Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(qqTis @ 2010 03 21, 17:28)
bet vinai kaip smegenys jų turinys vis didėja kol jos sunkia telpa į dėže
kažkada servu formatindavo kas ~2 mėn reikai ar nereikia
ir t.t.

Totalus bullshit. Ypač kas liečia serverių formatavimą.
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 03 21, 19:46)
Tada aš jūsų paklausiu:

1.Ar jūs protiškai neįgalus?
2.Ar jūs rašydami žinutes forume esate neblaivus, ar apsvaigęs nuo psichotropinių medžiagų?
3.Ar jūs esate kitatautis ir jums sunku reikšti savo mintis lietuvių kalba?

Nepagalvokit, kad aš noriu pasityčioti iš jūsų, tiesiog niekad nesutikau žmogaus taip nerišliai dėstančio savo mintis.

cia nesusije su komais aš palieku žinias ir ieškau idomesniu savo srities žmoniu
čai yra suaugusiu žmonių bendrija ir visokie piski žopki ar šou tipo kas krutesnis ar kieno nuomonė krutesnė manes nedomina
aš esu toks kaip man būti patogu rašai irgi taip kaip moku suprantama su atsuktuvu elgtis moku geriau wink.gif
nežinojot kad kompiuteritas yra ne koks lituanistas ir ne koks kunigas
o tokie kruti patarinėti wink.gif
bet norėtumėt kad viskas butu pagal jusu norus?
o manaip nepatinka?
ir išvis jai kas nepatinka i mano žimtes leidžiu nekreipti dėmesio wink.gif
Papildyta:
QUOTE(valkata @ 2010 03 21, 20:45)
Totalus bullshit. Ypač kas liečia serverių formatavimą.

na taip gal servas servui nelygus wink.gif
o ir kiekvienas meistras juk savaip dirba wink.gif
ir jie niekada nieko nepadaro dviese smile.gif
šituom aš nesistebiu bet čia juk niuancai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 03 21, 21:55)
čai yra suaugusiu žmonių bendrija ir visokie piski žopki ar šou tipo kas krutesnis ar kieno nuomonė krutesnė manes nedomina

Tai ir kalbėkite kaip suaugęs žmogus, o ne kaip piski žopa.
QUOTE(qqTis @ 2010 03 21, 21:55)
aš esu toks kaip man būti patogu rašai irgi taip kaip moku suprantama su atsuktuvu elgtis moku geriau wink.gif

Kam taip plėstis. Būtų užtekę pasakyti, kad krapštant nosį atsuktuvu vieną kartą per giliai sukyšot.

Beje, "kompiuterite", čia kartais ne jūsų skelbimas? biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
o tu šaipantis iš kitu keli savo kaina?
ar čia riktu konkuruoti su tavo nuomone tipo
krutai atsikirtinėti smile.gif
jo mokyti tu moki patarinėti gal ir nelabai i tema bet gal aš jau nebesiginčysiu
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 03 21, 23:22)
o tu  šaipantis iš kitu keli savo kaina?
ar čia riktu konkuruoti su tavo nuomone tipo
krutai atsikirtinėti smile.gif
jo mokyti tu moki patarinėti gal ir nelabai i tema bet gal aš jau nebesiginčysiu

Na tinkamai atsikirsti irgi reikia šiokio tokio talento, kol kas matau, kad sugebat tik pievas pezėti.
O moku ar ne patarinėti tegu sprendžia tie (tiksliau tos) kurioms patarinėjau. Nuo SuperMamų "ačiū" jau stalčius neužsidaro. Aišku to jūs nepamatysit nes bendrauju kitu niku ir, dažniausiai per PM (arba AŽ, kaip patogiau).
Geriau žiūrėkit ką pats patarinėjat biggrin.gif
QUOTE(qqTis @ 2010 03 21, 23:22)
ant greitu nagaliu primesti kas galėtu būti ciklišas tukdikas

