Įkraunama...
Įkraunama...

Vienas didelis sapnas

Štai ir pažįstamus vaizdelius pamačiau ...vis dėl to man kaip gamtos mylėtojai Jūsų aplankytas Wolfgangsee ežeras įsiterpęs į kalnus daug mielesnis akiai ir širdžiai, čia taip gražu, nuotraukos nuostabios. wub.gif

QUOTE(Thea! @ 2011 09 21, 20:17)
....beje prie Mocarto gimimo namo, prieti neįmanoma, nuo turistų gausos doh.gif

....o čia tai grožis wub.gif  keista, kad tokios vietos dar nemokamos, piu piu piu biggrin.gif

Mes kai lankėmės Zalcburge, prie Mocarto gimimo namo vos pritaikėme momentą, kad būtų galima bent nusifotografuoti, ten labai didelis judėjimas buvo.
O žinokit apie tai, kad įėjimas į Mirabelės sodus buvo nemokamas, apie tai susimąsčiau tik perskaičiusi Jūsų pastebėjimą...tuo metu kai ėjome apie tai net nepagalvojome, tikrai už tokį reginį gali kažkiek ir susimokėti, ko gero nebūtų gaila lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 23 rugsėjo 2011 - 09:26
QUOTE(Thea! @ 2011 09 21, 19:26)

user posted image

kad įtraukt šią vietelę į mūsų maršrutą, reiks vyrui parodyt šią nuotrauką thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Miramax @ 2011 09 23, 11:15)
kad įtraukt šią vietelę į mūsų maršrutą, reiks vyrui parodyt šią nuotrauką thumbup.gif

Nuoširdžiai pralinksminote biggrin.gif thumbup.gif Reik su vyrais tartis, kad abiems naudos butų. Gerai, kad MB užteko tik į plaukiojančias pažiūrėti biggrin.gif Stovi jis krante ir kad aikčioja, mane kviečias: tu tik pažiūrėk, žuvys anties dydžio.
Užsiliko jam tas prisiminimas ir kitiems vyrams pasakoja, kokių žuvų toj Austrijoj yra lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astra777 @ 2011 09 23, 10:24)
Štai ir pažįstamus vaizdelius pamačiau ...vis dėl to man kaip gamtos mylėtojai Jūsų aplankytas Wolfgangsee ežeras įsiterpęs į kalnus daug mielesnis akiai ir širdžiai, čia taip gražu, nuotraukos nuostabios. wub.gif

O žinokit apie tai, kad įėjimas į Mirabelės sodus buvo nemokamas,

jokių JŪS, aš viena mirksiukas.gif Wolfgangsee tikrai neapsakomas grožis wub.gif vien tas pirmas vaizdas ko vertas wub.gif
o aš tai tik įėjus į sodus dairiausi kur susimokėti lotuliukas.gif

QUOTE(Miramax @ 2011 09 23, 11:15)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
pradžiai parodykite, o kai pamatys ežerą, kai užburs tas grožis, nereikės nei žuvų, nei nieko thumbup.gif būtinai būtinai užvažiuokite, neatrandu žodžio kuriuo galėčiau apibūdinti tą vaizdą, kad jus suvilioti doh.gif jei kada važiuosiu netoliese, krypsiu iš kurso kiek tik reikės, bet būtinai grįšiu thumbup.gif

QUOTE(akcent @ 2011 09 23, 11:19)
Nuoširdžiai pralinksminote biggrin.gif  thumbup.gif Reik su vyrais tartis, kad abiems naudos butų. Gerai, kad MB užteko tik į plaukiojančias pažiūrėti biggrin.gif Stovi jis krante ir kad aikčioja, mane kviečias: tu tik pažiūrėk, žuvys anties dydžio.
Užsiliko jam tas prisiminimas ir kitiems vyrams pasakoja, kokių žuvų toj Austrijoj yra lotuliukas.gif

aha,aš tada buvau tokia apspangus,kad net nesugebėjau nufotkinti tų žuvų plaukiojančių palei kojas doh.gif mačiau tu turi kažką panašaus, tai jei nesunku įmesk, gal daugiau vyrų paviliosim šia vieta blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 23 rugsėjo 2011 - 21:06
QUOTE(Thea! @ 2011 09 23, 22:05)
aha,aš tada buvau tokia apspangus,kad net nesugebėjau nufotkinti tų žuvų plaukiojančių palei kojas doh.gif  mačiau tu turi kažką panašaus, tai jei nesunku įmesk, gal daugiau vyrų paviliosim šia vieta blush2.gif

Kaip man smagu, kai leidi įkelti ir savų užfiksuotų kadrų wub.gif Dėkui 4u.gif
Tuomet keliu ir aš dar keletą Wolfgang'o ežero vaizdų wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 23 rugsėjo 2011 - 21:20
oooi ir gulbės ir antys pažystamos thumbup.gif matyt visdar tos pačios ten sukiojasi thumbup.gif
Atsakyti
Mieloji Thea!. Perskaičiau Jūsų fotoreportažą (jei teisingai supratau - dar nevisai baigtą mirksiukas.gif ). Tokia nostalgija užplūdo - blush2.gif : žiūriu, antram lape ta pati kalva Lenkijoje su mobilaus ryšio antena - pravažiuojant pro ją, atrodė, kad tai kaaaalnas, o šiandien ....

