kojai silta thumbup.gif o ir kaip bebutu keista, koja neprakaituoja, tiesiog silta yra bigsmile.gif
Atsakyti