Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip valomas kompiuteris?

QUOTE(Gold Man @ 2005 01 21, 01:06)
Mano manymu tai yra viena is geriausiu nemokamu programu skyrtu kompiuterio valymui :

http://www.softodrom.../ap/p4330.shtml

Regstruokite ir naudokite nemokamai.

O kokios ji rūšies, jei taip galima pavadinti. Pas mane yr Ad-awaras, Antispyvaras ir Nortonas. Ar nesusipyks jos visos?

Tema tai cool thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Jei būčiau prisijungus bent pora savaičių anksčiau, būčiau sutaupius mažiausiai stolniką.......
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaBoo: 18 kovo 2005 - 20:45
Mano manymu tai yra viena is geriausiu nemokamu programu skyrtu kompiuterio valymui :

http://www.softodrom.../ap/p4330.shtml

Regstruokite ir naudokite nemokamai.

QUOTE(LinaBoo @ 2005 03 18, 20:43)
O kokios ji rūšies, jei taip galima pavadinti. Pas mane yr Ad-awaras, Antispyvaras ir Nortonas.  Ar nesusipyks jos visos?

Tema tai cool  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Jei būčiau prisijungus bent pora savaičių anksčiau, būčiau sutaupius mažiausiai  stolniką.......

Perskaiciau, kad programa dabar naujai atsiuntusiems mokama cry.gif

http://www.softboard...pic=16275&st=60

Bet greitai turi kraku atsirasti smile.gif
Pas mane Ad-awaras ir Kaspersky stovi ir nieko.
Atsakyti
Dėl kompiuterio valymo galiu pasakyti tik tiek: nei viena programa visko tobulai neišvalo, o tuo labiau nemokamos. Nepatingėkit pasikuisti Crac puslapiuose ir išgydit normalias programas. Aš naudoju komplektuką tokį, bet vistiek biškį kakos kompe lieka. Galit pabandyt. Pas mane antivirusas AVG, na ir jos tarpusavyje nesusipjovė.
Ad-Aware SE Profesional - šnipinėjančioms gaudyt.
Windows Washer - išinstaliuotų programų uodegoms, TEMP failams, ir daugeliui kitų šiukšlių trynimui.
Work With Registry - klaidingiems registrų raktams tvarkyti.
XoftSpy - šnipinėjančioms ir reklaminėms programoms trinti.
Глюк remover - ši rusiška programėlė dar šio to randa, po visų kitų programų apdorojimo.
PC Rescue - klaidų taisymui ir visokeriopui kompiuterio valymui skirta programa.
RegCleaner - labai įdomi programėlė, jos principas toksai - kiekviena instaliuojama į kompiuterį programa registre palieka savo raktą, kurį reta programa tvarkingai išinstaliuojama ištrina. Taigi lieka daug nenaudojamų raktų, kurių netrina nei viena valymo programa. Tie raktai parodomi lentalėje ne skaičiais, o programų pavadinimais, na bent jau dauguma programų su sutrumpinimais ar pan. Pvz.Nero palieka net 8 ar 10 raktų, kurie ten makaluojasi.
Tik reikia su ja labai atsargiai dirbti, trinti tik tai kas tikrai žinoma nes galima ir windows pakabinti, na o windows registre žymima C07ft5Y taip kad atsargiai biggrin.gif
Atsakyti
labas..cia maciau del kompo isvalymo. anksciau as naudojau adaware, spybot searach ir t.t. paskutiniu laiku yra nemokama programele microsoft antispyware. patikekit, ji geresne uz kitas nemokamas programas. jei naudojiesi internetu, tai butinai turi buti antivirusine programa ir snipu jieskojimo programa. (reta kuri antivirusine randa trojos arklius) as, asmeniskai naudoju bitdefender client profesional (yra ir nemokamas bitdefenderis) ir microsoft antispyware..o registro valymui nuo visokiu siuksliu, naudoju programele CCleaner (ji ruska). be registro valymo, ji turi tokia funkcija- kaip klaidu ieskojimas ir taisymas kompe. rekomenduoju. ir dar taisyti kompo klaidas, yra tokia programele Norton windoctor, ji taip pat nemokama, ten yra ir ruskas feisas..tai, kad kas nemoka angliskai, gal geriau supranta ruskai... jei ko nesugebesit, rasykit, bandysiu patarti.
Atsakyti
reta kuri antivirusine randa trojos arklius

Labai gerai su jais susitvarko ir " juos sutramdo" KASPERSKY AVP thumbup.gif esu patenkinta jos darbu . Be to yra nesunkus budas juos isgaudyt - kazkas jau rase apie tai ax.gif
Atsakyti
o pas mane quarantined objects rodo 13 kazkokiu objektu sad.gif ka man su jais daryti ?
Atsakyti
QUOTE(sannda @ 2005 03 31, 23:38)
o pas mane quarantined objects rodo 13 kazkokiu objektu sad.gif ka man su jais daryti ?

Ištrink smile.gif
Atsakyti
mielos komiuteristes, labai reikia jusu pagalbos,kaip is kompo isinstaliuot programa???????gal kur nors jau ir buvo apie tai rasoma, bet neradau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oksancis @ 2005 04 07, 13:46)
mielos komiuteristes, labai reikia jusu pagalbos,kaip is kompo isinstaliuot programa???????gal kur nors jau ir buvo apie tai rasoma, bet neradau blush2.gif

Spaudi Start-> Settings -> Control panel -> Add/remove programs -> o ten reikia pasirinkt norima programa ir spaust remove.
Atsakyti
labai aciu smile.gif
Atsakyti
[/quote]
Aga as pati parsisiunciau praskenavo ir kai reikia pazymet ir trint siuksles ismete lentele kad reikia registruotis , paspaudziau registruotis o tam psl yra ir kodas
Name : SoftoRooM.CoM
Code : 1699-62660-1361-16870
tai nukopini kur reikia ir tada " nusilauzia ta programa ir veikia , niu man lygtai tokios lentos neismete g.gif Niu gal todel kad gaunasi lauzta programa g.gif , bet kitru atveju ja reikia pirkt...
Nezinau ar cia as tinkamai paaiskinau , bo silpna as kompu zinove biggrin.gif
[/quote]
Atsisiunčiau ir aš šitą programėlę, suvedžiau šitus kodus ir rašo, kad jie neteisingi cry.gif cry.gif Kokius tada reikia suvesti g.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo molli: 18 balandžio 2005 - 17:36
Kokia čia programa? Ir kokia jos versija?
Atsakyti