Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(molli @ 2005 04 19, 17:35)
DAr kartelį AČIŪ 4u.gif siunčiuosi Kaspersky, tik reiks rakto po to  blush2.gif ,gal galima bus paieškoti ax.gif  g.gif
Jeigu išeis suinstaliuoti doh.gif  biggrin.gif

Temoj " Antivirusinės programos" yra nuoroda (mano) iš kur atsisiusti ir su vaistais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gold Man @ 2005 04 19, 17:52)
Parašysi kokia versija, turetu buti Kaspersky Antivirus Personal Pro v5.0.20, tai surasiu:
atrodo čia yra:

http://www.tolkuchka...opic=4889&st=75

Iš  ketvirtos žinutes Mozg atsiust rar ir 2 kodas turi veikt.

Atsiusnčiua, suinstaliavau KAspersky Antivirus Personal Pro v5.0.20 angl7 kalba.
Bet va vaistukų tai niekur nerandu.Ten kur GoldMan parašė, tai kai atsisiunčiu failą, tai atidao Windows media playerį ir rašo kad tokio failo nėra.WinRar pas mane yra, tai kodėl neatidaro - nežianu g.gif ax.gif
O kur Arvira vaistukus parašius irgi nėra to puslapio cry.gif
Atsakyti
Čia paieškok Moli ax.gif spausk
Atsakyti
QUOTE(Arvira @ 2005 04 20, 11:46)
Čia paieškok Moli  ax.gif spausk

Neatidaro man kompas tų puslapių - rašo kažkokie blacklisted ar pan. cry.gif
Atsakyti
Va čia radau vaistukus, ale kad aš nemoku pasiimti.Atsidarau, vikso pilna ir nikeo nesuprantu sad.gif
ČIA
Atsakyti
Kas galit pasakyt , kaip is startupo isimt kai urias progrmas g.gif
Zinau kad kazkas apie tai rase bet niekur nerandu cry.gif
Atsakyti
QUOTE(alvija @ 2005 04 24, 22:01)
Kas galit pasakyt , kaip is startupo isimt kai urias progrmas g.gif
Zinau kad kazkas apie tai rase bet niekur nerandu cry.gif

Arba ištrini iš Start->Programs->Startup, arba eini Start->Run, rašai msconfig, spaudi OK, pasirenki Startup ir nuimi varneles nuo programų, kurių nenori, kad paleistų. Su pastaruoju variantu patarčiau atsargiau elgtis, jeigu nežinai kas per programa, geriau nejudink, nes gali bereikalingų problemų prisidaryti wink.gif
Atsakyti
dekavoju 4u.gif
Kompas iskart greiciau pradejo dirbt, ale dar reiktu azka daryt, nes supermamos psl kl atvercia tai galiu ir pasivaiksciot nueit biggrin.gif
Atsakyti
KAi atsidarau inernetą, atsidaro startinis puslapis, o taip pat ir kitas puslapis, kažkoks adultfriendfinder blink.gif Prisisiunčiau valymo programų:Ad-aware, supercleaner, spywareblaster, spybot search and destroy, spyware blaster, ir vistiek negaliu išgrūsti jo lauk cry.gif JAu užknisa, kai kiekvieną kartą atsidarinėja tas puslapis cry.gif PAdėkite jį išgrūsti lauk ax.gif
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2005 05 06, 11:52)
KAi atsidarau inernetą, atsidaro startinis puslapis, o taip pat ir kitas puslapis, kažkoks adultfriendfinder blink.gif Prisisiunčiau valymo programų:Ad-aware, supercleaner, spywareblaster, spybot search and destroy, spyware blaster, ir vistiek negaliu išgrūsti jo lauk cry.gif JAu užknisa, kai kiekvieną kartą atsidarinėja tas puslapis cry.gif PAdėkite jį išgrūsti lauk ax.gif

Gali būti, kad tavo pradinį puslapį užgrobė kažkoks nedraugiškas tinklapis. Jei pas tave internet explorer, tai reikėtų paspausti Tools-Options- po to ten kur Start page ( ar kaip nors panašiai, pas mane lietuviškai viskas, tai angliškai ir nežinau), adress - pažiūrėk koks adresas įrašytas. Jei to paties tinklapio kur tau atsidaro, tai vadinasi tikrai užgrobtas. Ištrink tą brudą ir įrašyk tai kas tau reikalinga. Pas mus pvz. Google įrašytas ir visada atsidaro kartu su naršykle.
Jei Mozila, tai kažkaip kitaip, nelabai žinau. Gali būti, kad Tools-Page info.
Pabandyk pasikuisti gal surasi tai ką reikia. smile.gif
Atsakyti
TAigi vat kad startinis atsidaro tas kuris ir įrašytas- supermama, o kartu atsidaro dar vienas puslapis tas kažkoks adultfriendfinder doh.gif
PAs mane internet explorer mirksiukas.gif
Atsakyti
Pabandyk nueit į Add/Remove programs: Spaudi Start-> Settings -> Control panel -> Add/remove programs -> o ten reikia pasirinkt norima programa ir spaust remove.
Ir pratrint nereikalingas programas. Ta puslapį tau kažkokia programkė atidaro, ji gali buti ir kitaip pavadinta. Bandyk 4u.gif
Atsakyti