Įkraunama...
Įkraunama...

Vienas didelis sapnas

user posted image

user posted image

pamiegoję pietukų ir pasistiprinę įlipome ir į trečią kalvelę, gaila jos nuotraukos iš šono neturiu (ar nerandu), o ir vaizdų iš viršaus nedaug nes vaizdas tas pat blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

dar kartelį apeiname didžiąją pilį ir keliaujame link Austrijos wub.gif

user posted image
Atsakyti
Mikulovas tikrai vertas dėmesio, rekomenduoju visiem jį pamatyti, tuolabiau,kad visai nereik sukti iš kelio (bent mūsų atveju) mes ten iki kokios 6val užtrukome blush2.gif Apėjome visur kur tik buvo galima eiti wub.gif
Taigi jau visai pavargę susėdame į mūsų ratuotus namus ir traukiame link Vienos bigsmile.gif
Muitinė kaip ir minėjau už kokių kelių kilometrų, vinjetę nusiperku iškart muitinėje, aišku ir vėl niekas nešneka angliškai doh.gif Vinjetė mums kainavo 7,5eurų, aš ją užklijavau ir tik tada paskaičiau kaip ir kur klijuoti doh.gif lotuliukas.gif aišku tai padariau ne toje vietoje kurioje reikia, susinervinau, bet ji su apsaugom tai neišėjo perklijuoti unsure.gif na ką jau padarysi, geriau taip nei nieko....

Apie 20val., jau buvome Vienoje, pasistatėme mašiną nemokamoje aikštelėje, nusipirkome 24val., metro bilietus (dviem žmonėm kainavo 11,50e) ir apsistojome pas vieną SM narę blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 07 rugsėjo 2011 - 20:55
Šiandien viskas? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 09 07, 22:32)
Šiandien viskas? unsure.gif

aga blush2.gif tas krepšinis vėl trukdo biggrin.gif ryt pažadu Vieną 4u.gif
Atsakyti
Taigi taigi, atsikeliame žvalūs, švarūs ir pasiruošę susipažinti su Viena wub.gif beje patys nelabai ką ruošėmės, bet turėjom labai fainą gidę pas kurią ir nakvojom 4u.gif
per daug nekomentuosiu, bijau ką sumaišyti blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

prie šio pastato esantį parką renkamės priešpiečiams thumbup.gif

user posted image

user posted image

karietų pasirinkimas begalinis thumbup.gif

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

romėnų palikimas ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Vienos katedra, paliko nelabai kokį įspūdį, labai norėtūsi duoti jai daugiau erdvės, tokia lyg suspausta iš šonų g.gif o viduje yra vietų kurias galima nemokamai pamatyti, yra kas ir kainuoja ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
labai įdomios ir unikalios architektūros namas, kuriame auga medžiai, krūmai, netgi langų dydžiai yra visi skirtingi g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

fontanas šalia

user posted image

user posted image

man labai labai patikęs Štrausas thumbup.gif ir papozuoti smagiai galima su juo thumbup.gif

user posted image

paminklas Gėtei ax.gif

user posted image

LR ambasada thumbup.gif

user posted image
Papildyta:
Paminklas Mocartui cool.gif

user posted image

user posted image

man šis dviratis labai patiko wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
Įspūdingi Šionbruno rūmai wub.gif (gal kokią valandą visur blaškėmės kol juos suradome doh.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

grįžtam labai nusikalę, taigi pavalgome nusiprausiame ir atsisveikinę keliaujame toliau link Durnstein wub.gif
Be abejonės nuovargis daro savo ir visai pamiršau, kad šiuo keliu planavau važiuoti "romantiškuoju Dunojaus keliu" ir nulekiam autostrada doh.gif tik tiek, kad jau vakaras, tai ne daug ką ir praleidome blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 08, 19:30)
grįžtam labai nusikalę, taigi pavalgome nusiprausiame ir atsisveikinę keliaujame toliau link Durnstein wub.gif

