Įkraunama...
Įkraunama...

Vienas didelis sapnas

Šaunuolė Thea!, labai džiaugiuos, kad kelionė pavyko thumbup.gif Labai laukiu tęsinio smile.gif Man irgi atrodo, kad pirmosios kelionės yra pačios nuostabiausios - prieš jas tiek jaudulio, nežinomybės būna... Atsimenu, kai pati pirmą kartą važiavau į Lenkiją visą naktį prieš kelionę neužmigau doh.gif Tiek prisiskaičius visokių nesąmonių buvau - atrodė už kiekvieno kampo ir stovi lenkai pasiruošę lietuvius apiplėšt ar net užmušt lotuliukas.gif Nuo tada niekada aklai nebetikiu viskuo ką tenka perskait forumuose smile.gif

QUOTE(Thea! @ 2011 07 31, 13:02)

Thea!, 31 Lie 2011 - 13:02, parašė:

Thea!, 31 Lie 2011 - 13:02, parašė:

jetau,zinokit kiek problemu supuole doh.gif  o dar kompiuteri su visomis nuotraukomis isvezem i garantini,jau antra syki per savaite doh.gif  tai net nezinau kada grazins ir ar viskas tvarkoje bus blink.gif

jetau,zinokit kiek problemu supuole doh.gif  o dar kompiuteri su visomis nuotraukomis isvezem i garantini,jau antra syki per savaite doh.gif  tai net nezinau kada grazins ir ar viskas tvarkoje bus blink.gif

Laikau kumščius kad viskas būtų tvarkoj drinks_cheers.gif Man pernai kompas nepataisomai sugedo kelionėj doh.gif Gerai, kad per savo paranojiškumą Šveicarijos nuotraukas buvau įsikėlus ne tik į kompą, bet ir flešiuką - nuostabūs vaizdai būtų likę tik prisiminimuose... doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 07 31, 12:02)

Thea!, 31 Lie 2011 - 12:02, parašė:

Thea!, 31 Lie 2011 - 12:02, parašė:

kompiuteri su visomis nuotraukomis isvezem i garantini,jau antra syki per savaite doh.gif  tai net nezinau kada grazins ir ar viskas tvarkoje bus blink.gif

kompiuteri su visomis nuotraukomis isvezem i garantini,jau antra syki per savaite doh.gif  tai net nezinau kada grazins ir ar viskas tvarkoje bus blink.gif

QUOTE(Aidluka @ 2011 07 31, 12:30)

Aidluka, 31 Lie 2011 - 12:30, parašė:

Aidluka, 31 Lie 2011 - 12:30, parašė:

Laikau kumščius kad viskas būtų tvarkoj drinks_cheers.gif Man pernai kompas nepataisomai sugedo kelionėj doh.gif Gerai, kad per savo paranojiškumą Šveicarijos nuotraukas buvau įsikėlus ne tik į kompą, bet ir flešiuką - nuostabūs vaizdai būtų likę tik prisiminimuose... doh.gif doh.gif doh.gif

Thea, labai linkiu, kad viskas gerai baigtusi su nuotraukom! 4u.gif

Bet, merginos, jus mane tikrai siurpinat - kaip galima taip neatsakingai elgtis su nuotraukom? blink.gif Juk tai kelioniu prisiminimai... ax.gif Mes visada i kelione vezames nesiojama kompiuteri, i ji kas vakara nukopijuojam nuotraukas, plius dar padarom dvi kopijas i USB stick. Viena kopija visada mano kuprineje, kita - vyro. Ir jokia tai ne paranoja, tiesiog nesinori prarasti nuotrauku - o turint keleta kopiju, daugiau sansu, kad bent viena isliks, kad ir kas benutiktu...

