Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(lemurmur @ 2010 02 08, 15:34)
Nieko neisejo su ta nuotrauka-nesimato ant jos teksto  blush2.gif
Lenta- RUNDLL
Error loading C:\WINDOWS\wftadfi16_081012a.dll
The specified module could not be found.
Praso spaust  OK  bet paspaudus nieko neduoda    bigsmile.gif      blush2.gif

Dar toks klausimelis, man zadejo paskolint WINDOWS diska su programa, jei persiinstaliuosiu, kaip su senaja programa? Ar eis viskas ant jos, ar ja kazkaip reikia pirma isinstaliuot, ar kazkur pasislept...  Cia viana programa pasikavojau siuksliu dezej  doh.gif , tai CCleaner ja man isvale  hihihi.gif

Sprendžiant pagal DLL pavadinimą - kažkoks kenkėjiškas DLL. Išmetėt jį, sistema nori užkrauti, bet neranda, tai ir meta klaidos pranešimą.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2010 02 09, 15:37)
Sprendžiant pagal DLL pavadinimą - kažkoks kenkėjiškas DLL. Išmetėt jį, sistema nori užkrauti, bet neranda, tai ir meta klaidos pranešimą.

Bet visi sitie pranesimai atsirado dar pries man pradedant ji valyt ax.gif

Kiek pakenkiau savo valymu dar nezinau, nebent siektiek pagreitejo uzsikrovimas.. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lemurmur: 09 vasario 2010 - 15:24
apie sita dll faila google duoda tokia informacija smile.gif

This file can perform following behavior.

- Usualy created by unsafe process.

- Registered as a Dynamic Link Library File.

- Usualy have random filename and refers to many versions of a dynamic link library.

- Can be injected/attached to the legitimate Windows process such as explorer.exe or other.
Atsakyti
Turiu pasiruosti Windows perinstaliavimui doh.gif viskas kas susija su jeis pazeista, isskyrus winRar bigsmile.gif
Turiu klausima ar verta issaugoti programas neveikencias- pazeistas ? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 09, 20:50)
Turiu pasiruosti Windows perinstaliavimui  doh.gif  viskas kas susija su jeis pazeista, isskyrus winRar  bigsmile.gif
Turiu klausima ar verta issaugoti programas neveikencias- pazeistas ?  blush2.gif  4u.gif

Pro kuriuos galus tu tas programas išsaugosi ir iš ko sprendi, kad jos kažkaip neaišku kaip pažeistos?
Siūlau nežaist ir susikoncentruot prie OS perinstaliavimo.
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2010 02 09, 21:13)
Pro kuriuos galus tu tas programas išsaugosi ir iš ko sprendi, kad jos kažkaip neaišku kaip pažeistos?
Siūlau nežaist ir susikoncentruot prie OS perinstaliavimo.

O tas OS ka kitaip persiinstaliuoja? Veikia be windows pagalbos, ta prasme jiems nesant? Kuo blogi Windows ? mirksiukas.gif
Tipo jei smulkiau papasakosiu, kad jos pazeistos ir kaip, tai tada jau informuosi ar verta issaugot.. O pro kuriuos galus jos issaugomos blink.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 09, 21:30)
O tas OS ka kitaip persiinstaliuoja? Veikia be windows pagalbos, ta prasme jiems nesant? Kuo blogi Windows ?  mirksiukas.gif
Tipo jei smulkiau papasakosiu, kad jos pazeistos ir kaip, tai tada jau informuosi ar verta issaugot..  O pro kuriuos galus jos issaugomos  blink.gif user posted image

Nenoriu smerkt, bet gal vis dėlto pasikviesk kokį nors kiek OS instaliavimą suprantantį žmogų, nes neturi nė menkiausio supratimo. Vargu, ar padės ir kokios nors instrukcijos.
Nors bandyt, aišku, gali.
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 09, 21:30)
O tas OS ka kitaip persiinstaliuoja? Veikia be windows pagalbos, ta prasme jiems nesant? Kuo blogi Windows ?  mirksiukas.gif
Tipo jei smulkiau papasakosiu, kad jos pazeistos ir kaip, tai tada jau informuosi ar verta issaugot..  O pro kuriuos galus jos issaugomos  blink.gif user posted image

Lemurmur jūs sakėtė man, kad draugaujate su kompu jau 11 metų. Tai laikykitės tuoj Jums naujieną pasakysiu. Windows ir Operacinė Sistema (sutrumpintai OS) yra VIENAS IR TAS PATS. bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo firefox: 09 vasario 2010 - 21:09
QUOTE(settle @ 2010 02 09, 21:57)
Nenoriu smerkt, bet gal vis dėlto pasikviesk kokį nors kiek OS instaliavimą suprantantį žmogų, nes neturi nė menkiausio supratimo. Vargu, ar padės ir kokios nors instrukcijos.
Nors bandyt, aišku, gali.

Atsiprasau uz 523 zinutej pateikta ironija.. Ir aciu uz leidima. Ir uz trumpa instrukcija. bigsmile.gif

QUOTE(firefox @ 2010 02 09, 22:09)
Lemurmur jūs sakėtė man, kad draugaujate su kompu jau 11 metų. Tai laikykitės tuoj Jums naujieną pasakysiu. Windows ir Operacinė Sistema (sutrumpintai OS) yra VIENAS IR TAS PATS.  bigsmile.gif

Laikausi biggrin.gif galvojau cia kazkokia paslaptinga, ipatinga programa.. biggrin.gif , o pasirodo viskas elementaru. Cia kaip svetainese naudojamas MB- galima suprast ivairiai doh.gif mastau.gif
Supratau ir pati, kad tai kas jau pazeista, issaugoti neverta.. nail.gif
Atsakyti
Man vis dar įdomu, kaip tu įsivaizduoji tą programų išsaugojimą perinstaliuojant Operacinę Sistemą?
Atsakyti
QUOTE(settle @ 2010 02 10, 00:30)
Man vis dar įdomu, kaip tu įsivaizduoji tą programų išsaugojimą perinstaliuojant Operacinę Sistemą?

Kas man buvo svarbiausia jau CD diskuose, o visa kita teks rinkti, nu matau, kad kito pasirinkimo kaip ir neturiu. ax.gif
Atsakyti
Sveiki. Nezinau kur paklaust blush2.gif tai bandisiu cia. As kitam forume pamirsau savo nauja slaptazeidi,ir nekaip ne paviksta presijungt blush2.gif ka darit ?
Atsakyti