Įkraunama...
Įkraunama...

Vienas didelis sapnas

QUOTE(Arturas15 @ 2012 02 20, 08:42)
Tikiuosi, kad informacija buvo bent kiek naudinga ax.gif .

Labai ačiū. Kaip smagu, kai yra žmonių turinčių patirties ir galinčių bei norinčių padėti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vidiga @ 2012 01 21, 00:59)
Ačiū Thea už kelionę  4u.gif 

p.s. beje, kaip sprendete prausimosi klausime, kai miegodavote net ne degalinėje... tokie žvalūs pasirodėte ir nei kruopelytės nuovargio.... bigsmile.gif

Aciu Jums Vidiga!!! Gaila tik dabar pamaciau,kaip jus graziai parasete. Net susigraudinau blush2.gif o tas vau....jis tikrai vau, siurpuliukai nukrecia prisiminus, kiek kartu jis buvo istartas wub.gif Pasaulis didelis, o tai ka pamaciau,tai buvo tik maza kruopyte wub.gif
Linkiu ir Jusu seimai kuo daugiau isimintinu ir ispudingu kelioniu 4u.gif
Del prausimosi, taip sakant kai nori/reikia sugalvoji visko biggrin.gif jei issamiau norit tai gal per az blush2.gif lotuliukas.gif
O zvalumu tai tikrai nesiskundeme, uzmigdavau su sypsena,kad tiek daug pamaciau ir su mintim,kad kuo greiciau uzmigsiu,tuo greiciau ateis rytojus su naujais vaizdais thumbup.gif o ir dabar kiekviena diena gyvenu svajonem apie kita kelione, tyliai tikiuosi, kad siemet pavyks sukrapstyti pinigeliu ir vel patirti ta nuostabu dalyka, kurio jokiais materialiniais dalykais neivertinsi wub.gif
Papildyta:
Akcent,
Sionbruno rumu parkas nemokamas, o vidus tiksliai nepasakysiu, bet tikriausiai mokamas. Labai grazu ten,tik gaila,kad tai buvo paskutine dienos lankytina vieta, kai nieko nebesinorejo, tik nugriut kur blush2.gif
O Vienoje stateme automobili nemokamai, paciame mieste. Ten yra aikstele,kur galima masina laikyti 24val. Tai mes ten pastateme ir nusipirkome metro bilietus parai. Zinok tikrai taip labiau apsimokejo, nes lankytinu vietu yra nemazai ir jos ismetytos nemenkais atstumais 4u.gif jei noresi tos aiksteles adreso pabandysiu googlej paieskoti, nes neturiu uzsirasius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2012 02 19, 18:30)
Sveika, Thea. Keliu tavo puikią temą su klausimu.
Ar mokėjote už pasivaikščiojimą Šionbruno rūmų apylinkėmis? Jeigu taip, kiek? blush2.gif

Po parka galima vaikscioti nemokamai. Mokama tik uz rumu lankyma. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aruna @ 2012 02 22, 08:35)
Po parka galima vaikscioti nemokamai. Mokama tik uz rumu lankyma.  biggrin.gif

wub.gif dėkui už atsakymą.
Internete žiūrėjau, kainos buvo didžiulės surašytos ir už rūmų lankymą, ir už parką ar sodą. Vaizdai gražūs, bet kainos tikrai išgąsdino blush2.gif
Atsakyti
Thea, tai kur siemet trauksite? itariu, kad arba praleidau, arba nebeatgaminu doh.gif

QUOTE(vidiga @ 2012 01 20, 23:59)
nevisai sutinku su čia rašančiais, kad daugiau nepatirsite to, kas buvo pirmą kartą (nors visiškai sutinku su tuo, kad pirmoji kelionė visada bus žaviausia  drinks_cheers.gif  wub.gif

nevilioja manes Turkijos su 5* (nors gal ir tai visai puiku), tiesiog norisi to jaudulio kurį patiri keliaudamas automobiliu ir nevisai žinodamas kas tavęs laukia....

