Sena tema
QUOTE(Emukas21 @ 2011 07 26, 22:27)
Tai Danijoj , Fam clube, turetu buti dydziu
Kiek žiūrėjau, niekur nemačiau. Todėl ir klausiu gal kur konkrečiose parduotuvėse matėt kas
QUOTE(mimoza:) @ 2011 07 26, 18:55)
Aciu uz atsakyma
as nesioju normalu 40, bet koja platoka. Tai kazi ar nebus W10 per siauri
as nesioju normalu 40, bet koja platoka. Tai kazi ar nebus W10 per siauri
tai gal vistiek crocsai prasitampo kažkiek na man tai labai tas modeliukas tinka, vaikštau trečia diena jau
sveikutės, neiškentus įsigijau olivia crocsiukus , dar iki galo nespėjau su jais susidraugauti....nemaloniai iškart drėksta koja..., po kiek laiko net kliurksėt pradeda.... . Tai gerai, kad radau išeitį-pėdutes ant pirštukų , tai galima net visą dieną pralakstyt
Sveikos. Nepykit, jei toks klausimas jau buvo ankstesnėse temose. Dairausi žiemai batų į darbą. Darbas - kasdien vaikščioti po lauką (esu laiškininkė), tad reikia tokių batų, su kuriais žiemą nebūtų šalta ir svarbiausia, kad kojos nesušalptų. Ar galite kokius patvaresnius patarti iš Crocs? Būsiu labai labai dėkinga.
QUOTE(Blykstė @ 2011 07 27, 23:38)
Sveikos. Nepykit, jei toks klausimas jau buvo ankstesnėse temose. Dairausi žiemai batų į darbą. Darbas - kasdien vaikščioti po lauką (esu laiškininkė), tad reikia tokių batų, su kuriais žiemą nebūtų šalta ir svarbiausia, kad kojos nesušalptų. Ar galite kokius patvaresnius patarti iš Crocs? Būsiu labai labai dėkinga.
Claire, Berryessa, Winter Boot.
Is senesniu modeliu dar galite paieskoti Nadia , modelis senesni todel kaina pigesne butu , nes jei jums tik darba vaikscioti tai pats tas
QUOTE(smileja @ 2011 07 27, 13:21)
tai gal vistiek crocsai prasitampo kažkiek na man tai labai tas modeliukas tinka, vaikštau trečia diena jau
O is kur Jus pirkot? UK ar US?
QUOTE(mimoza:) @ 2011 07 30, 20:29)
O is kur Jus pirkot? UK ar US?
aš pirkau iš čia ir iš šito pardavėjo:
ebay.com
QUOTE(sonyyte @ 2011 07 27, 14:54)
sveikutės, neiškentus įsigijau olivia crocsiukus , dar iki galo nespėjau su jais susidraugauti....nemaloniai iškart drėksta koja..., po kiek laiko net kliurksėt pradeda.... . Tai gerai, kad radau išeitį-pėdutes ant pirštukų , tai galima net visą dieną pralakstyt
man yra si pati problema, negaliu ilgai su jais buti, nes jausmas nemalonus, kazin kodel taip-tikriausiai oras nevaikscioja