Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(laimužėX @ 2007 10 16, 14:35)
šiaip nieko, pamačiau paraše balticumo užrašą ir paklausiau, nes pas mane balticumo internetas  bigsmile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif -tai čia tavo IP ir interneto tiekėją rodo(operacinę sistemą ir naršyklę taip pat).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 16 spalio 2007 - 14:00
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 16, 14:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif -tai čia tavo IP ir interneto tiekėją rodo(operacinę sistemą ir naršyklę taip pat).

tai taip išeina g.gif
Atsakyti
QUOTE(laimužėX @ 2007 10 16, 20:04)
tai taip išeina  g.gif

Nu va, matai smile.gif
Atsakyti
MERGINOS, PADEKIT!!!!KAI PARSISIUNCIU KOKI ZAIDIMA IR BANDAU SUINSTALIUOT, MAN ISMETA LENTELE '' is not valid WIN32 application'', ARBA '' unable to read installer data''. KA TAI REISKAI? PAAISKINKIT MAN, ZALIAI VARNAI, LABAI LAUKIU!!!
Atsakyti
QUOTE(SIR2TE @ 2007 10 17, 08:56)
MERGINOS, PADEKIT!!!!KAI PARSISIUNCIU KOKI ZAIDIMA IR BANDAU SUINSTALIUOT, MAN ISMETA LENTELE '' is not valid WIN32 application'', ARBA '' unable to read installer data''. KA TAI REISKAI? PAAISKINKIT MAN, ZALIAI VARNAI, LABAI LAUKIU!!!

Tai kad čia tema apie kompiuterio valymą, o ne apie žaidimus.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 16, 14:59)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif -tai čia tavo IP ir interneto tiekėją rodo(operacinę sistemą ir naršyklę taip pat).

Palemonai, tavo parasas thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Ir as tokio noreciau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2007 10 17, 09:46)
Palemonai, tavo parasas thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Ir as tokio noreciau lotuliukas.gif

Nu tai pasidaryk smile.gif .
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 17, 09:54)
Nu tai pasidaryk  smile.gif .

Kad mokeciau, tai pasidaryciau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2007 10 17, 10:05)
Kad mokeciau, tai pasidaryciau blush2.gif

Nu tai mokinkis. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 17, 10:12)

Mokinuos smile.gif Ten uztenka nukopijuoti, ar reikia daryt dar kazka? Nes nukopijuoju, padarau "atnaujinti parasa", ir man rodo dukrytes liniuote + visa ta irasa, kuri nukopijavau, o ne paveiksliuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(linabalt @ 2007 10 17, 11:19)
Mokinuos  smile.gif Ten uztenka nukopijuoti, ar reikia daryt dar kazka? Nes nukopijuoju, padarau "atnaujinti parasa", ir man rodo dukrytes liniuote + visa ta irasa, kuri nukopijavau, o ne paveiksliuka g.gif

Reikia spausti rodyklę, tada duos pasirinkti pageidaujamą paveiksliuką(-us), lentelėje įrašysi tekstą kuris bus rodomas(pvz.: Aš Tave stebiu. Palemonas), tada generuosi, o nuorodą (http://.......) "nukopinsi" ir po to "įpastinsi" į savo parašo langelį.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 10 17, 11:24)
Reikia spausti rodyklę, tada duos pasirinkti pageidaujamą paveiksliuką(-us), lentelėje įrašysi tekstą kuris bus rodomas(pvz.: Aš Tave stebiu. Palemonas), tada generuosi, o nuorodą (http://.......) "nukopinsi" ir po to "įpastinsi" į savo parašo langelį.

Ačiū, jau gavosi thumbup.gif
Atsakyti