As tai galiu pasakyti, kad vietu, kurias pamates pasakysi "vau" tikrai bus. Bet tarkim mums buvo pati kelione vienas didelis "vau", kai nuotykis buvo tiek pakeliui esantis saltas upelis, tiek sieno kupeta, kitokia nei Lietuvoje, tiek ejimas nuo kempingo iki traukiniu stoteles... Nerealu buvo wub.gif Kazkokia euforija nuo ryto iki vakaro biggrin.gif

Nera blogai ir 5*. Juk tai nauja patirtis, kiti ispudziai. Pernai pavasari ir buvau 5* Turkijoje, ir vazinejausi su nuomota masina. Buvo nerealu, toks atotrukis, jokio nuovargio, daug ispudziu, marsruta reikia ruostis taip pat, kaip ir vaziuojant su automobiliu is namu, ar nuskridus kazur lektuvu ir keliaujant nuomota masina. Tikrai nera blogas dalykas, tos 5*, tiesiog reikia suderinti teisingai viska. Geros atostogos, tai mano manymu teisingai suplanuotos atostogos.
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2012 02 22, 10:40)
wub.gif dėkui už atsakymą.
Internete žiūrėjau, kainos buvo didžiulės surašytos ir už rūmų lankymą, ir už parką ar sodą. Vaizdai gražūs, bet kainos tikrai išgąsdino blush2.gif

Akcent, parašiau ir aš tau apie aikštelę, gal nepastebėjai mirksiukas.gif

QUOTE(Cobre @ 2012 02 22, 12:02)
Thea, tai kur siemet trauksite? itariu, kad arba praleidau, arba nebeatgaminu  doh.gif

Labai labai norėčiau Aidlukos paskutiniais keliais, niekada nebuvau Balkanuose, bet žinau,kad ten mano širdis wub.gif deja šie metai finansiškai sunkūs nusimato, tai negaliu nei pradėt ruoštis,nei per daug svajoti verysad.gif jeigu jau šiemet nepavyks pamatyti Balkanų, tai bent jau Čekiją apvažiuosim tikrai thumbup.gif
o jūsų kokie planai? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 02 22, 11:34)
Labai labai norėčiau Aidlukos paskutiniais keliais, niekada nebuvau Balkanuose, bet žinau,kad ten mano širdis wub.gif  deja šie metai finansiškai sunkūs nusimato, tai negaliu nei pradėt ruoštis,nei per daug svajoti verysad.gif  jeigu jau šiemet nepavyks pamatyti Balkanų, tai bent jau Čekiją apvažiuosim tikrai thumbup.gif
o jūsų kokie planai? 4u.gif

Kol kas jokie. Jei viskas bus normaliai, tada vasara pasidairysiu bilietu pigiu rudeniui mirksiukas.gif Na ir bandysiu stebeti tendencijas i Turkija. Gal bus kokiu akciju tarkim spaliui: noretusi pasiimti pigu viesbutuka, isinuomoti masiniuka ir pakeliauti. Regionas nesvarbus, as ten visur sau geidziamu tasku nusimaciusi smile.gif Svajoniu turiu, o kaip ten su jomis bus, tai matysim biggrin.gif Mintyse palinkejau mums abiems graziu ispudziu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 22 vasario 2012 - 11:42
QUOTE(Thea! @ 2012 02 22, 11:34)

