Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(gute1 @ 2006 05 09, 16:59)
Kuri versija?(gali pasižiūrėti čia help -->about-->ir parašyk version:...
Ar atnaujintas?

Nesupratau,kaip cia paziureti kelinta versija,as tokiose programose tai nelabai dar gaudausi blush2.gif Gal gali parasyt aiskiau? O tai ta narsykle reikia atnaujinti? g.gif Jei taip tai ji neatnaujinta tada blush2.gif O kaip ja reik atnaujinti? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(gute1 @ 2006 05 09, 16:59)
Kuri versija?(gali pasižiūrėti čia help -->about-->ir parašyk version:...
Ar atnaujintas?

ai va radau versija blush2.gif Version:6.0.2900.2180.xpsp_sp2_gdr.050301-1519
Atsakyti
QUOTE(MILDUKĖ @ 2006 05 09, 15:04)
Nesupratau,kaip cia paziureti kelinta versija,as tokiose programose tai nelabai dar gaudausi blush2.gif  Gal gali parasyt aiskiau? O tai ta narsykle reikia atnaujinti? g.gif  Jei taip tai ji neatnaujinta tada blush2.gif  O kaip ja reik atnaujinti? blush2.gif

Paprasčiausias būdas atnaujint, tai per windowsų atnaujinimą.

galima tai padaryt (ir būtina, jei neįjungtas automatinis atnaujinimas), per start>programs>windows update (toliau pagal instrukcijas).

Kita priežastis, kodėl gali nerodyt tavo minėtų puslapių, tai dėl kokios nors klaidos tavo interneto tiekėjas nesusitvarko.
Gali pabandyti naudot kitą interneto naršyklę pvz Operą ar Firefox,.
Iš kur parsisiūsti rasi per paoešką google (rašai download Firefox arba Operą ir turi 100'us nuorodų)
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gute1 @ 2006 05 09, 17:16)
Paprasčiausias būdas atnaujint, tai per windowsų atnaujinimą.

galima tai padaryt (ir būtina, jei neįjungtas automatinis atnaujinimas), per start>programs>windows update (toliau pagal instrukcijas).

Kita priežastis, kodėl gali nerodyt tavo minėtų puslapių, tai dėl kokios nors klaidos tavo interneto tiekėjas nesusitvarko.
Gali pabandyti naudot kitą interneto naršyklę pvz Operą ar Firefox,.
Iš kur parsisiūsti rasi per paoešką google (rašai download Firefox arba Operą ir turi 100'us nuorodų)
Sėkmės  4u.gif

Windowsus man neseniai atnaujino pries 3men.Na dekui uz konsultacija mirksiukas.gif ax.gif Tada reiks skambint interneto tiekejui ax.gif
Atsakyti
Žinau kad ne šitoj temoj klausiu, bet klausimas panašus tik ne apie kompo bet apie monitoriaus valymą. Patarkit su kuo valyti skystų kristalų monitorių, kompas stovi virtuvėje tai jis kartais ir apsitaško ir šiaip dulkelių yra, žinau kad su paprastu skudurėliu negalima valyti. Kaži ar tiktų vaikiškos drėgnos servietėlės?
Atsakyti
QUOTE(sssaule @ 2006 05 14, 19:55)
Žinau kad ne šitoj temoj klausiu, bet klausimas panašus tik ne apie kompo bet  apie monitoriaus valymą.  Patarkit su kuo valyti skystų kristalų monitorių, kompas stovi virtuvėje tai jis kartais ir apsitaško ir šiaip dulkelių yra, žinau kad su paprastu skudurėliu negalima valyti. Kaži ar tiktų vaikiškos drėgnos servietėlės?