Betgi kiek daug uzderejo reportazu apie keliones po Europa! thumbup.gif thumbup.gif Visus tvarkingai skaitau ir rankiojuosi idejas kitu metu atostogoms... bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurzole: 31 liepos 2011 - 13:27
Thea! labai miela skaityti reportažą iš pirmosios kelionės smile.gif Labai laukiu tęsinio ax.gif
Atsakyti
Šaunuoliai!laukiu tęsinio. dar nei mėnesio nepraėjo po paskutinės šių metų kelionės,o aš jau dėliuojuosi kitų metų lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki sveikuciai 4u.gif

po ilgo menesio pagaliau atgavau savo kompiuteri ir pacios nuostabiausios keliones nuotraukas wub.gif taigi keliu i interneta, ir jeigu iki vakaro kompas vel nesuges ( piu piu piu) - keliausime toliau tourist5.gif
Atsakyti
Taigi ta pati Liepos 2d.

Wroclavas palieka mums tvarkingo, šilto miesto įspūdį ir tikrai mielai sugrįžtume dar. Bet juk mūsų laukia didingieji Adršpach bigsmile.gif Užsipilame kuro ir skubame lekiame, kad tik kuo daugiau laiko galėtume ten praleisti rolleyes.gif Neprivažiavus Čekijos sienos negaliu patikėti savo akimis ir nesuprantu ar jau prasidėjo Alpės?! jeeetus kokį kalną pamatėme!!!! Puoliau fotografuoti iš visų šonų šitokį reginį, šitokį kalną....(Pamačius tikrąsias Alpes palikau tik vieną nuotrauką biggrin.gif )

user posted image

Prie Čekijos sienos pamatau keityklą, bet ai bus dar tų keityklų išsikeisiu pinigus vėliau irnesakyk.gif na na...tai buvo vienintelė keitykla, o Adršpachuose reikia grynų...na kaip nors...
Pradedam važiuoti vingiuotais keliukais, kurie tai kyla, tai leidžiasi...ooo serpantinai thumbup.gif doh.gif o man pradeda nuo "aukščio" užgulti ausis, tai kas bus kai Alpes privažiuosim? Tik atsikemša, mes pradedam kilti kalniuku ir vėl tas pats... siaubeli!
Pagaliau privažiuojame Adršpach parką...kurgi tie akmenukai? Vien miškai schmoll.gif Prie parko įėjimo pamatau keityklą! Valio!!! Griebiu eurus ir bėgu keistis. Įeinu į kioskelį, staigiai trenkteli "kvapelis" į mane, bet et, vėsus oras šalta, juk visi mes žmonės biggrin.gif Nekreipiu dėmesio ir paprašau iškeisti man 40eurų. Gavusi pinigus nubėgu į mašiną ir sugalvoju susiskaičiuoti kiek gi čia man davė. Gerai kad savo informacijoj užsirašiau visų šalių kursus...skaičiuoju skaičiuoju ir nesuprantu! Davė pinigų kaip už 20eurų blink.gif eina sau kaip susinervinau, nubėgau pikta aiškintis ir vos tik įėjau žmogelis pradėjo atsiprašinėti nes pats suprato ką padarė,viską išsiaiškinom taikiai ir atidavė man visus priklausiusius pinigus.
Už stovėjimo aikštelę sumokame 100CZK (šalia stovi perpildyta už 90CZK) i keliaujame į parką.

Papildyta:
Jau vien parko pradžia ko verta wub.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Įėjimas man, studentei kainavo 30CZK, suaugusiam 60CZK.

user posted image

medžiai auga tiesiog akmenyse wub.gif

user posted image

veidai? g.gif

user posted image

user posted image

šitas tai tikrai įspūdingai atrodo bigsmile.gif vien kaip paremtas lotuliukas.gif

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 08 30, 17:10)

Thea!, 30 Rug 2011 - 17:10, parašė:

Thea!, 30 Rug 2011 - 17:10, parašė:

Sveiki sveikuciai 4u.gif

po ilgo menesio pagaliau atgavau savo kompiuteri ir pacios nuostabiausios keliones nuotraukas wub.gif  taigi keliu i interneta, ir jeigu iki vakaro kompas vel nesuges ( piu piu piu)  - keliausime toliau tourist5.gif

