Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(Palemonas @ 2007 03 22, 11:44)
biggrin.gif  sėkmės, tik paskui papasakok ką spybotas rado.

Nu parsisiunciau, bet nepradeda valyti, nes tipo pirmiausia reikia updatus parsisiust? tai man kuriuos visus rado tuos atnaujinimus, tai visur sudet varneles, ir tipo atsisiust? 4u.gif g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zvaigzdute^: 22 kovo 2007 - 19:14
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 21, 14:18)
Su CCleaneriu valymą padaryk - siųstis CCleaner, dar Spybotą patarčiau turėti ir naudoti - siųstis Spybot. Kažkiek turėtų pamačyt. Aš jeigu savo kompų kokią savaitę su CCleaneriu nepratraukiu, tai valymo metu po 200MB mėšlo iškuopia.

Didelis ačiū už pagalbą, jau "prasišlaviau", o dabar šnipus gaudisim....
Atsakyti
o va šnipų gaudyti irgi neleidžia.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvaigzdute^ @ 2007 03 22, 20:12)
Nu parsisiunciau, bet nepradeda valyti, nes tipo pirmiausia reikia updatus parsisiust? tai man kuriuos visus rado tuos atnaujinimus, tai visur sudet varneles, ir tipo atsisiust?  4u.gif  g.gif

Taip, teisingai.
Papildyta:
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 22, 23:05)
o va šnipų gaudyti irgi neleidžia.... g.gif

O kas yra ? Taip negali būti. Gal neupdatinai ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 03 23, 18:03)

O kas yra ? Taip negali būti. Gal neupdatinai ?

Va būtent doh.gif
Dabar bandau. O kai šiukšles pravaliau tai ir skype normaliai pradėjo veikti, pas mane jų virš 400MB buvo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ERVInga @ 2007 03 23, 20:07)
Va būtent doh.gif
Dabar bandau. O kai šiukšles pravaliau tai ir skype normaliai pradėjo veikti, pas mane jų virš 400MB buvo blush2.gif

Po pravalymo dar defragmentuok diska
Atsakyti
nežinau kurioj temoj prašyt pagalbos unsure.gif bet gal kasnors padėtų išsiaiškint kas per bėdos mano kompui unsure.gif
kai įeinu į internetą išmeta va tokį puslapį. ką čia reiškia??? unsure.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 23, 20:22)
Po pravalymo dar defragmentuok diska

Ačiū už patarimą
Atsakyti
Kadangi nebuvau''valius''kompo(jau metai laiko),tai padariau taip
Start Programs Accessories Systems Tools Disk defragmenter...ilgai procesas užtruko,bet maniau,kad kompas po šito apsivalymo ims greičiau veikt,bet atvirkščiai pasidarė doh.gif Būdavo,kad delsia atidaryt internetinius psl.,o dabar ir norint kažko iš My Computer tenka laukt verysad.gif Gal galit ką patart
Atsakyti
QUOTE(TITŪŠKA @ 2007 03 23, 22:54)
Kadangi  nebuvau''valius''kompo(jau metai laiko),tai padariau taip
Start Programs Accessories Systems Tools Disk defragmenter...ilgai procesas užtruko,bet maniau,kad kompas po šito apsivalymo ims greičiau veikt,bet atvirkščiai pasidarė  doh.gif  Būdavo,kad delsia atidaryt internetinius psl.,o dabar ir norint kažko iš My Computer tenka laukt  verysad.gif  Gal galit ką patart

Defragmentacija tai ne kompiuterio valymas. cia tik ismetytus failus kompaktiskiau sudelioja.
O apie valymo programas cia nemazai buvo rasyta. Pasileisk cclener turetu nemazai siuksliu rasti.galima ir registra pravalyti. Dabar testuoju nauja programele RegVac pažiuresime kiek ji apsitvarkys.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 24, 00:06)
Defragmentacija tai ne kompiuterio valymas. cia tik ismetytus failus kompaktiskiau sudelioja.

ne kompaktiskiau sudelioja, o sudelioja primityviu atveju vieno failo dalis salia, kad skaitant faila nereiketu galvutei vazinet nuo vienos vietos prie kitos. protingesnis defragmentavimas - kai daznai kartu naudojamus failus sudelioja viena salia kito - taip dar labiau paspartinamas darbas, bet ne visi irankiai tai sugeba...
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 24, 00:06)
Dabar testuoju nauja programele RegVac pažiuresime kiek ji apsitvarkys.

Nu ir kaip ?
Atsakyti