QUOTE(Cobre @ 2011 09 25, 18:03)
Thea, nepyk, uztersiu tuoj tema, ale rupi labai Na vat as niekaip nesuvokiu, kodel jis toks populiarus Panasiu vaizdu galima ir kitur pamatyti, fotoreportazuose praktiskai analogisku vaizdu galima ir ne is Alpiu kelio paziureti Kalnai man absoliuciai visur yra grazu, daugiau ar maziau, bet sitas kelias... Na nezinau, is fotkiu atrodo, kad gera reklama jam padaryta ir tiek Nesakau, kad nuotraukos, vaizdai negrazus, grazus tikrai. Bet vistiek nesuprantu, kuo sis kelias geresnis uz kitus kalnu kelius Matyt nesubrendusi as dar tokioms vietoms
Vietos yra daug
aš tai mielai važiuočiau ir kitais kalnų keliais, tik, kad jokių nežinojau o ir 30eurų būtų smagu sutaupyti
Jis būtent kaip Astra sakė, jei neturi laiko, o nori daug pamatyti, važiuok juo ir pamatysi 30km atkarpa net nesulyginama jos pradžia ir pabaiga, per tą pusdienį atrodo visas Alpes pažinau ir pamačiau
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 09 25, 18:17)
Na, visiems keliaujantiems (ir sau), linkiu, kad buciau nusikalbejusi i pievas O siaip tai kam cia reikia tokio paties jausmo, lai kiekviena karta buna pasakiskai, bet vis kitaip
irgi gerai pasakei juk pvz čia ką pamačiau tik kruopelytė manau pasauly yra daug dar gražesnių ir įspūdingesnių vietų, kurias aš būtinai pamatysiu
Papildyta:
QUOTE(Astra777 @ 2011 09 25, 15:28)
Nežinau, ar tai toks pats, bet mes taip pat parduotuvėje pirkome Milką-ne plytelėmis, o plytomis -po 200 gr. (tuo metu akcija buvo ), tikrai skonis skiriasi nei pas mus pardavinėjamų, tuo labiau kitų rūšių nebuvau ir mačiusi..
pamiršau atsakyti, žinokit pirmai nenorėjau rašyti, galvoju juoksis visi iš manęs, bet tas šokoladas tikrai buvo kitoks daug skanesnis ir toks mmm..... tirpo burnoj o gal čia ir nuo aplinkos priklauso?