wub.gif Vienas iš mano mylimiausių miestelių wub.gif Smagu bus pamatyti jį jūsų akimis. Nors ir mažas, bet žavus, užlaikė mus ilgokai ir taip dar nesinorėjo iš jo iškeliauti.
Atsakyti
Durnsteinas naktį atrodė pasakiškai wub.gif pilis apšviesta, gaila neturiu nei vienos nuotraukos nes nebuvo kaip sustoti, o nuvažiavę į patį miestelį net nemokamos vietos neradom g.gif keista kažkaip, toks mažytis, o net miesto krašte visur mokama. Taigi pargrįžtame ir išsimiegame kažkokioj tai aikštelėj g.gif biggrin.gif
Šią dieną nuvažiavome 91km.
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 08, 19:33)
Durnsteinas naktį atrodė pasakiškai wub.gif  pilis apšviesta, gaila neturiu nei vienos nuotraukos nes nebuvo kaip sustoti, o nuvažiavę į patį miestelį net nemokamos vietos neradom g.gif  keista kažkaip, toks mažytis, o net miesto krašte visur mokama. Taigi pargrįžtame ir išsimiegame kažkokioj tai aikštelėj g.gif  biggrin.gif 
Šią dieną nuvažiavome 91km.

drinks_cheers.gif aikštelės ten tikrai mokamos, bet nedaug mes už aikštelę sumokėjome, 2,40EUR (už nepilnas 3val). Stojome pačioj pradžioj, kur vynuogynų begalės, o paskui smagiai keliavome pėsčiųjų taku.
Atsiprašau, Thea, jog kišuos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 09 08, 19:32)
wub.gif Vienas iš mano mylimiausių miestelių wub.gif Smagu bus pamatyti jį jūsų akimis. Nors ir mažas, bet žavus, užlaikė mus ilgokai ir taip dar nesinorėjo iš jo iškeliauti.

rimtai? lotuliukas.gif labai labai nuvilsiu turbūt, nes neturiu nei vienos nuotraukos doh.gif šiuo klausimu turbūt tas miestelis man buvo Mikulovas wub.gif

Taigi atsikėlėme ryte, pavalgėme ir grįžtame į Durnsteiną, pravažiavome, apvažiavome ir kažko visai neužkabino schmoll.gif gal todėl, kad po jo mūsų laukė įspūdingasis, visų išgirtas Melk vienuolynas? Gal ir dėl to, taigi išvažiuojame iš miestelio ir dabar jau patraukiame romatiškuoju keliu wub.gif ale jis tikrai toks wub.gif iš vienos pusės visas slėnis vien vynuogynai wub.gif iš kitos rusvasis Dunojus wub.gif pravažiuojame ne vieną pilaitę ant uolų ir vis spėliojame ar čia? bigsmile.gif

Ir pagaliau jau...jau?!!!
pasistatome automobilį šalia kelio ir kulniuojame link vienuolyno, kažkaip keistai skauda vieną koją, juokauju gal jau pirma kūno dalis atsisakys kelionės biggrin.gif
Miestelis tikrai pasakiškas wub.gif kaip tik tuo metu vyksta turgus...bet aš nefotkinu doh.gif ir iš viso labai nusivyliau savim, kad nefotkinau to kas dabar atrodo būtų taip įdomu pažiūrėti g.gif o ir šeip net nėra jum iš ko rinkti, nes daugumoj esam mes blush2.gif na bet kitais metais pažadu pasitaisyti blush2.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

vienuolynas

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2011 09 08, 19:37)
drinks_cheers.gif aikštelės ten tikrai mokamos, bet nedaug mes už aikštelę sumokėjome, 2,40EUR (už nepilnas 3val). Stojome pačioj pradžioj, kur vynuogynų begalės, o paskui smagiai keliavome pėsčiųjų taku. 
Atsiprašau, Thea, jog kišuos  blush2.gif

baik tu irnesakyk.gif turbūt vienintelė ir skaitai thumbup.gif
beje jei turi nuotraukų iš Durnsteino, tai įkelk kelias, nes jeigu kas užklys, pamatys kaip miestas atrodo, ir gal įtrauks į savo kelionę blush2.gif
Papildyta:
iš Melko tiek, ir ką galiu pasakyti? Kad aš tikėjausi kažko labai daug iš pačio vienuolyno, gal, kad buvau daug prisiskaičiusi pagyrų apie jį g.gif tiesą sakant miestelis labiau patiko wub.gif
Beje pravažiavus Austrijos sieną, visas dienas mus džiugino puikus oras ir saulytė thumbup.gif na gal tik Vienoj oras buvo labai permainingas, tai lijo, tai kaitino, tai debesiai, tai giedra doh.gif o ta pati diena biggrin.gif
Taigi pasivaikščioję lipam į mašiną ir žiūrime kurgi toliau keliausime g.gif ir kokia staigmena, taigi jau netrukus mūsų laukia šiek tiek poilsio prie Wolfgangsee ežero bigsmile.gif mano koja bus labai laiminga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 08, 19:52)
baik tu irnesakyk.gif  turbūt vienintelė ir skaitai thumbup.gif
  beje jei turi nuotraukų iš Durnsteino, tai įkelk kelias, nes jeigu kas užklys, pamatys kaip miestas atrodo, ir gal įtrauks į savo kelionę blush2.gif

