Įkraunama...
Įkraunama...

Crocs - 5 tema

QUOTE(Kliockas @ 2011 10 03, 22:21)
Labas vakaras, reikia patarimo...
galvojau įsigyti Crocs Berryessa, bet kiek skaitinėju.. Jie labiau vėlyvam rudeniui, pliusinei temperatūrai... O reikia žieminių  doh.gif
Ką daryt? g.gif  Yra šilti, neperšlampami crocsai?? Ir prie klausimo dėl Berryessa-jie tikrai ne žieminiai? Ačiū 4u.gif

Visa ziema isvaiksciojau su Nadia ir Berryessa, man nesalo kojos 4u.gif Abeji batukai lengvi, na kaip ir visi crocsai, neperslampa, lengvai priziurimi bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos gal kam pravers info: sian ir rytoj europoj 20 proc nuolaida visiems batams, tai pirkau crocband winter boot tik uz 160 lt, tikrai gera kaina net siustis neapsimoka:) Baciukai superiniai, ypac dabartiniams slapiems orams, o perlamutrine spalvyte super thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos forumietės smile.gif

Man labai patinka crocs'ų praktiškumas. Esu pirkusi tik vasarinius, dabar užsimaniau pliurzių sezonui nusipirkti šiltesnius. Tik va bėda Crocs barryessa bei winter boot'ai w7 per maži (pirštas remiasi), o w8 per dideli, su kojinėm tiesiog smūksta sad.gif . Kaip čia dabar yra? Gal kuri susidūrėte su šia problema?
Atsakyti
Kas turit crocs winter boots,ar jums praleidžia vandenį g.gif Vakar per lietų paklampojau po kelias balas ir kojos kiaurai šlapios doh.gif Pradedu galvot,kad jie po pliurzas braidyt visai netinkami unsure.gif
Atsakyti
braskelina, čia kalbate apie croscband? g.gif
Atsakyti
Pernai vaiksciojau su Claire, o siemet nusipirkau Crocband Winter Boots thumbup.gif tikiuosi bus taip pat silta kojai kaip su claire thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(braskelina @ 2011 10 20, 00:37)
Kas turit crocs winter boots,ar jums praleidžia vandenį g.gif Vakar per lietų paklampojau po kelias balas ir kojos kiaurai šlapios doh.gif Pradedu galvot,kad jie po pliurzas braidyt visai netinkami unsure.gif

Na vedziojau suni per lietu ir kiaurai per balas keliavau ir kojos mano sausos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnikiii @ 2011 10 20, 15:41)
Pernai vaiksciojau su Claire, o siemet nusipirkau Crocband Winter Boots  thumbup.gif  tikiuosi bus taip pat silta kojai kaip su claire  thumbup.gif

Iš kur pirkote, kiek mokėjote? Noriu ir aš Crocband smile.gif
Atsakyti
su claire man neslampa niekada kojos schmoll.gif
o tie vinterbotai gal ne taip kaip claire islieti vientisai g.gif kad praleidineja dregme g.gif arba brokas gal koks unsure.gif

kas gyvena kaune ar pasieks rytoij kauno mega,
tai zinokit visiems crocsams -20% thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 10 20, 17:18)

kaip gaila,kad tik su megos nuolaidu kortele,kurios neturiu doh.gif vaikui kaip tik reikia crocsu,gerai nuolaida butu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Darmin: 20 spalio 2011 - 18:19
QUOTE(Darmin @ 2011 10 20, 19:17)
kaip gaila,kad tik su megos nuolaidu kortele,kurios neturiu  doh.gif  vaikui kaip tik reikia crocsu,gerai nuolaida butu  biggrin.gif

taigi galit ysigyt blush2.gif galios ne viena diena ir ne vienoje parduotuveje..turesit visam laikui drinks_cheers.gif
o gal is draugu kas gali paskolinti bigsmile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gwidita @ 2011 10 20, 18:18)
su claire man neslampa niekada kojos schmoll.gif
o tie vinterbotai gal ne taip kaip claire islieti vientisai g.gif kad praleidineja dregme g.gif arba brokas gal koks unsure.gif

Megoje 100 proc. Crocs originalūs? g.gif 4u.gif
Atsakyti