Žiūrėjau, bet kad Nieko neįprasto nėra Visos programos kur ir anksčiau buvo.
O kur galima rasti Restore folderį ar ką ten, nes kai tikrinau Su PAnda antivirus online, randa Adware kažkokį AZE search.Tipo čia ne virusas bet kažkoks ten velnias.GAl čia dėl to tas puslapis atsidarinėja.Ir rašo, kad jis jei ištrini, vistiek atsinaujina, tai reikia ištrinti iš _restore ktalogo ar kažkas pan. Nelabai aš čia aiškiai parašiau, bet gal kas suprato mane ir pasakys ką daryti
atsirado pas mane kazkoks GAIN nu nesamones ,daro antivirusine randa bet nepanaikina ir per add/remove neduoda istrint
Kaaa daryt
Kaaa daryt
Negi niekas man nepades
QUOTE(laisveS @ 2005 08 19, 21:49)
Negi niekas man nepades
Kokią antivirusinę programą naudoji?
QUOTE(RamuneM @ 2005 08 19, 21:21)
Kokią antivirusinę programą naudoji?
Laikina Nortona
Jei anglų kalba jums - ne problema, tada paskaitykite čia:
GAIN klausimai-atsakymai
Jei nepavyks pašalinti to GAIN programų, susirašysim, pabandysiu pagelbėti.
GAIN klausimai-atsakymai
QUOTE(vyras_30 @ 2005 08 20, 01:14)
Jei anglų kalba jums - ne problema, tada paskaitykite čia:
GAIN klausimai-atsakymai
GAIN klausimai-atsakymai
Na nieks man nesigauna
Ismeta lentele poto dar viena kai bandau per add/remowe ir vnz ššššš... gaunas
Bet čia ne virusas, o toolbaras kiek supratau Pabandyk jį šalinti su Spybotu (nemokamas) ar Adaware(šiek tiek mokamas)
QUOTE(Dafnė @ 2005 08 21, 10:14)
Bet čia ne virusas, o toolbaras kiek supratau Pabandyk jį šalinti su Spybotu (nemokamas) ar Adaware(šiek tiek mokamas)
Spybotas nepanaikina
GAIN reikėjo kažkokiai tavo suinsteliuotai programai. Tau reikia pirmiau susirasti ką susinsteliavai, panaikinti tą programą ir tada galėsi ir GAIN panaikinti.
1. Spaudi Windows Start, pažymi Programs, GAIN*, ir iš ten išsirenki punktą About GAIN.
2. Kada About GAIN atsidarys, paspaudi ant nuorodos "For a list of GAIN supported products on your computers, click here".
3. Turėtų tau duoti programą, kurį pas tave yra kompiuteryje ir kuriai tas GAIN yra reikalingas. Tuomet per Start/Settings/ControlPanel/Add or Remove Programs išinsteliuoji tą programą ir vėl tą patį padariai su GAIN. Pabandyk.
1. Spaudi Windows Start, pažymi Programs, GAIN*, ir iš ten išsirenki punktą About GAIN.
2. Kada About GAIN atsidarys, paspaudi ant nuorodos "For a list of GAIN supported products on your computers, click here".
3. Turėtų tau duoti programą, kurį pas tave yra kompiuteryje ir kuriai tas GAIN yra reikalingas. Tuomet per Start/Settings/ControlPanel/Add or Remove Programs išinsteliuoji tą programą ir vėl tą patį padariai su GAIN. Pabandyk.
QUOTE(auksiniz @ 2005 08 22, 02:36)
Nu aš isvis manau, kad reikia kompiuterį užkrauti "safe mode" režimu ir tada išnaikinti, jo dabar sunku išnaikinti, nes pasileidžiant windows paleidžia jį kaip servisą
Aga, visos mes čia tokios gudrios, tik per "safe mode"