Sveiki sveikuciai 4u.gif

po ilgo menesio pagaliau atgavau savo kompiuteri ir pacios nuostabiausios keliones nuotraukas wub.gif  taigi keliu i interneta, ir jeigu iki vakaro kompas vel nesuges ( piu piu piu)  - keliausime toliau tourist5.gif

thumbup.gif Laukiam laukiam mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip matote nuotraukose dangus labai niūrus, oras prastas šalta, gerai, kad bent jau nelyja.

user posted image

user posted image

user posted image

Gamtos sukurtas grožis wub.gif

user posted image

user posted image

pirštinė? g.gif

user posted image

wub.gif

user posted image

Akmenų dydis yra neįtikėtinas, gaila nuotraukose to nesimato, todėl kelias rodau ir su žmonėmis,kad bent sulyginti ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 30 rugpjūčio 2011 - 19:01
O, kaip smagu- tęsinys biggrin.gif
Nei nuotruakso, nei filmas niekada neparodo to, ką matai iš tikrųjų, bet vis tiek smagu.

Įdomu ar ėjot paskui tuo įdomiuoju praėjimu į Teplicke skaly ar apsiribojot tik Ardšpadais? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2011 08 31, 08:35)

Aruna, 31 Rug 2011 - 08:35, parašė:

Aruna, 31 Rug 2011 - 08:35, parašė:

Įdomu ar ėjot paskui tuo įdomiuoju praėjimu į Teplicke skaly ar apsiribojot tik Ardšpadais? bigsmile.gif

Zinok tiksliai tai negaliu pasakyti ar ejom,bet itariu g.gif lotuliukas.gif o buvo taip....

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
kuo toliau einame tuo labiau viskas "dziungleja", mazeja zmoniu...takiukai siaureja, laiptukai keiciasi i supuvusias, suluzusias kopeteles g.gif

user posted image

user posted image

kad vienas kopeteles perlipti,stoju tris sykius ilsetis doh.gif

user posted image

visi "laiptai" tik stateja, prakaitas pila, karsta! Zmoniu niekur nematyt...Kas cia darosi, dievazi??? lotuliukas.gif

user posted image

negi pasiklydom? o siaube siaubeli tikrai verysad.gif ir kam tas skrajutes su bilietais dave? o gal tam, kad i zemelapi ziuretume kur einam? doh.gif dabar jau ir jis nepades,kai net neisivaizduojame kur randames,o is takelio beliko dvi numestos lentos lotuliukas.gif
aciu D! Pamateme pagaliau kazkokia gyvybe karsta.gif zmones patys priejo prie musu suprate, kad pasiklydom, tai ir paaiskino, kad jei eisime tolyn mes iseisime visai kitame gale (Aruna, speju cia ir bus tas "idomusis" praejimas g.gif biggrin.gif ) taigi su didziausiu dziaugsmu apsisukame ir skaudanciomis kojomis einame atgal...tomis paciomis siauromis kopetelemis, aukstais kalnais ir uolom doh.gif

user posted image

kaip gera pamatyti isejima... biggrin.gif

user posted image

Taigi nusiperkame magnetuka ir keliaujame link Brno ax.gif

Parkas paliko taipogi gera ir didinga ispudi, aisku patys kalti,kad iskarto neziurejom i zemelapi (ten pat sunumeruoti visi garsiausi akmenys ir jie aprasyti), bet kadanors butinai sugrisime 4u.gif gal nebe vieni ax.gif

Vaziuodami link Brno sugalvojom,kad gal visai butu smagu uzsukti pamatyti tos grazuoles Prahos? g.gif nors musu nelabai traukia miestai, bet padvejojame ir nusukame Prahos link ax.gif

Ar Praha musu nenuvyle? Pateisino lukescius? Ir ar ji is tiesu yra tokia ispudinga kaip pasakojama? Viska suzinosite tesinyje biggrin.gif
Siam kartui tiek 4u.gif

Atsakyti
Labai gražios foto thumbup.gif wub.gif wub.gif Pas mus tik planuose pamatyt šią gražią vietelę mirksiukas.gif Laukiu kas toliau bigsmile.gif
Atsakyti
Išties pagaliau temelė atgijo ir tęsiama wub.gif Oi, kaip aš laukiau jos tęsinio - sulaukiau blush2.gif
Atsakyti