Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(firefox @ 2010 02 08, 15:50)
o tai jūs šiukšlių ieškojot Windows aplanke?  rolleyes.gif

Aga biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 08, 15:52)
Aga  biggrin.gif    blush2.gif

Šaunuolė. biggrin.gif Daug radot? Ta prasme šiukšlių. biggrin.gif Gal dar liko. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 02 08, 15:55)
Šaunuolė.  biggrin.gif  Daug radot? Ta prasme šiukšlių.  biggrin.gif Gal dar liko.  bigsmile.gif

Visko ten dar liko uztektinai biggrin.gif jei dar sukasi, tik ta kvaila lenta kad meta ax.gif .
Nu aciu uz komplimenta 4u.gif Bet man nuo to nelengviau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 08, 15:57)
Visko ten dar liko uztektinai  biggrin.gif jei dar sukasi, tik ta kvaila lenta kad meta  ax.gif .
Nu aciu uz komplimenta  4u.gif    Bet man nuo to nelengviau  blush2.gif

Ta lenta trukdo kompo darbui? Nufotkink ją ir įkelk.
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 02 08, 16:08)
Ta lenta trukdo kompo darbui? Nufotkink ją ir įkelk.

Nieko neisejo su ta nuotrauka-nesimato ant jos teksto blush2.gif
Lenta- RUNDLL
Error loading C:\WINDOWS\wftadfi16_081012a.dll
The specified module could not be found.
Praso spaust OK bet paspaudus nieko neduoda bigsmile.gif blush2.gif

Dar toks klausimelis, man zadejo paskolint WINDOWS diska su programa, jei persiinstaliuosiu, kaip su senaja programa? Ar eis viskas ant jos, ar ja kazkaip reikia pirma isinstaliuot, ar kazkur pasislept... Cia viana programa pasikavojau siuksliu dezej doh.gif , tai CCleaner ja man isvale hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 08, 16:34)
Nieko neisejo su ta nuotrauka-nesimato ant jos teksto  blush2.gif
Lenta- RUNDLL
Error loading C:\WINDOWS\wftadfi16_081012a.dll
The specified module could not be found.
Praso spaust  OK  bet paspaudus nieko neduoda    bigsmile.gif      blush2.gif

Dar toks klausimelis, man zadejo paskolint WINDOWS diska su programa, jei persiinstaliuosiu, kaip su senaja programa? Ar eis viskas ant jos, ar ja kazkaip reikia pirma isinstaliuot, ar kazkur pasislept...  Cia viana programa pasikavojau siuksliu dezej  doh.gif , tai CCleaner ja man isvale  hihihi.gif

Na tai viskas tvarkoje, ištrynėt "šiukšles" tai windowsai jums ir praneša, kad nebėra tų "šiukšlių". Ko jūs dar norite? ax.gif

O šiukšlių dėžė pati ta vieta kur galima kavoti ką nors. Ir ne tik Windowsuose, bet ir realiame gyvenime. Tarkim pinigus įkišai į šiukšlių dėžę ir ramu galvos neskauda, kad dings. bigsmile.gif

O kam jums tas windowsų diskelis? Gal savarankiškai perinstaliuosite Windus? rolleyes.gif Ir apie kokią ten seną programą kalbate, kurią vėl norite kavoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 02 08, 16:59)
Na tai viskas tvarkoje, ištrynėt "šiukšles" tai windowsai jums ir praneša, kad nebėra tų "šiukšlių". Ko jūs dar norite?  ax.gif

O šiukšlių dėžė pati ta vieta kur galima kavoti ką nors. Ir ne tik Windowsuose, bet ir realiame gyvenime. Tarkim pinigus įkišai į šiukšlių dėžę ir ramu galvos neskauda, kad dings.  bigsmile.gif

O kam jums tas windowsų diskelis? Gal savarankiškai perinstaliuosite Windus?  rolleyes.gif Ir apie kokią ten seną programą kalbate, kurią vėl norite kavoti.  biggrin.gif

Tai, kad neduoda man ju perinstaliuot, arba nerandu per kur doh.gif , randu tik isisnstalevimo vieta... bet ten dar bijau lyst user posted image
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 08, 17:15)
Tai, kad neduoda man ju perinstaliuot, arba nerandu per kur  doh.gif , randu tik isisnstalevimo vieta...  bet ten dar bijau lyst  user posted image

ką jūs norite perinstaliuoti ir kokiu tikslu jūs norite perinstaliuoti?
Atsakyti
QUOTE(firefox @ 2010 02 08, 17:21)
ką jūs norite perinstaliuoti ir kokiu tikslu jūs norite perinstaliuoti?

WINDAUSUS pradziai noriu perinstaliuot blush2.gif
Paskui butu gerai kazkaip Internet Explorer senus du isinstaliuot, kad liktu tik MOZILA flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 08, 17:36)
WINDAUSUS pradziai noriu perinstaliuot  blush2.gif
Paskui butu gerai kazkaip Internet Explorer senus du isinstaliuot, kad liktu tik MOZILA   flirt.gif

Nelieskit jūs to Internet Exploerio. Kuo jis jums kliūna? biggrin.gif

O kaip jūs Windus instaliuosite tai norėčiau savo akimis pamatyti. Jei galit nufilmuokit ir į Youtubą įmeskit. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo firefox: 08 vasario 2010 - 16:47
QUOTE(firefox @ 2010 02 08, 17:45)
Nelieskit jūs to Internet Exploerio. Kuo jis jums kliūna?  biggrin.gifO kaip jūs Windus instaliuosite tai norėčiau savo akimis pamatyti. Jei galit nufilmuokit ir į Youtubą įmeskit.  ax.gif

Aga vieta uzima.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lemurmur @ 2010 02 08, 18:43)
Aga vieta uzima..  ax.gif

Jis tiek vietos užima, kad pašalinus jūs tos vietos padidėjimo net nepastebėsit.
Atsakyti