Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(lingė @ 2010 03 17, 18:34)
Sveikos,  susiduriau su problema. Sendien Vista Guardian pradejo metyt pranesimus kad pc pilnas virusu(wormsai, trojanai ir panasiai). Atsisiunciau avira bet neleidze uzsiregistruot. Tai ka pasiulitumet kad greitia istrint tuos virusus? Butu labai gerai jeigu uzimtu nedaug nes internetas letas

Kas jums pasiūlė tą Vista Guardian naudoti? Ji pati yra iš esmės yra kenkėjiška programa.

http://www.2-spyware...a-guardian.html
Atsakyti
QUOTE(gorio @ 2010 03 10, 12:05)
Įvairių kirminų ir gyvių išvalymui iš kompiuterio rekomenduočiau pakankamai "lengvą" programėlę http://www.spywareterminator.com/

4u.gif ..... man nesusiinstaliavo ismete kazkoki err blink.gif
Atsakyti
nenaudoju jokiu tokiu programu.mano kompiuteryje suinstaliuota panda global,tai isvalo visas nesamones kokios tik bande ilist i mano kompa.o kazkada kai bandziau parsisiust programele kad kompa isvalytu,tai taip uzlinko kompas,kad kai nuvezem taisyt,tai mums pasake,kad nemokamai negali siust ne vienos programos,jei neturi geros antivirusines,nes atidares faila gali ileist kokia ilgai grojancia plokstele.beje,kartais geriau paaukot uz gera antivirusine,negu kist uz taisymus ir perinstaliavimus.jei kam aktualu galit parsisiust bandomaja versija kuria gali gaut menesiui nemokamai
,tikrai gera antivirusine http://www.pandasecu...sers/downloads/
bet norint aktyvuot reikia prisiregistruot
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 18, 23:01)
nenaudoju jokiu tokiu programu.mano kompiuteryje suinstaliuota panda global,tai isvalo visas nesamones kokios tik bande ilist i mano kompa.o kazkada kai bandziau parsisiust programele kad kompa isvalytu,tai taip uzlinko kompas,kad kai nuvezem taisyt,tai mums pasake,kad nemokamai negali siust ne vienos programos,jei neturi geros antivirusines,nes atidares faila gali ileist kokia ilgai grojancia plokstele.beje,kartais geriau paaukot uz gera antivirusine,negu kist uz taisymus ir perinstaliavimus.jei kam aktualu galit parsisiust bandomaja versija kuria gali gaut menesiui nemokamai
,tikrai gera antivirusine http://www.pandasecu...sers/downloads/
bet norint aktyvuot reikia prisiregistruot

Kaip vadinasi ta programa? Iš kur atsisiuntėt?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo firefox: 18 kovo 2010 - 23:48
ax.gif as po viso vargo vakar neiskentus nulekiaiu i elektromarket parduotuve ir nusipirkau Kaspersky 2010 ir dabar gyvensiu ramiai tuolab kad ji 2 kompiuteriams tai bus ir nesiojamas ir stacionarinis padoriai apsaugotas g.gif manau padoriai susitaupys ,pritariu tau sandrijja1980
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lingė: 19 kovo 2010 - 09:22
QUOTE(lingė @ 2010 03 19, 09:21)
ax.gif  as po viso vargo vakar neiskentus nulekiaiu i elektromarket parduotuve ir nusipirkau Kaspersky 2010 ir dabar gyvensiu ramiai tuolab kad ji 2 kompiuteriams tai bus ir nesiojamas ir stacionarinis padoriai apsaugotas  g.gif manau padoriai susitaupys ,pritariu tau sandrijja1980

tai kad antivirusai jau mažai ką padeda
o ir labiau užkrėsto kompo pačiam išsigyditi nelabai bent jau antiviruso pagalba
pagrindas yra mokėjimas o jai jai bijote pasižiūrėkite it naujienas
nes paprastai ei naper nuorodas pvz skaipu ir reik jame propaguoti saugia kultūra
pvz jai duodi nuoroda ar faila reikia nors parasyti tipo ... kaip virusas
ir paste tas pats pridedant faila normalu yra užsiminti kad pažiūretu tipo failiuka
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 03 19, 10:24)
o ir labiau užkrėsto kompo pačiam išsigyditi nelabai bent jau antiviruso pagalba
nes paprastai ei naper nuorodas pvz skaipu ir reik jame propaguoti saugia kultūra
ir paste tas pats pridedant faila normalu yra užsiminti kad pažiūretu tipo failiuka

tikrai kad apsaugo jei gera antivirusine,beje sita kuria turiu,kiekviena faila patikrina pries atidarant,ir jei yra pavojus neleidzia atidaryti
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 19, 10:28)
tikrai kad apsaugo jei gera antivirusine,beje sita kuria turiu,kiekviena faila patikrina pries atidarant,ir jei yra pavojus neleidzia atidaryti

