Įkraunama...
Įkraunama...

Vienas didelis sapnas

QUOTE(Thea! @ 2012 02 22, 12:48)
Beje jau ko ko bet Wolfgangsee ežero tai tikrai nepraleisk, va čia tai vaaaauuu buvo thumbup.gif

drinks_cheers.gif Pernai jį lankėme, tikrai apžavėti buvom. Ir begalo pasigailėjau, kad neaplankėme Halštat'o. Vien dėl jo grįžti norime į Austriją. O jeigu jau grįžti, tai su trenksmu blush2.gif Pernai praleidome: krimmler krioklį, Vieną, o kur dar Liechtensteinklamm. Taisysim klaidas...
Su Salzburgo tvirtove man dar nelabai aišku. Suprantu, kad funikulierius mokamas, galima užlipti savom kojom nemokamai. O pats įėjimas į tvirtovę irgi mokamas ar ne? g.gif
Atsakyti
Mokamas ir dar kaip! biggrin.gif Sakau mes uzlipome i virsu ir ka? ir viskas biggrin.gif doh.gif lipom atgal kaip ir Hohenwefeno pily nieko nemate schmoll.gif
Dabar perkrausciau visa makulatura,tai dar pasakysiu apie viena stebukla, tai TIC, turistu informacijos centras thumbup.gif jei kur kokiu klausimu kildavo,eidavom ir klausdavom, duodavo zemelapy apipaisydavo vietas kur ka, super tiesiog thumbup.gif kaip ir Kroatijoj, nieko neturejau,nieko nesiruosus buvau tai uzsukom ir dave salies zemelapi, atskiru miestuku thumbup.gif
jei reikes, galesiu nuskanuoti Salzburgo miesto turistiniu vietu zemelapi mirksiukas.gif turiu ir Vienos, bet ten toks didziulis, kaip ir minejau didziulis miestas ir viskas po ji ismetyta nemazais atstumais, o Salzburge mes gan tolokai masina pasistateme, nuejom i pati centra ir apejome visa per gera pusdieni thumbup.gif kojos labiau pavargo Vienoj su metro vazinejant biggrin.gif
Papildyta:
Su B bendrom jegom radom ta aikstele, duodam 95% biggrin.gif
i google ivesk sitas koordinates : 48.232635,16.416019 ir ten visiskai salia yra metro stotele thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 02 22, 18:20)
Su B bendrom jegom radom ta aikstele, duodam 95% biggrin.gif
i google ivesk  sitas koordinates : 48.232635,16.416019  ir ten visiskai salia yra metro stotele thumbup.gif

Oho. Dėkui abiems 4u.gif 4u.gif
Vienos turiu neblogą gan žemėlapį. Dėl Salzburgo labai dvejoju, nes pusdienio neturėsim niekaip. Paskaičiau, kad aištelės nepigios, tvirtovė mokama, funikulierius irgi - blyn doh.gif Nesinori ten nosies kišt biggrin.gif Gal geriau po kalnus pasibastyti nemokamai.
Pažiūrėjau, kad Salzburgas naktį atrodo įspūdingai, bet vėl... Ai, dar laiko daug. Jeigu ką sumąstysiu, tai gal AŽ tau parašysiu su klausimais smile.gif
Atsakyti
Jeigu laikas spaudzia tai taip,geriau skirkit laiko tam, kas labiau jus domina 4u.gif ir geriau dar kelias dienas pasilikti nenumatytiem ivykiam thumbup.gif
Salzburge,tai mes kazkur prie degalines radom nemokama aikstele g.gif
Jei kas, tai butinai klausk, nesisarmatyk biggrin.gif as irgi turiu ko paklausti,tik dar laukiu kol ateis tam laikas blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 22 vasario 2012 - 19:18
QUOTE(akcent @ 2012 02 22, 13:41)
wub.gif Nerealiai wub.gif
Su Viena daugmaž lyg ir aišku. Dabar mąstau ar verta traukti į Salzburgą ar ne doh.gif Kadangi jis pakeliui, kai vyksime į Vokietijos Berchtesgaden (vėl Arunos įtaka doh.gif  biggrin.gif sužavėjo savom foto), gal ir verta. Todėl dabar apsistojau ties juo, renku visą informaciją. Gal jo žemėlapį turi kompiuteriniu variantu?

