Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

jo cia jau panasu i X-failus. Gal gali konkreciau parasyti kokia pasto programa naudoji ir kur, ir ka ten kompas pats pradeda rasyti, nes dabar tai tikrai labai i x-failus uznesha.

Cia va radau nebloga programike Registry medic. Ji sutvarko registra gali isimti programu pavadinimus is Add/remove programas kurios jau neegzistuoja ir dar ten visokiu dalyku yra. Ji yra mokama. Norint kad pilnai veiktu reik nusiprikti arba pagydyti.
Atsakyti
QUOTE (laurechka @ 2004 07 01, 12:24)
Ta lentele tau ismeta todel kad nori priminti kad tu kazka pakeitei jeigu nori kad neismetinetu tos lenteles, usdek varnele apcioj ir ji daugiau nesirodys.

Su system tray parasykit konkreciai kokios ten programos sedi gal tada parasysiu kaip is ten jas ismesti. Task manager sedincio programas ner paprasta issifruoti, ten galima mazdau pagal pavadinumus atsekti kokia programa sedi.

Jeigu add/remove programs neiseina isimti programos tada greiciausiai programa yra jau istrinta arba yra istrinti kai kurie failai. Tokiu atveju galima bandyti ta programa dar karta instaliuoti ir tada isinstaliuoti.

Sekmes thumbup.gif

P.S. paziuresiu programu kurios galetu kompoa valyma atlikti.

taip ir kas gi cia pas mane toj system tray,kaip supratau tai cia tos mazos ikoneles apacioje : msn mesenger,VAIO support agent,norton antivirus,lokal area connection,hp deskjet,winamp agent,volume,safely remove hardware,ir dar search the web kazkoks tai prisipaise nesenai. g.gif
Atsakyti
Is visu kuriuos parasiai yra reikalingi:
volume (ikona galima isimti bet nuo to niekas nepasikeis)
Norton antivirus
safely remove hardware
lokal area connection

O va situos galima pasalinti
msn mesenger (jeigu ji naudoji tai tegul buna, kitu atveju gali mesk lauk)
VAIO support agent (kiek supratau pas tave kompas yra Sony smile.gif sitas gali buti nors irgi yra nebutinas)
hp deskjet (sitas irgi nera butinas)
winamp agent (sita galima isimti)

search the web kazkoks tai prisipaise nesenai.

Nu va, o tokius tai reik naikinti gun_bandana.gif
Atsakyti
Supercleaner nuoroda
http://www.softoroom...article&sid=581
Is cia galima parsisiusti programike valymo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alvija: 02 liepos 2004 - 22:15
laurechka,o tai kaip jas is ten pasalinti?Nu nes ju tai isinstaliuoti nereikia,jos reikalingos,tik is tos vieteles isprasyti,jo?Gerai spejai kompas sony wink.gif
Atsakyti
QUOTE (alvija @ 2004 07 02, 22:15)
Supercleaner nuoroda

alvija ar bandei tai.Nes kai norejau atidaryti ta programa,tai islindo lentele,nezinau kaip pazodziui isversti,kazkas panasaus,kad programa gali suzeisti kompa.
Atsakyti
Padekite ir man!!! Nesidefragmentuoja (oi, koks sunkus zodis) tas mano kompas, ismeta kazinkokia lentele sad.gif Nieko as nemoku, nieko nesuprantu. Be to nemoku dar ir tos valancios programos is a raides nei parsisiusti nei susiinstaliuoti. Padekite tundrai blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif blush-anim-cl.gif
Atsakyti
QUOTE (amrisa @ 2004 07 02, 22:43)
QUOTE (alvija @ 2004 07 02, 22:15)
Supercleaner nuoroda

alvija ar bandei tai.Nes kai norejau atidaryti ta programa,tai islindo lentele,nezinau kaip pazodziui isversti,kazkas panasaus,kad programa gali suzeisti kompa.

Aga as pati parsisiunciau praskenavo ir kai reikia pazymet ir trint siuksles ismete lentele kad reikia registruotis , paspaudziau registruotis o tam psl yra ir kodas
Name : SoftoRooM.CoM
Code : 1699-62660-1361-16870
tai nukopini kur reikia ir tada " nusilauzia ta programa ir veikia , niu man lygtai tokios lentos neismete g.gif Niu gal todel kad gaunasi lauzta programa g.gif , bet kitru atveju ja reikia pirkt...
Nezinau ar cia as tinkamai paaiskinau , bo silpna as kompu zinove biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE (remka @ 2004 07 01, 14:12)
.....LAURECHKA!Dar noreciau paklausti????As kaip rasau @mailus,kazkas stabdo mano rasyma,pradeda rasyti   be manes kazkas?Jau nervas ima nezinau kiek laiko,nu niekaip neissiaikinu kas ten yra,bandziau ten eiti kazkur biggrin.gif ieskoti kazkokiu neiakiu failu,bet nelabai zinau.Kas cia galetu buti????? g.gif

Panašu, kad tavo kompiuteryje yra pakliuvęs trojanas. Arba instaliuota kita programa, kurios pagalba kitas žmogus per tinklą "mato" tavo kompą ir gali atlikti įvairius veiksmus su juo: judinti pelės žymeklį, rašyti tekstą, atidarinėti CD-ROM-ą, net išjungti kompą.
Geriausiai būtų patikrinti kompą antivirusine programa (atnaujinta), o jei nieko nepasikeitė, jei antivirusinė nepagelbėjo, gal geriau būtų pačiai nieko nedaryti, o kreiptis į kompiuteristą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nicci: 06 liepos 2004 - 11:33
Alvija,labai aciu,programele super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif ,o dar ir uz dyka laugh.gif laugh.gif thumbup.gif Idomu ar reikalinga dabar ad-aware programa.
Atsakyti
ei, auuuuuuuuu, ar man kas nors pades g.gif
Atsakyti
Laba diena visoms smile.gif Reikia pagalbos del Super Cleaner'io. Gal kas gali paaiskinti, parsisiunciau ta programele be jokiu problemu, nuejau i "Uneeded files", tada praskenavau, rado daug siuksliu(kazkur apie 400), paspaudziau "select all" ir tada "delete". Ir ju man neistrina sad.gif Niekaip nesuprantu, kodel, nes kita karta skenuojant randa lygiai tas pacias siuksles. Please, paaiskinkit kas nors, ka darau ne taip. Aciu labai smile.gif
Atsakyti