Adršpachai, Praha, Mikulovas, Viena, Zalcburgas... Galų gale, visa Austrija - kas gali būti gražiau, mums, lygumų gyventojams. ax.gif .

Jei mano atmintis manęs nepaveda, tai lygtai Jūsų pirmoji kelionė automobiliu? Todėl fotoreportažas šiek tiek eklektiškas. Bet tai jam suteikia tik daugiau žavesio. Tad laukiam tęsinio thumbup.gif thumbup.gif .
Atsakyti
Važiuojam tolyn, apžiūrėti Werfeno pilį ir miestelį. Kuo tolyn ,tuo tuneliai labiau ilgėja, iš pradžių bandžiau skaičiuoti kiek pravažiuosim, bet greitai pamečiau skaičių biggrin.gif
user posted image

user posted image

Privažiuojame Werfeną ir iš karto akį patraukia didinga ant didžiulės kalvos stūksanti pilis wub.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:

Į pilį lipome ilgai ir nuobodžiai, tikslas lipimo kaip ir visur, tiesiog apžiūrėti pilį kiek įmanoma ir svarbiausia pasigrožėti Werfeno miesteliu nuo tokios aukštos kalvos wub.gif Užlipus pamatėme kad pažiūrėti galim vos nuo vienos vietos verysad.gif Visa pilis atrodo pastatyta iki pat kraščiukų, net neįmanoma apeiti aplinkui verysad.gif

user posted image

štai ir vienas sakalas, turbūt pabėgęs iš pasirodymo mirksiukas.gif

user posted image

taigi tiek "daug" pamatę, leidžiamės žemyn ir grožimės Werfenu wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 25 rugsėjo 2011 - 12:28
Pamatę ir pasigrožėję Werfenu keliaujame į Lichtenšteino tarpeklį bigsmile.gif

Stovėjimo aikštelė nemokama, o bilietai kainavo po 4eurus. Einant tarpeklio takiuku užgniaužė kvapą nuo to,koks jis didelis bigsmile.gif koks gaivus oras, šniokstimas, viskas...tokia didybė apėmė biggrin.gif labai labai patiko abiems thumbup.gif

user posted image

user posted image

takeliai mediniai, neatrodė labai saugūs, o ir aukštis nežmoniškas blink.gif ir net nesuprantu iki šiol kur dingo aukščio baimė tada pas mane g.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

po maždaug 30min kelionės prieiname įspūdingo dydžio krioklį bigsmile.gif

user posted image

user posted image

grįžtant atgal pradeda lynoti, tad paskubame...

user posted image

suvenyrų kioskeliai jau užsidarinėja, bet spėjam nupirkti lauktuvėm švilpiku tepalo thumbup.gif
Papildyta:
Parbėgame į mašiną, sušylame ir keliaujame link Zell am see miestelio, kur pradėsim ruoštis kelionei į Alpes thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū,Thea !
Pamačiau tai, ką iš pernykščių atostogų buvau išbraukusi-o buvome čia pat. thumbup.gif
O Werfene į ledo urvus nebuvo minčių užsukti, mes dėl mažylės amžiaus atsisakėme ten apsilankyt-vis dėl to tai vienas iš gamtos stebuklų ax.gif
Įdomu-laukiu Alpių kelio-jis kol kas ir tik planuose 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra777: 25 rugsėjo 2011 - 13:19
QUOTE(Astra777 @ 2011 09 25, 14:18)
Ačiū,Thea !
Pamačiau tai, ką iš pernykščių atostogų buvau išbraukusi-o buvome čia pat. thumbup.gif
O Werfene į ledo urvus nebuvo minčių užsukti, mes dėl mažylės amžiaus atsisakėme ten apsilankyt-vis dėl to tai vienas iš gamtos stebuklų ax.gif
Įdomu-laukiu Alpių kelio-jis kol kas ir tik planuose 4u.gif

tarpeklį išbraukėt? o gaila, bent man tai tikrai ten buvo įspūdinga thumbup.gif kitą sykį būtinai užsukite mirksiukas.gif

o urvus buvau ir aš įtraukus, bet vėliau su viena mergina pašnekėję ir įvertinę kainą nusprendėm šį kartą aplenkti juos, iš tiesų net nesigailiu g.gif

o Alpes jau keliu thumbup.gif
Atsakyti
Zell am see pasitinka mus tokiais vaizdais wub.gif

user posted image

user posted image

keliaujame į parduotuvę apsipirkti ir į Mcdonaldą gaudyti interneto thumbup.gif beje parduotvėje pirkom Milkos šokolado, kuris pagamintas iš 100% Alpių pieno blush2.gif daugiau niekur tokio neberadau verysad.gif

Vakarop pavažiuojame prie Zeller ežero ieškoti nakvynės vietos. Randame neblogą aikštelę, lygiai prieš Zell am see miestelį wub.gif

user posted image

user posted image

pavalgę, pavakaroję ir pasidalinę gausiais dienos įspūdžiais griūname miegoti ir kartu laikome kumštukus,kad tik rytojus būtų giedras ir saulėtas wub.gif

taigi šią ilgą ir įspūdingą dieną nuvažiavome 148km.
Atsakyti