Oi, tikrai ne aš viena mirksiukas.gif Beja, žiūriu, jog mes labai panašiais maršrutais keliavome Austrijoje thumbup.gif
Dėkoju už leidimą. Nuotraukos ne pačios gražiausios išėjo, kai kurioms trūksta spalvų - buvo tikrai labai karšta, saulė šį kartą trukdė kaip reikiant unsure.gif
Taigi žavusis Durnstein'as
user posted image

user posted image

Suvenyrų krautuvėlių miestelyje tikrai netrūko.
user posted image

Dažnai kursuojantys laivai wub.gif
user posted image

user posted imageuser posted image

Pilies taip ir nėjo gražiai nufotografuoti doh.gif
user posted image
Papildyta:
Jei foto per daug, Thea, sakyk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 08 rugsėjo 2011 - 19:11
QUOTE(akcent @ 2011 09 08, 20:05)
Oi, tikrai ne aš viena mirksiukas.gif Beja, žiūriu, jog mes labai panašiais maršrutais keliavome Austrijoje thumbup.gif
Dėkoju už leidimą. Nuotraukos ne pačios gražiausios išėjo, kai kurioms trūksta spalvų - buvo tikrai labai karšta, saulė šį kartą trukdė kaip reikiant unsure.gif

Gali būti, visas maršrutas remtas SM thumbup.gif bet ta pilis naktį labai įspūdingai atrodė, o dieną buvo pššš biggrin.gif
Jetau jei tik kas turit kuo papildyti mane tai prašom mirksiukas.gif ir akcent nejuokauk, jei maršrutas panašus ir kažko trūksta pas mane tai būtinai papildyk mirksiukas.gif informacijos per daug nebus, tiek man, tiek kitiem 4u.gif

man saulė labiausiai sutrukdė parodyti Wolfgangsee spalvas wub.gif tuoj ir parodysiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 08 rugsėjo 2011 - 19:14
Taigi važiuojam link ežero vingiuotais keliukais, aplinkui vien kalnai wub.gif oras nuostabus, tiesiog pasaka thumbup.gif

user posted image

user posted image

user posted image

saulės elektrinių laukai thumbup.gif

user posted image

pirmas ežero vaizdas privertė atvėpti mūsų žandikaulius mega_shok.gif iki St. Gilgen miestelio dar tolokai, bet vaizdai....na kažkas neįtikėtino, žodžiais nenupasakojamas grožis, vandens žydruma wub.gif dėkojam visom jėgom kurios mums suteikė galimybę pamatyti tokį grožį wub.gif Atvažiavę iškarto nubėgame į TIC pasiimame miesto žemėlapį ir keliaujame link paplūdimio bigsmile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

gulbė susidomėjusi mano raudonais kojų nagais, bandė jų paragauti biggrin.gif

user posted image

po kojomis plaukioja nieko nebijančios didžiulės žuvys, ir kas keisčiausia, tai nematytas vandens švarumas ir skaidrumas bigsmile.gif keista matyti savo kojas...kai iki šiol buvo yprasta įlipti į mūsų jūra iki kauliukų ir pėdų nematyti doh.gif

user posted image

Papildyta:
prigulame pasideginti ir štai prie pat galvų įsitaiso draugės bigsmile.gif

user posted image

user posted image

vakare nueiname į parduotuvę ledų, nusiperkame dėžę (6 porcijos) už 1,29e. bigsmile.gif o jau skanumėlis, puikiai atgaivino thumbup.gif

user posted image

ir dar šio bei to blush2.gif biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

pasivaikščiojame po naktinį miestelį wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

važiuojame į aikštelę, kurioje jau stovi fūra ir kemperis thumbup.gif susitvarkome, užkandame ir miegot cool.gif

nuvažiuota - 244km.

P.S. Ar prisimenate kai pylėmės dujas Čekijoje? Taigi taigi, nesuprantame kodėl mums jos kaip nesibaigia, taip nesibaigia blink.gif ir mūsų didžiai nuostabai su tuo pilnu baku nuvažiavome 500km, kai paprastai, užsipylę dujų Lietuvoje nuvažiuojam 360km.... labai maloni staigmena thumbup.gif
Atsakyti