Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(RamuneM @ 2005 08 21, 22:46)
GAIN reikėjo kažkokiai tavo suinsteliuotai programai. Tau reikia pirmiau susirasti ką susinsteliavai, panaikinti tą programą ir tada galėsi ir GAIN panaikinti.

1. Spaudi Windows Start, pažymi Programs, GAIN*, ir iš ten išsirenki punktą About GAIN.
2. Kada About GAIN atsidarys, paspaudi ant nuorodos "For a list of GAIN supported products on your computers, click here".
3. Turėtų tau duoti programą, kurį pas tave yra kompiuteryje ir kuriai tas GAIN yra reikalingas. Tuomet per Start/Settings/ControlPanel/Add or Remove Programs išinsteliuoji tą programą ir vėl tą patį padariai su GAIN. Pabandyk.

Tai as taip ir dariau,viena istryniau o kitos programos kuria dar raso pas mane add/remove ner cry.gif tai kaip man ja rast per search irgi neranda cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(laisveS @ 2005 08 25, 11:57)
Tai as taip ir dariau,viena istryniau o kitos programos kuria dar raso pas mane add/remove ner cry.gif tai kaip man ja rast per search irgi neranda cry.gif  cry.gif

laisveS, ar dar turi tą problemą? Jei taip, tai rašyk man į až savo adresą ir susitarsime kaip tau padėti.
Atsakyti
QUOTE(RamuneM @ 2005 09 01, 21:33)
laisveS, ar dar turi tą problemą? Jei taip, tai rašyk man į až savo adresą ir susitarsime kaip tau padėti.

Turiu cry.gif nikaip man jo išmėšt nepavyksta cry.gif cry.gif
Atsakyti
Į mano elektroninį paštą jau kokia savaitė vis ateina po kokių 10 laiškų kiekvieną dieną su pasiūlymais kažkokius krovinius vežti, kargo mokesčiai ir pan.Jau atsibodo juodai užkišta pašto dėžutė cry.gif Ką padaryti kad tie laiškai nebeitų man g.gif Gal čia koks virusiukas g.gif
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2005 09 16, 11:29)
Į mano elektroninį paštą jau kokia savaitė vis ateina po kokių 10 laiškų kiekvieną dieną su pasiūlymais kažkokius krovinius vežti, kargo mokesčiai ir pan.Jau atsibodo juodai užkišta pašto dėžutė cry.gif Ką padaryti kad tie laiškai nebeitų man g.gif Gal čia koks virusiukas g.gif

Jei tai kažkokis firmos konkrečios laiškai, tai gal jie ne tuo adresu siunčia, pabandyk parašyti jiems. O jei tai reklaminiai, tai kiekvieno laiško apačioj turėtų būti mėlynai, smulkiom raidėm, angliškai parašyta, kažkas tokio: jūs gaunate šiuos laiškus todėl, kad...... Ten turėtų būti žodelis subscribe, ar unsubscibe (jau nebepamenu). Jis veikia kaip nuoroda. Paspaudi ant jos ir atsisakai laiškų. Kartais užtenka tiesiog paspausti. Atsijungia jų tiklapis ir parašo, kad tavo adresas išbrauktas iš sąrašo. Kartais reikia dar kažką paspaust, čia nuo situacijos priklauso. Gali būti, kad gauni laiškus iš kelių siuntėjų, tai reiks visų atsisakyti atskirai. Vieni nustoja siųsti per parą, kiti per 48-72 val.
Atsakyti
QUOTE(LinaBoo @ 2005 09 16, 10:38)
Jei tai kažkokis firmos konkrečios laiškai, tai gal jie ne tuo adresu siunčia, pabandyk parašyti jiems. O jei tai reklaminiai, tai kiekvieno laiško apačioj turėtų būti mėlynai, smulkiom raidėm, angliškai parašyta, kažkas tokio: jūs gaunate šiuos laiškus todėl, kad...... Ten turėtų būti žodelis subscribe, ar unsubscibe (jau nebepamenu). Jis veikia kaip nuoroda. Paspaudi ant jos ir atsisakai laiškų. Kartais užtenka tiesiog paspausti. Atsijungia jų tiklapis ir parašo, kad tavo adresas išbrauktas iš sąrašo. Kartais reikia dar kažką paspaust, čia nuo situacijos priklauso. Gali būti, kad gauni laiškus iš kelių siuntėjų, tai reiks visų atsisakyti atskirai. Vieni nustoja siųsti per parą, kiti per 48-72 val.