Taip įdomu pasidarė kas gi tas "tukdikas", kad smalsumo vedamas paguglinau. Tai va, tokio žodžio internete nėra jokiomis kalbomis. Tai paaiškink, kloune iš sudegusio cirko, kokia kalba tu kalbi? Ko verta tavo pagalba, jeigu nėra galimybės išsiversti tavo žodžių į jokią žmonėms žinomą kalbą? Ką, abeli? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 03 22, 01:12)
Na tinkamai atsikirsti irgi reikia šiokio tokio talento, kol kas matau, kad sugebat tik pievas pezėti.
O moku ar ne patarinėti tegu sprendžia tie (tiksliau tos) kurioms patarinėjau. Nuo SuperMamų "ačiū" jau stalčius neužsidaro. Aišku to jūs nepamatysit nes bendrauju kitu niku ir, dažniausiai per PM (arba AŽ, kaip patogiau).
Geriau žiūrėkit ką pats patarinėjat  biggrin.gif

Taip įdomu pasidarė kas gi tas "tukdikas", kad smalsumo vedamas paguglinau. Tai va, tokio žodžio internete nėra jokiomis kalbomis. Tai paaiškink, kloune iš sudegusio cirko, kokia kalba tu kalbi? Ko verta tavo pagalba, jeigu nėra galimybės išsiversti tavo žodžių į jokią žmonėms žinomą kalbą? Ką, abeli?  biggrin.gif

nu vėl kažkokie neklausti klausimai
gal jus galėtumete i mane nekreipti dėmesio
čia kompu kanalas ir kitiems atėjus pasiskaitinėti apie kompus mano blevyzgos su jumis niekam neįdomios
ir jai jau vertinate mano kompetencija butu gerai pateikti savai
sakytumėte pvz begaliniu tarptautinių sertifikatų dėka ir iš daugiametės patirties dirbant tokioje tai krūtoje visiems žinomoje įstaigoje ar įmoneje ir estae koks užimats ir važnas kad net nespėjate šitame forume varyti net per viena akaunta privatuose dar jukir spėjate tokius skelbimus paskaitinėti kaip kakeriai kodina painte ir daro visokius lauštuvus
tai taip matyt jus tikrai labai važnas ... aš jau beje iš anksto automatiskai su viskuom sutinku su jumis sutinku
beje ir sekmes
Atsakyti
Nesigilinau į tas jūsų pjautynes, bet iš esmės tai tiesą rašo:
kukuti tavo chaotiška, be skyrybos, nelabai rišli rašliava yra labai sunkiai skaitoma. Jei kažko daugiau prirašai, tai aš net neskaitau... Tingiuu šifruoti ką ten prirašei.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 03 22, 11:15)
Nesigilinau į tas jūsų pjautynes, bet iš esmės tai tiesą rašo:
kukuti tavo chaotiška, be skyrybos, nelabai rišli rašliava yra labai sunkiai skaitoma. Jei kažko daugiau prirašai, tai aš net neskaitau... Tingiuu šifruoti ką ten prirašei.

matai aš gi rašau ne tokiam kaip tu tas kuris patenka i beda
as gi nieko prieš kad jus kažkas darytume už mane geriau
bet aš ir tingiu teisintis už nekalustas nuomones
aš čia nesireklamuoju neatstovauju nekonkuruoju ir nieko nesodiniu
aš noriu būti čia freelanceriu
aš taves nekomentuoju ir nenoriu būti kometuojamas
aš tik suteikiu žmogui versijos galimybe ir viskas
ir čatinti žinutemis neturiu jokio noro
beje koknreciai tau nėra skirta mano nei viena žinute
šiaiop man irgi nepatinka kai tema nusivažiuoja i žinutės kiekvieno žodžio verimus
tam gal labiau tiktu politiniai svarstymai gal kažkam tai patiktu ir turėtumėte iš to kožkokia nauda
sory bet daugiau viešuose temose asmeninio pobudžio žinučiu nekomentuosiu nesiteisinciu nesvarstysiu
o darau taip kaip moku
Atsakyti
tai apie ka mes cia g.gif
Atsakyti
sveiki,turiu AVAST antivirusine,o kaip zinot ar ji veikia,t.y naikina virusus?aciu
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 05 11, 10:28)
sveiki,turiu AVAST antivirusine,o kaip zinot ar ji veikia,t.y naikina virusus?aciu

tai yra gera antivirusinė programa.
Atsakyti
QUOTE(plazma @ 2010 05 11, 10:28)

Spausk šitą nuorodą ir sužinosi. rolleyes.gif

VIRUSAS
Atsakyti