Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:32)
kaip pravalyti kompą nežinau jau ką daryt bet man nevalo C disko neseniai ten buvo bėda beveik visas pilnas siaubingai stabde visa darbą košmaras iš ten prantiniau ko nereikėjo perkeliau kaip kurios failus į diska D atlaisivinau 10 GB viskas buvo gerai bet vėl ten tik 6 GB liko  doh.gif  kame reikalas kas ji užpyldo? nieko neinstaliuoju nesiunčiu  ir tt, ir man nedaro Disc clenap kodėl???? padėkit prašau kas nors  verysad.gif
Papildyta:

o jei su tuo kaspersiu free pravalyt nesusipjaus su kompe esančiu antivirusu?  g.gif

CCleaner'į naudok, tai nemokama, bet palyginus nebloga programikė.
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 12:32)
kaip pravalyti kompą nežinau jau ką daryt bet man nevalo C disko neseniai ten buvo bėda beveik visas pilnas siaubingai stabde visa darbą košmaras iš ten prantiniau ko nereikėjo perkeliau kaip kurios failus į diska D atlaisivinau 10 GB

gal kas gali paaiškint kaip tai galima padaryt, perkelti failus iš C į D diską ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2008 08 19, 14:19)
gal kas gali paaiškint kaip tai galima padaryt, perkelti failus iš C į D diską  ax.gif

tiesiog perkopinau visokias foto dokumentus ir panašius failus iš C į D diską smile.gif tik jokių programų negalima kilnot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 19, 15:03)
tiesiog perkopinau visokias foto dokumentus ir panašius failus iš C į D diską smile.gif tik jokių programų negalima kilnot  schmoll.gif

Pabandyk parsisiusti your uninstaller 2008! jis turetu tau visas siuksles isvalyti turbut daug prisikaupe temporary files tik ji mokama , bet galima gauti key jei reikes padesiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(rozyte255 @ 2008 08 20, 11:49)
Pabandyk parsisiusti  your uninstaller 2008! jis turetu tau visas siuksles isvalyti turbut daug  prisikaupe temporary files  tik ji mokama , bet galima gauti key  jei reikes padesiu wink.gif

jau nėra talpos ką nors kur nors siusti verysad.gif o C diske vietos mistiškai vis mažėja ir mažėja nieko nedarant blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 20, 12:09)
jau nėra talpos ką nors kur nors siusti  verysad.gif  o C diske vietos mistiškai vis mažėja ir mažėja nieko nedarant  blink.gif

Turi kažkokį gyventoją. Ieškok kas tai per žvėrius.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 08 20, 13:30)
Turi kažkokį gyventoją. Ieškok kas tai per žvėrius.

tai dieve mano marinuojos jau pora mėnesiu prašau pagalbos visų ko įmanoma ir neįmanomą, skalambiju visais varpais ir niekaip negaunu atsakymo kaip tai padaryti??? Avira nieko neranda spybotas sveikina kad neturim jokių šnipu, a - quared free randa kažka bandau trinti ir vėl ieškoti vistiek randa kai įmetu į karantiną ir ieškau vėl ir vėl randa... išnaikint negaliu niekaip.... randa kažkoki Trace. Registry. Watch. Dog.v8.5 rašo vidutinis pavojus bet išnaikint niekaip neduoda blink.gif gal čia jis ir nuodija man visa kompą??? skaičiau apie ji nete bet nieko gero ir nesupratau nei kaip naikint nei kas čia tokio ai nu krc nesąmonės kažkokios darosi o aš viska išbandžius nieko negaliu padaryti jau nežinau kiek tu valymo programų buvau parsisiuntus efekto jokio..
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 20, 13:48)
tai dieve mano marinuojos jau pora mėnesiu prašau pagalbos visų ko įmanoma ir neįmanomą, skalambiju visais varpais ir niekaip negaunu atsakymo kaip tai padaryti??? Avira nieko neranda spybotas sveikina kad neturim jokių šnipu, a - quared free randa kažka bandau trinti  ir vėl ieškoti vistiek randa kai įmetu į karantiną ir ieškau vėl ir vėl randa... išnaikint negaliu niekaip.... randa kažkoki Trace. Registry. Watch. Dog.v8.5 rašo vidutinis pavojus bet išnaikint niekaip neduoda  blink.gif  gal čia jis ir nuodija man visa kompą??? skaičiau apie ji nete bet nieko gero ir nesupratau nei kaip naikint nei kas čia tokio ai nu krc nesąmonės kažkokios darosi o aš viska išbandžius nieko negaliu padaryti jau nežinau kiek tu valymo programų buvau parsisiuntus efekto jokio..

nu tai prašyk, kad kas visą kompą perinstaliuotu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rutulyte @ 2008 08 20, 14:08)
nu tai prašyk, kad kas visą kompą perinstaliuotu  unsure.gif

netinka schmoll.gif: kodėl visada girdžių tokį patarimą? g.gif nes jau neištaisomos klaidos kompe ar kad taip paprasčiau? g.gif aš ieškau kitu sprendimo budu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 08 20, 14:16)
netinka schmoll.gif: kodėl visada girdžių tokį patarimą? g.gif nes jau neištaisomos klaidos kompe ar kad taip paprasčiau? g.gif aš ieškau kitu sprendimo budu  4u.gif

Windozes asmeniškai aš perinstaliuoju kas pusę metų ir tai yra kol kas efektyviausia priemonė stabiliam kompo darbui.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 08 20, 14:20)
Windozes asmeniškai aš perinstaliuoju kas pusę metų ir tai yra kol kas efektyviausia priemonė stabiliam kompo darbui.

kitu būdu sutvarkyt kompiuterį anot tavęs daugiau nėra?
bet įsivaizduok kiek laiko sugaišti atkurdamas veliau viska iš naujo doh.gif aš tam laiko neturiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lera: 20 rugpjūčio 2008 - 13:26
As irgi patarciau susiinstaliuoti ccleaner, ji daug vietos tikrai neuzims, o praskanuoja neblogai, istrina tuos temporary files ir kt. As laikas nuo laiko defragmentuoju diska, ten pat kur disk cleanup ar koks ten, tai zemiau yra defragmentavimas, kazkiek atlaisvina vietos diske smile.gif
Atsakyti