QUOTE (miau @ 2004 07 07, 01:38) |
ei, auuuuuuuuu, ar man kas nors pades |
Pabandysiu padeti, nes man tai viskas gerai gavosi su Ad - aware(berods cia sita "programa is a raides" ). Nueik i http://www.lavasoft.de/, tada kairej pusej susirask Download uzrasa, kai ismes nauja langa, pamatysi Ad - aware 6 from download.com, tai reikia ant jo paspausti ir vel naujame lange paspausti download. Stai ir turi programyte.
QUOTE (Mishelle @ 2004 07 07, 09:17) |
Laba diena visoms Reikia pagalbos del Super Cleaner'io. Gal kas gali paaiskinti, parsisiunciau ta programele be jokiu problemu, nuejau i "Uneeded files", tada praskenavau, rado daug siuksliu(kazkur apie 400), paspaudziau "select all" ir tada "delete". Ir ju man neistrina Niekaip nesuprantu, kodel, nes kita karta skenuojant randa lygiai tas pacias siuksles. Please, paaiskinkit kas nors, ka darau ne taip. Aciu labai |
O tu paspausk registruotis ir suvesk ta koda ir tada istrins
nusikrekink ja
QUOTE (alvija @ 2004 07 07, 15:01) |
O tu paspausk registruotis ir suvesk ta koda ir tada istrins nusikrekink ja |
Aciu
QUOTE (Mishelle @ 2004 07 07, 12:22) |
Pabandysiu padeti, nes man tai viskas gerai gavosi su Ad - aware(berods cia sita "programa is a raides" ). Nueik i http://www.lavasoft.de/, tada kairej pusej susirask Download uzrasa, kai ismes nauja langa, pamatysi Ad - aware 6 from download.com, tai reikia ant jo paspausti ir vel naujame lange paspausti download. Stai ir turi programyte. |
Mishelle, labai dekui. Tai dabar tipo paleisti ta programa ir isvalys kompa, ane?
QUOTE (miau @ 2004 07 08, 02:40) |
Mishelle, labai dekui. Tai dabar tipo paleisti ta programa ir isvalys kompa, ane? |
Taip. Tau suras siuksles, kurias patalpins i karantina, tai paskui butu gerai, jei jas istrintum ir is karantino. Siaip cia tikrai gera progamyte, sekmes ja naudojant
QUOTE (miau @ 2004 07 03, 20:18) |
Padekite ir man!!! Nesidefragmentuoja (oi, koks sunkus zodis) tas mano kompas, ismeta kazinkokia lentele Nieko as nemoku, nieko nesuprantu. Be to nemoku dar ir tos valancios programos is a raides nei parsisiusti nei susiinstaliuoti. Padekite tundrai |
Daznai ir man ismesdavo lentele, kur prasydavo pries defragmentuojant praskanuoti diska Spausk "ok" ir viskas bus OK
Disko gali neleisti defragmentuoti kaip jau viksrelis minejo, kad yra klaidu diske ir dar viena priezastis tai kiek pamanu turi buti nemaziau 15% laisvos vietos.
Sekmes
Sekmes
QUOTE (laurechka @ 2004 07 11, 21:09) |
Disko gali neleisti defragmentuoti kaip jau viksrelis minejo, kad yra klaidu diske ir dar viena priezastis tai kiek pamanu turi buti nemaziau 15% laisvos vietos. Sekmes |
Rimtai!!! Kai pas mane visad daug laisvos vietos (daug ka persirasau i CD), tai ne nepagalvojau apie ta
Gal galit man paaiškinti, kas tie ,,vabalai"
Papildyta @ [mergetime]1089709527[/mergetime]
Papildyta @ [mergetime]1089709527[/mergetime]
Viksreli, laurechka, aciu
Ir vėl užkniso čia tokia lentelė Išmeta ją kartais ir net išjungt neina, reikia kompą išjungt, tada dingsta ta lentelė.Nelabai išmanau apie kompiuterius, bet pabandysiu paaiškint.Man atrodo, kad čia kažkokia programa -sp.Jaučiu, kad ji nereikalinga kompe.O gal aš klystu? Angliškai nemoku, nes vokiečių mokiausi
Lentelėje rašo: This program has performed an illegal operation and will be shut down.
If the problem persists, contact the program vendor.
Paaiškinkit,ką daryti?
Lentelėje rašo: This program has performed an illegal operation and will be shut down.
If the problem persists, contact the program vendor.
Paaiškinkit,ką daryti?