Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(Palemonas @ 2007 11 04, 16:05)
Tai ten Spybot'ui atnaujinimus reikia sudiegti.

ačiū, iš pradžių maniau, kad ten pačiame kompiuteryje reikia ką nors atnaujinti doh.gif Spybot'ą atnaujinau, dabar jau tvarkingai dirba clap.gif
Atsakyti
Atsisiunčiau CCleaner, gal kas gali man dabar paaiškint, kaip juo naudotis, kad neištrintų daugiau, nei reikia? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 11 02, 18:59)
Nu tik nepersistenk, aš čia keletą mamikių neblogai pašiurpinęs buvau  biggrin.gif .

Paaiskink man kaip sita programike naudotis? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 02 24, 12:17)
Atsisiunčiau CCleaner, gal kas gali man dabar paaiškint, kaip juo naudotis, kad neištrintų daugiau, nei reikia?  4u.gif

Pasidaryk lietuvių kalbą, ir žiūrėk kur uždėtos varnelės
Atsakyti
QUOTE(zuasta @ 2008 02 24, 23:17)
Pasidaryk lietuvių kalbą, ir žiūrėk kur uždėtos varnelės

Na, jau beinstaliuojant buvau pasirinkus anglu k.
o atsidarius programele pirmame skirtuke <Windows> pazymeti tokie langeliai
user posted image
o antrame skirtuke <Application> pazymeti beveik visi langeliai
user posted image

o ka dabar daryt - spaust <Analyze> ar <Run Cleaner> ? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lolute: 25 vasario 2008 - 15:47
QUOTE(Lolute @ 2008 02 25, 16:43)
o ka dabar daryt - spaust <Analyze> ar <Run Cleaner> ?  blush2.gif

Pirma Analyze, po to Cleaner.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2008 02 25, 16:46)
Pirma Analyze, po to Cleaner.

Isanalizavo - bigsmile.gif - surase man visa sarasa is milijono irasu, trintinu dalyku - is viso ant 2440Mb blink.gif
Tai dabar kyba reikia <Run cleaner> spaust ax.gif kazi ko jis ten tiek daug suieskojo, ar jis neistrins kazko reikalingo? doh.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 02 25, 15:55)
Isanalizavo -  bigsmile.gif  - surase man visa sarasa is milijono irasu, trintinu dalyku - is viso ant 2440Mb  blink.gif
Tai dabar kyba reikia <Run cleaner> spaust  ax.gif  kazi ko jis ten tiek daug suieskojo, ar jis neistrins kazko reikalingo?  doh.gif  blink.gif

neturėtų
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 02 25, 16:55)
Tai dabar kyba reikia <Run cleaner> spaust  ax.gif
Taip.

QUOTE(Lolute @ 2008 02 25, 16:55)
... kazi ko jis ten tiek daug suieskojo, ar jis neistrins kazko reikalingo?  doh.gif  blink.gif

Pasidaryk registro kopiją, jeigu po to bus kas nors netaip - 2x spragtelėsi ir vėl viskas grįš į savo vietą. Šiaip jau nereikelingo nieko neištrina.
Atsakyti
QUOTE(Lolute @ 2008 02 25, 15:43)
Na, jau beinstaliuojant buvau pasirinkus anglu k.
o atsidarius programele pirmame skirtuke <Windows> pazymeti tokie langeliai
user posted image
o antrame skirtuke <Application> pazymeti beveik visi langeliai
user posted image

o ka dabar daryt - spaust <Analyze> ar <Run Cleaner> ?  blush2.gif

Pas mane opera ten, kur pas tave firefox/mozilla. Tai as, kadangi megstu pasilaikyti atidarytus tabus ir visa kita, kas susije su narsykle ir narsymu, nuimu varnele nuo "opera". Visa kita trinu. O tau tikriausiai geriau nenuiminet jokiu varneliu ir trinti viska, nieko reikalingo neistrins 4u.gif
Atsakyti
Aciu visiems 4u.gif
QUOTE(Palemonas @ 2008 02 26, 10:29)
Taip.
Pasidaryk registro kopiją, jeigu po to bus kas nors netaip - 2x spragtelėsi ir vėl viskas grįš į savo vietą. Šiaip jau nereikelingo nieko neištrina.

Jau prasitriniau <Windows>, tai dabar C diskas atlaisvejo net 1,5 Gb, kas man yra labai svarbu smile.gif
registro kopijos nedariau, nes nei zinau, kas tas registras, nei moku jo kopija daryt biggrin.gif
Bet ir taip - lyg nieko reikalingo neistrine. Nors kaip tokia as, tai turbut ir nepastebeciau biggrin.gif
Atsakyti
Na va, pradedu pastebet nevisai pageidaujamus dalykus: nzn, ar tai susije su tuo valymu, ar cia del kazko kito, bet dabar kai savo pasto programoj <Outlook Express> istrinu is Inboxo laiska, jis laikinai nueina i Deleted Items, bet isjungus programa, jis is vis ir is ten issitrina sad.gif , na, as kartais linkusi pasiraust po ta siuksliu deze blush2.gif , tai man tas dalykas nevisai patinka,
gal kas zinot kame ten reikalas, ir kaip padaryt, ka neisitrintu. Tik labai prasau - aiskinkit primityviai smile.gif
Atsakyti