Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(gwidita @ 2011 10 20, 19:01)
taigi galit ysigyt blush2.gif galios ne viena diena ir ne vienoje parduotuveje..turesit visam laikui drinks_cheers.gif
o gal is draugu kas gali paskolinti bigsmile.gif  mirksiukas.gif

tai,kad Megoje apsilankome turbut 2-3k. metuose biggrin.gif visai kitam gale gyvenam. isigyti atskirai kaip suprantu jos negalima,tik isigyjus prekiu uz 99lt,tada isduoda nemokamai.

sirdelyte - taip,Megoje yra Crocs sala,ten prekiaujama originaliais crocs,kaip beja, ir Akropolyje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(orleana @ 2011 10 09, 19:52)
gal kas zinosit kaip sitie vyriski crocs greeley?
http://www.open24.lt...valyne/greeley/  tiksliau kaip cia su ta siluma, maciau realybei tai labai faini, apie lengvuma jau ner ka kalbet  wub.gif

Dėl šilumos negaliu pasakyti, bet prie perkant labai reikia pasimatuoti, nes mano vyrui netiko doh.gif jei savo dydžio - tai vos vos įkiša su šaukštu, jei 1d didesnį matuoja - lengvai lenda, bet koja klepsi bate. Nors keltis manau tikrai nėra aukšta, dėl to niekada neturėjo problemų, perkant kt batus.
Atsakyti
QUOTE(sirdelyte @ 2011 10 20, 13:02)
braskelina, čia kalbate apie croscband? g.gif

Kalbu apie šiuos doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sirdelyte @ 2011 10 20, 20:36)
Megoje 100 proc. Crocs originalūs? g.gif  4u.gif

na manau kad taip g.gif
nes jei megos crocs-saloje neoriginalus tai jau tada nezinau kur jie originalus doh.gif
o ir atskirt neysivaizduoju kaip..nes man jie visi vienodi blink.gif
skirtumas tik tas,kad gamintojas ant vieno modelio vienoks ant kito kitoks rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Darmin @ 2011 10 20, 21:32)
tai,kad Megoje apsilankome turbut 2-3k. metuose  biggrin.gif  visai kitam gale gyvenam. isigyti atskirai kaip suprantu jos negalima,tik isigyjus prekiu uz 99lt,tada isduoda nemokamai.

tai sakau draugu paklausinekit,gal paskolintu mirksiukas.gif buciau kauniete pagelbeciau tikrai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(pupune @ 2011 10 20, 22:20)
Dėl šilumos negaliu pasakyti, bet prie perkant labai reikia pasimatuoti, nes mano vyrui netiko  doh.gif jei savo dydžio - tai vos vos įkiša su šaukštu, jei 1d didesnį matuoja - lengvai lenda, bet koja klepsi bate. Nors keltis manau tikrai nėra aukšta, dėl to niekada neturėjo problemų, perkant kt batus.

man siti irgi patiko,savo vaikui noriu juos nupirkt,bet kaina doh.gif blink.gif crocs-salose jie 299.99lt nu tai jei dar pasinaudojus snd nuolaida-20% butu kiek g.gif 240 kazkur ane..? bet vistiek kaip dvylikos metu berniukui,man brangoka uz tiek pirkt batus doh.gif sakau gal kur pardavinejant rasiu pigiau.. ax.gif
peda jo siaura,nekelta..turetu koks w7-w8 tikt g.gif maciau danijoje ju prikabintu,smagus atrode,silti,..bet tik juodu..o jau ysitikinau kad juodus crocsus pirkt visiskai neapsimoka,bent jau mums kaimieciams blush2.gif nes tik per bala ar kur perbegi ir jau dumblini,jei nuvalai servetele(sausa)batas issimozoja ir atrodo kaip is tvarto kad isejes butum doh.gif butinai norint kad batas butu svarus reikia begt po vandeniu kist ir graziai nuplaut..
db ziurim y kuo sviesesnes spalvas rolleyes.gif
Atsakyti
Darmin, kada galvojat važiuoti į Megą? turiu aš kortelę smile.gif

Niekaip neapsisprendžiu ar pirkti man Megoje, ar užsisakynėti... g.gif Matuotis būtinai čia važiuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sirdelyte: 21 spalio 2011 - 09:52
QUOTE(sirdelyte @ 2011 10 21, 10:51)
Niekaip neapsisprendžiu ar pirkti man Megoje, ar užsisakynėti... g.gif Matuotis būtinai čia važiuosiu biggrin.gif

manau jei rasi tinkamus pirk drinks_cheers.gif nes kol uzsisakius sulauksi tai cia nusipirkus jau galesi nesiot baciukus thumbup.gif
kai pagalvoji kiek ismetom litu ant beleko.. doh.gif tai kad "permokesi"cia daugiau nei siusdamasi kokius 40-50lt tai irnesakyk.gif buve nebuve mirksiukas.gif
bent jau as taip manau ir darau mirksiukas.gif

vat claire tai pernai siunciausi,bet ir gavau tik vasario men blink.gif doh.gif
nes kai sugalvojau,kad man ju reikia doh.gif LT ju jau nebuvo ir nezadejo atvezti..teko kantriai laukt is uzsienio ax.gif
bet jei buciau radus cia,tai buciau ir pilna kaina mokejus blush2.gif nes laaabai jau ju norejau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelyte @ 2011 10 20, 16:28)
Iš kur pirkote, kiek mokėjote? Noriu ir aš Crocband smile.gif

as pirkau cia SM, mokejau 190 smile.gif bet jau zinojau kokio dydzio reikia smile.gif siaip gal Claire siek tiek grazesni, bet patogumu tai tikrai nesiskiria thumbup.gif
Atsakyti
labas mergytes.Kieks skaiciau, tai dziaugiates tos kurios nesiojat crocs nadia.Noriu pirkti dukrai, bet kiek suprantu su jais bus salta prie minusines temperaturos, nes ten nera jokio pasiltinimo.Ar as klystu?
ir kaip crocs sally, ar jie greitai perslampa? g.gif
Atsakyti
gwidita, siaubas kaip ilgai siuntė blink.gif Ačiū už info mirksiukas.gif

Agnikiii, koks batų dydis? Gal kartais kaip mano smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelyte @ 2011 10 21, 09:51)
Darmin, kada galvojat važiuoti į Megą? turiu aš kortelę smile.gif

didelis dekui uz pasiulyma wub.gif

Bet vyras siandien nuvaziavo ir nupirko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelyte @ 2011 10 21, 19:34)
gwidita, siaubas kaip ilgai siuntė blink.gif  Ačiū už info mirksiukas.gif

na siunte tai menesy su biskiu rolleyes.gif
Atsakyti
gwidita, pagalvojau, kad ilgiau siuntė smile.gif

Aš ką tik iš Megos parlekiau. Sutaupiau 100 Lt., smile.gif Pasiemiau šiuos ir maniškiui:
user posted image
user posted image
user posted image
Įdomiai su dydžiais, W6 spaudžia, o w7 laisvokas. Pasiemiau pastaruosius. Jei bus šaltoka įsidėsiu šiltą paduką ir šiltesnę koinę. Kai matavausi nebenorėjau batų nusiauti. Lengvučiai, šiltučiai ir be galo patogūs wub.gif Tikiuosi žiemą jie manęs nenuvils smile.gif Garantija 2 metams, tik čekį reikia turėti.
Atsakyti