Man tai Salzburgas labai gražus.Ir ne vien pilis ten verta dėmesio. Buvau jau kokius 7 kartus, bet vis atrandu nauju grozybiu biggrin.gif O i pili, jau geraiu funikulierium keltis, brangiau euru su trupuciu gaunasi, nes lipti, tikrai nera lengva, ypac jei karsta diena pasitaikys.

Grazu po pati miesta pasivaikscioti, Mirabeles soduose galima visa diena praleisti. bet, aisku, ziurekit kaip jums su laiku. biggrin.gif

O kaip gerai, koki grozi Bavarijoj aplankysit. Pati sau pavydziu, kad ten buvau lotuliukas.gif

Atsakyti
Na kai skaičiuoji pinigus,tai tas lipimas tikrai nėra sunkus..palipi,pailsi,vėl palipi rolleyes.gif netgi jei ir su maišu pinigų važiuočiau,dar pagalvočiau kuriuo būdu keltis bigsmile.gif
Atsakyti
Tai kad nedaug brangiau keltis smile.gif

http://www.hohensalz...nformation.html

nors tiesa sakant, tai ten praktiskai tik del vaizdo is virsaus verta pakilti. Man daug smagiau ten gatvelemis ir kiemais pasmirineti ..
Papildyta:
QUOTE(akcent @ 2012 02 19, 21:36)
Beja, gal dar kokių patarimų duotum, kaip Vienoje pigiau su parkingu apsieiti blush2.gif  biggrin.gif

Bet kuriam mieste, pasiieskokit prekybos centru , galima rasti zemelapiu. Prie ju nemokamas dazniausiai masinu statymas. Pasiziurinekit, kad butu arciau lankomu vietu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aruna: 24 vasario 2012 - 15:13
Ikišiu ir aš čia savo trigrašį blush2.gif

Šiek tiek grįšiu prie temos apie nakvojimą automobilyje ir parodysiu kaip galima patogiai įsirengti miegamąjį ant ratų (aišku, jeigu automobilis yra minivenas) thumbup.gif
user posted image

Argi ne King size lova? biggrin.gif
Atsakyti
Liuksiška nuotrauka thumbup.gif aš per abi keliones nesugebėjau tokios pasidaryti,nes vis nebūdavo kada,labai jau miegas traukdavo biggrin.gif tik tiek,kad mes šiemet dar šiek tiek paturbinom ir virš galvų lentyną pasidarėm daiktam,rūbam sukrauti o kartu ir langą uždengia thumbup.gif
Atsakyti
Mes galines sedynes palikome namie, juk tik dviese keliavom, tai iškart jas išėmėm. Kol važiuodavom, daiktus sudėdavom ant "lovos", o vakare daiktus sumesdavom ant priekinių sėdynių, tuo pačių uždengdami jais priekinį langą smile.gif Labai greita ir patogu thumbup.gif
(o kartą dėl prasto oro net teko sriubą virti automobilyje lotuliukas.gif, nes lauke buvo toks vėjas, kad užpūsdavo mūsų viryklės ugnį doh.gif )
Atsakyti
Mes lygiai viską taip pat darom biggrin.gif o sriubą ne kartą mašinoj virėm, nes B vis žmonių bijo,ką jie pagalvos biggrin.gif

o kuo čia pas jus visi langai užkaišyti? nes mes tik priekinį ir šoninius du folija apdėdavom g.gif daugiau neturėjom biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 20 liepos 2012 - 16:15
Čia tokia folija, kur būna ant priekinės panelės patiesti nuo saulės smile.gif apkarpėm pagal langų formas ir su izoliacine juosta priklijavom smile.gif aišku, ryte nuimdavom smile.gif
Atsakyti