QUOTE(qqTis @ 2010 03 19, 10:24)
tai kad antivirusai jau mažai ką padeda
o ir labiau užkrėsto kompo pačiam išsigyditi nelabai bent jau antiviruso pagalba
pagrindas yra mokėjimas o jai jai bijote pasižiūrėkite it naujienas
nes paprastai ei naper nuorodas pvz skaipu ir reik jame propaguoti saugia kultūra
pvz jai duodi nuoroda ar faila reikia nors parasyti tipo ... kaip virusas
ir paste tas pats pridedant faila normalu yra užsiminti kad pažiūretu tipo failiuka
jei geras antivirusas tai neleis atidaryti uzkrestu failu.pries atidarant raso ieskoma virusu.beje pries gera pusmeti,kai dar naudojasi nemokamu avast,tai bandziau susiskambint su sese,o jos sunus prisileides pilna kompa virusu,tai tik pradejo kalbet su manimi,man taip pradejo strigti kompas jog galvojau kad viskas,bet kai ijungiu kompa kol darkraudavosi tai greitai issinstaliavau avasta,su kitu krovimu instaliavau panda global 2010 ir paleidau analizuoti pc,ir ka galiu pasakyti,pagavo 2 labai stiprius virusus,kuriuos uzdare i qvarentena,ir begale kirminu.ir ka po sito nusipirkau sita antivirusine,nes mano kompas pradejo vel veikti idealiai.jokiu striginejimu,o jau buvau issigandusi,galvoju vel kiek pinigu i ora.
Papildyta:
QUOTE(qqTis @ 2010 03 19, 10:43)
čia jums reklamos efektas?
kaip galima pasaugoto nuo to kam dar nėra vaistų?
kas pagal daromi vaistai o paskui išeina virusas?
taip kaip su aids?
taip ir kompuose... virusas išeina po ~3sav
apsauga yra netik antivirusai
nekokia cia reklama,sakau kaip man buvo,beje noreciau suzinoti ka pati naudoji savo kompiuteriui apsaugoti.