Ačiū, iš tikrųjų radau gale, kad galima atsisakyti laiškų 4u.gif 4u.gif 4u.gif
AČIŪ 4u.gif
Atsakyti
Norėčiau ir aš paprašyti mamyčių pagalbos, nes šiuo metu esu ne Lietuvoje ir nelabai kas man gali ką patarti. Esmė tame, kad kai įsijungiu kompiuterį iššoka lentelė su užrašu: "mT.exe has encoutered a problem and needs to close. We are sorry for the inconvemence." Po šios lentelės atsiradimo mano pelytė dirba, bet nebenusispaudžia joks mygtukas. Negaliu paspausti nei "Send Error Report", nei Start, nei kitų. Tenka rankiniu būdu išjungti kompiuterį, bet tada atsiranda užrašas "Preparing to Hibernate" ir kompiuteris atsijungia. Po keliolikos sekundžiu, įjungus kompiuterį, vėl atsiduriu prie tos pačios lentelės, bet tuomet jau galiu paspausti "Send Error Report" ir lentelė dingsta. Gal kas nepatingėtų parašyti kas čia per velniava ir ką reikėtų daryti. Busiu labai dėkingas.
Atsakyti
Prisijungus prie neto iššoka langas Payment Notice, atrodo kad gerai užrašiau ir siūlo kažką ar tai pirkti ar kaip nu jį uždarau tik per Task Manager.
Beto su antivirusine ištryniau visus Cokies čia blogai ar gerai? Ir kažkaip nemoku nusistatyt Pop up blocker, kurį High, Low ar tą trečią užsidėti.
Beto kiekvieną kartą kai atsidarau SM man reikalauja registruotis, nors ir uždedu kad atsiminti mane. Ką daryti?
Atsakyti
Vau, kiek klausimų iškart smile.gif

Jei kiekvieną kartą išmeta tą pranešimą Payment Notice, tai jau bus kažką suinstaliavę. O ugniasienę kokią naudoji?

Jei ištrynei Cookies, tai nieko blogo, bet Supermama dėl to ir gali reikalauti registracijos, nes iš kur gi ji atpažins be tų Cookies, kad tai būtent tu jungiesi?

Popup Blocker automatiškai būna nustatytas padėtyje Medium. Jei vistiek matai iššokančius langus, pabandyk padėtį High - tikrai nieko nesugadinsi.

Atsakyti
Ačiū už atsakymus, nes kartais jaučiuosi blondinė.
Šiaip kai man instalino kompą, tai kažkokiūą ugnesienę suinstaliavo, bet kažkaip aš jos neberandu dabar, kur man ieškot?
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2005 11 13, 00:36)
Ačiū už atsakymus, nes kartais jaučiuosi blondinė.
Šiaip kai man instalino kompą, tai kažkokiūą ugnesienę suinstaliavo, bet kažkaip aš jos neberandu dabar, kur man ieškot?

Jei instaliavo Windows XP su Service Pack 2 (SP2), tai ugniasienė yra prie pačių Windows ir kitos atskiros nebereikia. Jei instaliuoti būtent tokie Windows'ai, tai ugniasienės nustatymus galima rasti einant per Start -> Control Panel -> Security Center
Atsakyti
Radau, ungiasienė yra ir ji įjungta.
Tai kaip man dabar surasti tą Payment notice? Ir išistaliuot?
Atsakyti