QUOTE(Irmavi @ 2010 03 20, 18:57)
...padaro atsarginę kopiją
? Kam valyti iš vis tada?...
Valyti tam, kad pašalinti nereikalingus raktus. Kopiją daryti tam, kad atstatyti registrą jei programa pašalins reikalinga raktą. Tai nereiškia, kad išvalius registrą atsiras tokia būtinybė. Gal būt atstatymo reikės vieną kartą iš šimto, o galbūt niekada, priklausomai nuo to ar pasirinksit patikimą programą.
...Į negyvas registro šakas Windows tiesiog nekreipia dėmesio,o štai vienos kurios veikiančios panaikinimas gali ilgam sugadinti nuotaiką...
Faktas toks, kad laikui bėgant tų negyvų šakų prisikaupia tūkstančiai, o tai lėtina kompo darbą. Profilaktikai užtenka vieno valymo per mėnesį, trunka valymas minutę ar dvi, padarius registro kopiją niekuo nerizikuojama. Kame problemos?
...o šiaip, kas tiki "valytuvų" galia, gal geriau iš pradžių atatinkamus forumus aplanko- daug įdomaus sužinos...
Tai reikia numesti atitinkamas nuorodas atitinkamų forumų.
Gal kada paskaityčiau jei netingėčiau. O šiaip prie gerų norų gali sudirbti kompą ir be programų, čia nuo kiekvieno sugebėjimų ir norų priklauso.
...paprastai tos programėlės išvalo daugiau nei reikia, po to valymo kartais pasijaučia,kad kažkas ne taip su kompu
Iš kur jums žinoti jei nenaudojate? Aš naudoju. Tai nereiškia, kad tai panacėja nuo visų ligų, toli gražu. Bet neretai labai pagelbėja. Tarkim nesenai turėjau tokią problemą. Pasikraudavo Windai be piktogramų, visiškai tuščiu darbalaukiu. Ikonos atsirasdavo po 2-3 minučių. Nei visų programų pašalinimas iš Start-Up'o, nei System Restore nepadėjo. Tik registrų valymas išsprendė problema. Tai labai paprastas bandymas spręsti panašias problemas (laiko atžvilgiu). O jeigu bijot kažkokių neigiamų pasekmių, pasikartosiu kažkelintą kartą, - darykit registro kopijas.
Kiekvienas teprižiūri savo PC kaip nori, o aš asmeniškai registrų valymo tokioms programulkoms nepatikiu
Valyti yra ką ir be registrų
Aš irgi sakau prižiūrėkime savo kompus kaip sugebame. O jei bijai vilko, neik į mišką.