Dėkoju, Thea. Pastebėjau, tik nesinori tavęs trukdyti, prašyti vėl surasti tą aikštelę, atsekti kur ir kas - gėda. Beja, iki vasaros jaučiu užduosiu tau dar ne vieną klausimą ir padėkosiu dar daugiau kartų. Džiaugiuosi šiais metais, kad yra tavasis, Arunos, Arturo ir Aidlukos fotoreportažai. Begalo naudingi man jie wub.gif
Džiaugiuosi už Arturo informaciją. Man svarbiausia, kad aikštelę galima rasti mažiau nei už 4EUR. Nes pernai užsirovėm ant tokios - už 2minutes susiplojom 4eur doh.gif Susinervinom, dar buvom pervargę (kelionė ėjo pabaigon), nusispjovėm ir patraukėm namo blush2.gif biggrin.gif
Aplamai po pernai metų pravalo, šiais metais labai noriu atsakingai pasiruošti, kaip galima smulkmeniškiau išsinagrinėti viską. Ypač parkingus ir kelius. Pernai jie labiausiai kirto per kišenę, o sutaupyti buvo tikrai galima, bet neparuošti namų darbai davė savo doh.gif Nesinori daryti tų pačių klaidų rolleyes.gif
Atsakyti
Cobre, čia irgi vienas iš gerų variantų,nes rudenį tooookių gerų pasiūlymų atsiranda, pigiau grybo thumbup.gif nedėkosiu,bet ir jūsų šeimynai palinkėsiu svajonių atostogų thumbup.gif

Akcent,baik juokus! Man vienas malonumas papurtyti prisiminimus thumbup.gif vakare aš pabandysiu googlej panaršyti ir paieškoti, tokioj kaip Vienoj, nemokama aikštelė tai tikras stebuklas thumbup.gif
Mum panašiai su aikštele buvo Suomijoj, norėjom į parduotuvę nueiti, o ten aikštelė kur už pusvalandį 4eurai. Nuėjom,bet bėgte lakstėm skaičiuodami tuos kapsinčius eurus blush2.gif
Dėl paskutinio labai sutinku thumbup.gif aš pernai kai su minimaliai pinigų važiavau tai dėl to ir stengiausi susiskaičiuoti centas į centą,kad jokių staigmenų nebūtų ax.gif dėl to labiausiai nuvylė Hohenwerfeno pilis,kuri kaip ir visos yra mokamos, bet užlipus į viršų pamatėm,kad ji dar ir visa aptverta, net aplinkui negalima apeiti schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Thea!: 22 vasario 2012 - 12:35
beje aš turiu iš Austrijos labai daug turistinės makulatūros, žemėlapių, tiek apie Vieną, Salzburgą, tuoj važiuosiu ten kur jie yra,tai jei reikia ko konkretaus sakyk, bandysiu pasidalinti kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2012 02 22, 12:35)
beje aš turiu iš Austrijos labai daug turistinės makulatūros, žemėlapių, tiek apie Vieną, Salzburgą, tuoj važiuosiu ten kur jie yra,tai jei reikia ko konkretaus sakyk, bandysiu pasidalinti kaip nors mirksiukas.gif

wub.gif Nerealiai wub.gif
Su Viena daugmaž lyg ir aišku. Dabar mąstau ar verta traukti į Salzburgą ar ne doh.gif Kadangi jis pakeliui, kai vyksime į Vokietijos Berchtesgaden (vėl Arunos įtaka doh.gif biggrin.gif sužavėjo savom foto), gal ir verta. Todėl dabar apsistojau ties juo, renku visą informaciją. Gal jo žemėlapį turi kompiuteriniu variantu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 22 vasario 2012 - 12:48
Jei pro Salzburgą važiuosi,tai būtinai užsuk thumbup.gif Mirabelės sodai, Auksinė gatvelė...Salzburgo pilis wub.gif beje joje kaip ir minėjau yra kažkoks slaptas praėjimas,bent apeiti aplink pilį, gaila jo neradom,tai va tau bus užduotis rasti jį thumbup.gif
apie Vokietiją nieko neturiu schmoll.gif bet jei nepamiršiu, pasimsiu makulatūrą, jei ko prireiktų 4u.gif
Beje jau ko ko bet Wolfgangsee ežero tai tikrai nepraleisk, va čia tai vaaaauuu buvo thumbup.gif
Atsakyti