Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(Poli1 @ 2006 07 25, 21:18)
Pas mane viskas lietuvių kalboj, o anglų aš ni ni...... blush2.gif Gal yra vertimas  ax.gif

Net nezinau kaip lietuviskai g.gif , gal Pradeti (Startas)- Nustatymai-Valdymo skydas- Prideti ar salinti programas
Atsakyti
QUOTE(amrisa @ 2004 06 21, 04:10)
jo ad-aware tai turiu,rodo kad kaska suranda,bet kompo darbas nepagreiteja,pabandysiu dabar su tais cookies.

pataisymas ad-aware valo ne siuksles o visokias bjaurybes kuriu prisirenkat narsydami po interneto platybes spyware ir panasiai o jei norit pravalyt kompa naudokit sita: http://softex.megane...p?readmore=2917 smile.gif
Atsakyti
Norejau paklaust 4u.gif Tai kaip jau pervalai per ta Defragment kompiuteri tai ar matosi akivaizdziai kas nors ar tik kompiuteriui geriau bet nematyt buna kad jis valytas?
I r dar ar galit pasakyt ka man daryt man vien meta lentele kad disk low© tai kaip suprantu jis jau pilnas bet as nezinau ka man istrint nes ten man viskas rteikalinga ax.gif Bandziau as ji irgi per ta defragment bet man tai niekas nepasikeite gal as ne taip ka nirs darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dalytuke @ 2006 10 25, 11:08)
Norejau paklaust  4u.gif Tai kaip jau pervalai per ta Defragment kompiuteri tai ar matosi akivaizdziai kas nors ar tik kompiuteriui geriau bet nematyt buna kad jis valytas?
I r dar ar galit pasakyt ka man daryt man vien meta lentele kad disk low© tai kaip suprantu jis jau pilnas bet as nezinau ka man istrint nes ten man viskas rteikalinga ax.gif Bandziau as ji irgi per ta defragment bet man tai niekas nepasikeite gal as ne taip ka nirs darau ax.gif

defragmentavimas nieko neishtrina tik sudelioje tvarkingai smile.gif ir kompiuterio drabas truputi pagereja?
o del vietos tau reiktu pabandyti CCleaner shita programele. ji valo nuo shiukshliu
manau, kad pas taves yra ne vienas diskas ir pilnas yra c: diskas sisteminis nes tu y jy viska krauni. reiketu muzika, filmus ar nuotraukas susideti y kita diska. tik nekilnok to ko nezhinai. ir dar gali kai rasho low space pasirinkti disk cleanup. jei nesupratai parashyk man y skypa (ycikas555) ir jei nerasi shios CCleaner programeles . sekmes
Atsakyti
QUOTE(ycikas555 @ 2006 10 25, 18:12)
defragmentavimas nieko neishtrina tik sudelioje tvarkingai  smile.gif  ir kompiuterio drabas truputi pagereja?
  o del vietos tau reiktu pabandyti  CCleaner  shita programele. ji valo nuo shiukshliu
manau, kad pas taves yra ne vienas diskas ir pilnas yra c: diskas sisteminis nes tu y jy viska krauni. reiketu muzika, filmus ar nuotraukas susideti y kita diska. tik nekilnok to ko nezhinai. ir dar gali kai rasho low space pasirinkti disk cleanup. jei nesupratai parashyk man y skypa (ycikas555) ir jei nerasi shios CCleaner programeles . sekmes

Nu aciu tau pabandysiu as ta CCleaner 4u.gif Nu pilnas tas mano C diskas ax.gif Bet nezinau ka man ten istrint ten visos programos reikalingos rolleyes.gif Kai paspaudziu kad cleanup tai nieko jis ten man neistrina liepia man paciai ten kaska tai daryt verysad.gif
Atsakyti
As vel su prasymu pagalbos pagalbos 4u.gif Nu niekaip neisisvalau as to kompo g.gif g.gif g.gif Vis man meta ta lentele kad disk low verysad.gif Ir parsisiunciau asta CCleaner programa ir tas pats verysad.gif ir jau pratryniau tan nemazai visko ir vistiek gal cia visai kitokia beda????Gal kas padesit man 4u.gif
Atsakyti
Man irgi meta, kaip ir dalytukei, kad DISK LOW.. be to out of memory..
Mano C diske labai mažai vietos.. Ten nėra nei nuotraukų, nei ko kito, bet visokių neaiškios kilmės failų.. nežinau ar galima juos trint.. Padėkit, jei galit..
Atsakyti
Ar galima iš COOKIES viską ištrint?

Ir dar vienas klausimukas ne į temą, bet nežinau ką daryt.Kažkas atsitiko mano kompui.Kai noriu įsijungt intenetą, na spaudžiu START-INTERNET EXPLORER tai man tą puslapį išmeta kažkur už ekrano g.gif

Atsakyti
Noriu atsikratyt senojo msn ir niekaip nesigauna, kai turejau naujesne verija, tas senasis msn vis kabodavo salia, biaurybe. Pasalinau per add/remove programs, pasisalino naujoji versija. Kaip suprantu tas senasis kabo kaip "iskiepis" ar kaip ten ji pavadint Internet explorer, dar ir ouluke tupi. Nu i ka daba daryt su juo, kad dingtu?
Atsakyti
QUOTE(dilditele @ 2007 01 26, 00:50)
Noriu atsikratyt senojo msn ir niekaip nesigauna, kai turejau naujesne verija, tas senasis msn vis kabodavo salia, biaurybe. Pasalinau per add/remove programs, pasisalino naujoji versija. Kaip suprantu tas senasis kabo kaip "iskiepis" ar kaip ten ji pavadint Internet explorer, dar ir ouluke tupi. Nu i ka daba daryt su juo, kad dingtu?

Senaji MSN salink per Add/Remove programs- Add/Remove Windows Components. Susirasi ten MSN ir nuimk varnele.
Atsakyti
notworthy.gif aciukas, pavyko
Atsakyti
QUOTE(dalytuke @ 2006 10 29, 14:57)
As vel su prasymu pagalbos pagalbos 4u.gif Nu niekaip neisisvalau as to kompo g.gif  g.gif  g.gif  Vis man meta ta lentele kad disk low verysad.gif Ir parsisiunciau asta CCleaner programa ir tas pats verysad.gif  ir jau pratryniau tan nemazai visko ir vistiek gal cia visai kitokia beda????Gal kas padesit man 4u.gif

Galbūt turite per didele filmų ar muzikos kolekcija, kurią jau laikas būtų įrašyti į DVD ar CD mirksiukas.gif
Šios programytės pagalba galite pažiūrėti kas ir kur pas jus daug užima vietos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zigintas: 26 sausio 2007 - 22:49