Įkraunama...
Įkraunama...

Vienas didelis sapnas

ir kiekvieną kartą taip vis klijuodavot? eina sau aš tingėčiau biggrin.gif man užtenka su tais lipukais,jokio vargo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 07 20, 16:14)
Mes lygiai viską taip pat darom biggrin.gif  o sriubą ne kartą mašinoj virėm, nes B vis žmonių bijo,ką jie pagalvos biggrin.gif

Na ir ka jie gali pagalvoti? g.gif Na, tarkim as pagalvociau, kad kazka skanaus gaminates wub.gif Arba cia kalba eina apie valgio gaminimasi kur nors ant prekybcentrio laiptu? g.gif O jei pakeliui kur, aiksteleje, tai juk visai normalu manau.
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 07 20, 20:30)
Na ir ka jie gali pagalvoti?  g.gif Na, tarkim as pagalvociau, kad kazka skanaus gaminates  wub.gif  Arba cia kalba eina apie valgio gaminimasi kur nors ant prekybcentrio laiptu?  g.gif O jei pakeliui kur, aiksteleje, tai juk visai normalu manau.

Na ir man kuo normaliausia,valgyti juk yra žmogiška biggrin.gif bet ne visiems taip atrodo g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Thea, puikus reportazas! thumbup.gif Tik dabar visa perskaiciau, naujame reportaze nuoroda aptikusi, nes pernai sustojau, kai pauze padarei, ir kazkaip nebesugrizau... Daug visko pamatet, aplanket, bet skaitant labiausiai zavejo tavo beribis entuziazmas, nuostaba ir zavejimasis viskuo, kas dar nauja ir nematyta - taip buna tik per pirmaja kelione bigsmile.gif Tuo nenoriu pasakyti, kad kitos keliones buna blogesnes (bent jau man dar nepabodo keliauti per 13 metu mirksiukas.gif), bet kaip pirmoji meile, taip ir pirmoji kelione - ypatinga, ar ne? smile.gif

Aciu, kad savo reportazu vel priminei ta su niekuo nesulyginama pirmosios keliones dziaugsma! 4u.gif

QUOTE(Cobre @ 2011 09 25, 19:40)
Jusu  abieju paskaicius, tai pasidariau isvada, kad Alpiu kelias skirtas tiems, kas nori kokybisko "greituko"  biggrin.gif

Taip biggrin.gif Bet ne tik. Tai tiesiog "Alps in the nutshell", ir nesvarbu, laipiosi pries tai/po to po kalnus, ar ne (mes laipiojom, ir nemazai, per tas atostogas, kai tuo keliu vaziavom). Tiesiog tai kitoks patyrimas, labiau koncentruotas. Ir kalnu grozio daugiau vienoj dozej mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurzole @ 2012 07 27, 19:29)
, bet kaip pirmoji meile, taip ir pirmoji kelione - ypatinga, ar ne?  smile.gif

Be abejo nepamirštamas jausmas wub.gif
Malonu išgirsti tokius gražius žodžius apie mūsų paprastutę kelionę iš tokios rimtos keliautojos 4u.gif mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(natalia82lt @ 2012 07 20, 17:01)
Ikišiu ir aš čia savo trigrašį  blush2.gif 

Šiek tiek grįšiu prie temos apie nakvojimą automobilyje ir parodysiu kaip galima patogiai įsirengti miegamąjį ant ratų (aišku, jeigu automobilis yra minivenas)  thumbup.gif
user posted image

Argi ne King size lova?  biggrin.gif

Pas mus taip pat prasidejo nuo tokios keliones, kur visos naktys buvo masinoje ir labai panasiai kaip sioe foto. Auto audi A3 buvo. Buvo noras didelis o pinigu nera daug, teko rinkis toki varianta arba palanga (fui). Tik kaip bebutu, pasivargsta nuo tokio keliavimo budo. Nes reikia sukti galva kur dusa rasti, WC, o kai diena gerokai per +30. vel sudetinga. Studentiska kelione smile.gif
Atsakyti
QUOTE(locato @ 2012 09 10, 19:40)
Pas mus taip pat prasidejo nuo tokios keliones, kur visos naktys buvo masinoje ir labai panasiai kaip sioe foto. Auto audi A3 buvo. Buvo noras didelis o pinigu nera daug, teko rinkis toki varianta arba palanga (fui). Tik kaip bebutu, pasivargsta nuo tokio keliavimo budo. Nes reikia sukti galva kur dusa rasti, WC, o kai diena gerokai per +30. vel sudetinga. Studentiska kelione smile.gif

O aš absoliučiai jokio nuovargio nejutau ax.gif Be abejo nėra ką lyginti ir miniveno su a3.
Jjei būtų galimybė iki kitos vasaros nusipirkti naują mašiną,tai keliautume lygiai taip pat smile.gif
Atsakyti
Paskaičiau... Labai faina kelionė, ir kiek prisiminimų sukėlė. Ir norą Čekiją giliau panaršyt sukėlė. Ir Austriją...

O kur ir kaip prausdavotės?
Atsakyti
Aha, tikrai įdomu, kaip ir kur prausdavotės. Mes planuojame keliauti lygiai taip pat - nakvosime mašinoje, turime balioną maisto ruošimui, tik glumina wc ir dušo klausimai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blaksta: 13 kovo 2013 - 00:48
QUOTE(Blaksta @ 2013 03 13, 00:47)
Aha, tikrai įdomu, kaip ir kur prausdavotės. Mes planuojame keliauti lygiai taip pat - nakvosime mašinoje, turime balioną maisto ruošimui, tik glumina wc ir dušo klausimai.

Na yra daug sprendimo variantų, tarkim dušai degalinėse,paplūdimiuose. Mes dažniausiai vežiojomės savo tam skirtą vandenį ir vakarais apsiprausdavome 4u.gif
Atsakyti