čia jums reklamos efektas?
kaip galima pasaugoto nuo to kam dar nėra vaistų?
kas pagal daromi vaistai o paskui išeina virusas?
taip kaip su aids?
taip ir kompuose... virusas išeina po ~3sav
apsauga yra netik antivirusai
Atsakyti
QUOTE(qqTis @ 2010 03 19, 10:24)

jei geras antivirusas tai neleis atidaryti uzkrestu failu.pries atidarant raso ieskoma virusu.beje pries gera pusmeti,kai dar naudojasi nemokamu avast,tai bandziau susiskambint su sese,o jos sunus prisileides pilna kompa virusu,tai tik pradejo kalbet su manimi,man taip pradejo strigti kompas jog galvojau kad viskas,bet kai ijungiu kompa kol darkraudavosi tai greitai issinstaliavau avasta,su kitu krovimu instaliavau panda global 2010 ir paleidau analizuoti pc,ir ka galiu pasakyti,pagavo 2 labai stiprius virusus,kuriuos uzdare i qvarentena,ir begale kirminu.ir ka po sito nusipirkau sita antivirusine,nes mano kompas pradejo vel veikti idealiai.jokiu striginejimu,o jau buvau issigandusi,galvoju vel kiek pinigu i ora.
Papildyta:
QUOTE(qqTis @ 2010 03 19, 10:43)
čia jums reklamos efektas?
kaip galima pasaugoto nuo to kam dar nėra vaistų?
kas pagal daromi vaistai o paskui išeina virusas?
taip kaip su aids?
taip ir kompuose... virusas išeina po ~3sav
apsauga yra netik antivirusai

nekokia cia reklama,sakau kaip man buvo,beje noreciau suzinoti ka pati naudoji savo kompiuteriui apsaugoti.
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 19, 10:52)
jei geras antivirusas tai neleis atidaryti uzkrestu failu.pries atidarant raso ieskoma virusu.beje pries gera pusmeti,kai dar naudojasi nemokamu avast,tai bandziau susiskambint su sese,o jos sunus prisileides pilna kompa virusu,tai tik pradejo kalbet su manimi,man taip pradejo strigti kompas jog galvojau kad viskas,bet kai ijungiu kompa kol darkraudavosi tai greitai issinstaliavau avasta,su kitu krovimu instaliavau panda global 2010 ir paleidau analizuoti pc,ir ka galiu pasakyti,pagavo 2 labai stiprius virusus,kuriuos uzdare i qvarentena,ir begale kirminu.ir ka po sito nusipirkau sita antivirusine,nes mano kompas pradejo vel veikti idealiai.jokiu striginejimu,o jau buvau issigandusi,galvoju vel kiek pinigu i ora.
Papildyta:

nekokia cia reklama,sakau kaip man buvo,beje noreciau suzinoti ka pati naudoji savo kompiuteriui apsaugoti.

kai testavau win7lt tai savaite kita nieko nebuvo
o ant darbiniu nodas
o kai jau nusvylu tai perskanuoju šita kompa is kito kompo nes kai būna rimčiau nepadeda
matai kai gauni ką nors rimto tarkim skypu nu neapsižiuri kad pvz siunčia pažystamas
ten buna itraukta ugniasienes isjungimas ir neretai antivirusao užmarinvimas ir t.t.
neretai buna kad pats vartotojas isileidzi spausdamas yes kartias tinklapyje wink.gif o juk iš kur gali žinoti koks ten skriptas ivarytas...
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 18, 22:01)
kai nuvezem taisyt,tai mums pasake,kad nemokamai negali siust ne vienos programos,jei neturi geros antivirusines,nes atidares faila gali ileist kokia ilgai grojancia plokstele

Visiška netiesa.

Papildyta:
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 19, 10:52)
jei geras antivirusas tai neleis atidaryti uzkrestu failu.pries atidarant raso ieskoma virusu.

Tau jau vieną kartą sakė, bet matau, kad nesupratai: antivirusinės saugo nuo virusų, apie kurių egzistavimą jos žino. Jei užisrausite ant labai šviežio viruso, tai nei mokama, nei nemokama antivirusinė nepadės...

Ir dar - virusai toli gražu nėra vienintelė grėsmė, nuo kurios reikėtų saugotis.
Atsakyti
ačiuj valakatuk uz palaikyma
anksčiau yra teke matyt žmones kurie teisybe remdavo tipo tai rase laikraštyje
dabar žmogui reklaminis pažadas yra svarbiau nei galima grėsme
faina kai žmogus žodžiu sotus pasakė reiškiasi aš saugus o kai kaltinci teisme pasakis
nežinojimas nuo atsakomybes neapsaugo
nu bet mes irgi negimėmė mokėdami
po černobilio viruso isijungiau kompa ir archyvų kaip nebūta va tada ir susidomi saugumu
Atsakyti