man irgi taip rase bet niekas nedingo buk rami
Parsisiunciau ccleaner.
Paspaudus programos analizė išmeta daug rastų "šiukšlių". Paleidus valytoją visas ištrina išskyrus vieną Kas čia yra Gal kas rimto ? C:/WINDOWS/Internet Logs/ZALog.txt 1,89kb
Ir dar, kodel kai išvalai, po poros minučių vėl paspaudus "analizė" atranda "šiukšlių" - tai kaip suprast - ar ne visas iš kart suranda, ar jų vėl taip greit atsiranda
QUOTE(Prila @ 2008 03 17, 22:46)
Parsisiunciau ccleaner.
Paspaudus programos analizė išmeta daug rastų "šiukšlių". Paleidus valytoją visas ištrina išskyrus vieną Kas čia yra Gal kas rimto ? C:/WINDOWS/Internet Logs/ZALog.txt 1,89kb ...
QUOTE(Prila @ 2008 03 17, 22:46)
... Ir dar, kodel kai išvalai, po poros minučių vėl paspaudus "analizė" atranda "šiukšlių" - tai kaip suprast - ar ne visas iš kart suranda, ar jų vėl taip greit atsiranda
Taip, reikia pakartoti, ypač jeigu niekada nebuvo valytas kompas. Nustatymuose nurodyk: Negrįžtamas bylų šalinimas(lėčiau) > NSA (7 pakartojimai).
QUOTE(Airiduko mamyte @ 2008 02 28, 22:24)
man irgi taip rase bet niekas nedingo buk rami
su tuo optimizeriu irgi gali isvalyti junk files vadinasi
geriausia tvarkyti dar su progmama ACE UTILITIES , nedidele ir suprantama
Sveikučiai visi,
turiu problemikę , "valiau valiau" kompą nuo "šiukšlių" su spybot ir ccleaner ir kažką privaliau tiek, kad nebeveikia normaliai mano kaikurie neto psl, pvz, neatidaro yahoo pašto, rašo: unable to load mail javascript files , prieštai dar meta kitą lentelę su error , kažkokie skaičiai
Normaliaia neveikai ir kiti psl, pvz fotofabriko
Nete ieškoajau info apie javascript, tai pas mane visos varneles vietoje kaip nurodyta, tipo tas javascript įjungtas
Na, bet kaip aš tokia profė, tai kreipiuosi į protingesnius
padėkit jei kas suprantat apie ką aš čia
turiu problemikę , "valiau valiau" kompą nuo "šiukšlių" su spybot ir ccleaner ir kažką privaliau tiek, kad nebeveikia normaliai mano kaikurie neto psl, pvz, neatidaro yahoo pašto, rašo: unable to load mail javascript files , prieštai dar meta kitą lentelę su error , kažkokie skaičiai
Normaliaia neveikai ir kiti psl, pvz fotofabriko
Nete ieškoajau info apie javascript, tai pas mane visos varneles vietoje kaip nurodyta, tipo tas javascript įjungtas
Na, bet kaip aš tokia profė, tai kreipiuosi į protingesnius
padėkit jei kas suprantat apie ką aš čia
bandžiau šiandien cc cleaner parsiųsti, bet tik mokamas visur Ar aš kažkur ne tiek ieškojau ?
http://www.filehippo...nload_ccleaner/ - rinkis "Download latest version"
QUOTE(mamaEgle @ 2008 04 12, 00:12)
bandžiau šiandien cc cleaner parsiųsti, bet tik mokamas visur Ar aš kažkur ne tiek ieškojau ?
QUOTE(linabalt @ 2008 04 12, 07:25)
Ačiukas Šiandien pavyko vakar kažkur ne ten nugrybavus buvau
Turiu problema, labai pradejo kompas strigt.Isvalau su CCleaner po to dar Ad-Aware paleidziu, bet rezultato jokio.Programos stringa intikas vos verciasi, nieko dirbt normaliai negaliu....
Kokia dar programele kompa isvalyt?
QUOTE(Ievosius @ 2008 04 13, 10:16)
Turiu problema, labai pradejo kompas strigt.Isvalau su CCleaner po to dar Ad-Aware paleidziu, bet rezultato jokio.Programos stringa intikas vos verciasi, nieko dirbt normaliai negaliu....
o su antivirusu irgi nieko? galima su spybot'u pabandyt
nu bliamba man ir nieks nepadeda turiu ccleaner ir antiv.nort. bliamba kaip stringa taip stringa nepilnai atidaro internetinius piusl.ta prasme balti laukeliai su kryziukais, yahoo atidaro bet rodo tuscia laiska na patarkit ka dar cia padaryti