QUOTE(akcent @ 2011 09 08, 19:32)

Vienas iš mano mylimiausių miestelių

Smagu bus pamatyti jį jūsų akimis. Nors ir mažas, bet žavus, užlaikė mus ilgokai ir taip dar nesinorėjo iš jo iškeliauti.
rimtai?

labai labai nuvilsiu turbūt, nes neturiu nei vienos nuotraukos

šiuo klausimu turbūt tas miestelis man buvo Mikulovas
Taigi atsikėlėme ryte, pavalgėme ir grįžtame į Durnsteiną, pravažiavome, apvažiavome ir kažko visai neužkabino

gal todėl, kad po jo mūsų laukė įspūdingasis, visų išgirtas Melk vienuolynas? Gal ir dėl to, taigi išvažiuojame iš miestelio ir dabar jau patraukiame romatiškuoju keliu

ale jis tikrai toks

iš vienos pusės visas slėnis vien vynuogynai

iš kitos rusvasis Dunojus

pravažiuojame ne vieną pilaitę ant uolų ir vis spėliojame ar čia?
Ir pagaliau jau...jau?!!!
pasistatome automobilį šalia kelio ir kulniuojame link vienuolyno, kažkaip keistai skauda vieną koją, juokauju gal jau pirma kūno dalis atsisakys kelionės
Miestelis tikrai pasakiškas

kaip tik tuo metu vyksta turgus...bet aš nefotkinu

ir iš viso labai nusivyliau savim, kad nefotkinau to kas dabar atrodo būtų taip įdomu pažiūrėti

o ir šeip net nėra jum iš ko rinkti, nes daugumoj esam mes

na bet kitais metais pažadu pasitaisyti
vienuolynas
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2011 09 08, 19:37)

aikštelės ten tikrai mokamos, bet nedaug mes už aikštelę sumokėjome, 2,40EUR (už nepilnas 3val). Stojome pačioj pradžioj, kur vynuogynų begalės, o paskui smagiai keliavome pėsčiųjų taku.
Atsiprašau, Thea, jog kišuos
baik tu

turbūt vienintelė ir skaitai

beje jei turi nuotraukų iš Durnsteino, tai įkelk kelias, nes jeigu kas užklys, pamatys kaip miestas atrodo, ir gal įtrauks į savo kelionę
Papildyta:
iš Melko tiek, ir ką galiu pasakyti? Kad aš tikėjausi kažko labai daug iš pačio vienuolyno, gal, kad buvau daug prisiskaičiusi pagyrų apie jį

tiesą sakant miestelis labiau patiko
Beje pravažiavus Austrijos sieną, visas dienas mus džiugino puikus oras ir saulytė

na gal tik Vienoj oras buvo labai permainingas, tai lijo, tai kaitino, tai debesiai, tai giedra

o ta pati diena
Taigi pasivaikščioję lipam į mašiną ir žiūrime kurgi toliau keliausime

ir kokia staigmena, taigi jau netrukus mūsų laukia šiek tiek poilsio prie Wolfgangsee ežero

mano koja bus labai laiminga