yra specialus skistis valiti ,jo yra visur kur tik yra kompiuteriui prekiu
Atsakyti
Gal galit man kas nors paaiskint kaip elktis su ta programa Ad-Aware SE? 4u.gif Nes sitam reikale esu ziopla doh.gif Paleidau as ja ten kad jinai nuskanuotu ir nezinau ka toliau ten daryt doh.gif Ar reikia ten ka nors istrynt ar ne?Nes kaskokius vabaliukus pas mane rodo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dalytuke @ 2006 07 04, 00:03)
Gal galit man kas nors paaiskint kaip elktis su ta programa Ad-Aware SE?  4u.gif Nes sitam reikale esu ziopla doh.gif Paleidau as ja ten kad jinai nuskanuotu ir nezinau ka toliau ten daryt doh.gif Ar reikia ten ka nors istrynt ar ne?Nes kaskokius vabaliukus pas mane rodo blink.gif

Kur vabaliukus rodo, ten ir reikia istrinti. Sudedi visur varneles, spaudi Next ir istrini.
Atsakyti
Aciu tau 4u.gif O kas kiek laiko reikia ta Ad-Aware paleist? ax.gif
Atsakyti
mamytes, sakykit, o kaip isvalyt vat tuos visus zodzius, kur pvz. i google ivedinejau ieskodama ko nors, arba prisijungiu i pasta(man iskart, ivedus pirmaja raide, rodo visus zodzius, kur is tokios raides kur nors ivedinejau blink.gif ), nezinau ar supratot apie ka as ax.gif , bet noriu istrint tos paieskos zodzius, ir nenoriu, kad juos isimintu(nes darbe tai neisimena, reikia is naujo surinkinet 4u.gif
PADEKIT, KAS ZINO 4u.gif verysad.gif
Atsakyti
merginos man dar reikia pagalbos 4u.gif su kokia programa griausiai issivalyti kompiuteri? g.gif Nu turiu as ta Ad-Aware SE tai ka jinai is tikruju daro? doh.gif Ar cia jinai kokiu virusu iesko ar jinai jau isvalo kompiuteri?
Atsakyti
QUOTE(dalytuke @ 2006 07 04, 10:38)
merginos man dar reikia pagalbos 4u.gif  su kokia programa griausiai issivalyti kompiuteri? g.gif Nu turiu as ta Ad-Aware SE tai ka jinai is tikruju daro? doh.gif Ar cia jinai kokiu virusu iesko ar jinai jau isvalo kompiuteri?

Ad-Aware SE - tai pagalbinė programa, aptinkanti ir pašalinanti iš kompiuterio spyware (programa, nesankcionuotai renkanti ir perduodanti informaciją apie Jus ir Jūsų sistemą jos autoriui ar tretiems asmenims), trackware (programa, sekanti kokius puslapius Jus lankote) ir adaware (reklaminė programa) modulius, o taip pat nepageidaujamas įrankines-toolbar`us, įsibrovusius į sistemą be Jūsų žinios ir sutikimo. Taip pat užtikrina Jūsų privatumą naršant Internete, tikrina atmintį, sisteminį registrą, kietus, keičiamus ir optinius diskus ir saugiai šalina parazitinius modulius.

Papildyta:
QUOTE(dalytuke @ 2006 07 04, 00:40)
Aciu tau 4u.gif O kas kiek laiko reikia ta Ad-Aware paleist? ax.gif

Cia jau kaip nori. As karta i savaite praskanuoju ir viskas. Kiti visa laika laiko ijunge.
Atsakyti
QUOTE(violetik @ 2006 07 04, 08:49)
mamytes, sakykit, o kaip isvalyt vat tuos visus zodzius, kur pvz. i google ivedinejau ieskodama ko nors, arba prisijungiu i pasta(man iskart, ivedus pirmaja raide, rodo visus zodzius, kur is tokios raides kur nors ivedinejau blink.gif ), nezinau ar supratot apie ka as ax.gif , bet noriu istrint tos paieskos zodzius, ir nenoriu, kad juos isimintu(nes darbe tai neisimena, reikia is naujo surinkinet 4u.gif
PADEKIT, KAS ZINO 4u.gif  verysad.gif

nejaugi niekas nezino verysad.gif ka, pas kitas taip nebuna??? schmoll.gif
Atsakyti