Įkraunama...
Įkraunama...

Vienas didelis sapnas

QUOTE(Cobre @ 2011 09 25, 18:03)
Thea, nepyk, uztersiu tuoj tema, ale rupi labai  blush2.gif  Na vat as niekaip nesuvokiu, kodel jis toks populiarus  g.gif Panasiu vaizdu galima ir kitur pamatyti, fotoreportazuose praktiskai analogisku vaizdu galima ir ne is Alpiu kelio paziureti  g.gif  Kalnai man absoliuciai visur yra grazu, daugiau ar maziau, bet sitas kelias... Na nezinau, is fotkiu atrodo, kad gera reklama jam padaryta ir tiek  g.gif  Nesakau, kad nuotraukos, vaizdai negrazus, grazus tikrai. Bet vistiek nesuprantu, kuo sis kelias geresnis uz kitus kalnu kelius  g.gif  Matyt nesubrendusi as dar tokioms vietoms  biggrin.gif

Vietos yra daug thumbup.gif

aš tai mielai važiuočiau ir kitais kalnų keliais, tik, kad jokių nežinojau g.gif o ir 30eurų būtų smagu sutaupyti g.gif
Jis būtent kaip Astra sakė, jei neturi laiko, o nori daug pamatyti, važiuok juo ir pamatysi thumbup.gif 30km atkarpa net nesulyginama jos pradžia ir pabaiga, per tą pusdienį atrodo visas Alpes pažinau ir pamačiau biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Cobre @ 2011 09 25, 18:17)
Na, visiems keliaujantiems (ir sau), linkiu, kad buciau nusikalbejusi i pievas  biggrin.gif O siaip tai kam cia reikia tokio paties jausmo, lai kiekviena karta buna pasakiskai, bet vis kitaip  biggrin.gif

irgi gerai pasakei thumbup.gif juk pvz čia ką pamačiau tik kruopelytė blush2.gif manau pasauly yra daug dar gražesnių ir įspūdingesnių vietų, kurias aš būtinai pamatysiu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Astra777 @ 2011 09 25, 15:28)
Nežinau, ar tai toks pats, bet mes taip pat parduotuvėje pirkome Milką-ne plytelėmis, o plytomis lotuliukas.gif -po 200 gr. (tuo metu akcija buvo bigsmile.gif ), tikrai skonis skiriasi nei  pas mus pardavinėjamų, tuo labiau kitų rūšių nebuvau ir mačiusi..

pamiršau atsakyti, žinokit pirmai nenorėjau rašyti, galvoju juoksis visi iš manęs, bet tas šokoladas tikrai buvo kitoks bigsmile.gif daug skanesnis ir toks mmm..... tirpo burnoj thumbup.gif o gal čia ir nuo aplinkos priklauso? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 25, 17:35)
pamiršau atsakyti, žinokit pirmai nenorėjau rašyti, galvoju juoksis visi iš manęs, bet tas šokoladas tikrai buvo kitoks bigsmile.gif  daug skanesnis ir toks mmm..... tirpo burnoj thumbup.gif o gal čia ir nuo aplinkos priklauso? g.gif  bigsmile.gif

As kava edusho pirkau Austrijoj, labai skani, o Lt as jos net gerti negaliu fui..., matyt mes vis dar prie tu saliu i kurias ne pacia auksciausia rusi veza...
O jums dekui uz reportaza 4u.gif ir labai laukiu tesinio bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip gera ir smagu vėl išvysti alpių kelią. Tokie smagūs mūsų atostogų prisiminimai iškyla man atminty thumbup.gif
Nežinau, kodėl, bet man ten buvo rojus. Taip atsibosta žiūrėti į tuos kalnus nuo autostradų, niekaip neįamžinant nei pusės jų grožio, o čia atsiduri tarp kalnų, aplink nieko, tik kalnai kalnai kalnai. Mes su MB tinginiai, kopti niekada nenusiteikę, tai šis kelias padarytas tikrai tokiems kaip mes lotuliukas.gif Nors pažiūrėjus į dviratininkus nepasakytum, kad jie tinginiai biggrin.gif
Vienu žodžiu, smagu, kad pasaulis didelis ir visi suranda sau tinkamiausias, gražiausias, jaukiausias vietas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akcent: 25 rugsėjo 2011 - 19:25
QUOTE(akcent @ 2011 09 25, 21:24)

Jusu abieju paskaicius, tai pasidariau isvada, kad Alpiu kelias skirtas tiems, kas nori kokybisko "greituko" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 25 rugsėjo 2011 - 19:40
QUOTE(Cobre @ 2011 09 25, 20:40)
Jusu  abieju paskaicius, tai pasidariau isvada, kad Alpiu kelias skirtas tiems, kas nori kokybisko "greituko"  biggrin.gif

drinks_cheers.gif gali būti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2011 09 25, 20:24)
Kaip gera ir smagu vėl išvysti alpių kelią. Tokie smagūs mūsų atostogų prisiminimai iškyla man atminty thumbup.gif
Nežinau, kodėl, bet man ten buvo rojus. Taip atsibosta žiūrėti į tuos kalnus nuo autostradų, niekaip neįamžinant nei pusės jų grožio, o čia atsiduri tarp kalnų, aplink nieko, tik kalnai kalnai kalnai. Mes su MB tinginiai, kopti niekada nenusiteikę, tai šis kelias padarytas tikrai tokiems kaip mes lotuliukas.gif Nors pažiūrėjus į dviratininkus nepasakytum, kad jie tinginiai biggrin.gif
Vienu žodžiu, smagu, kad pasaulis didelis ir visi suranda sau tinkamiausias, gražiausias, jaukiausias vietas smile.gif

O aš pilnai sutinku su akcent nuomone drinks_cheers.gif . Aš irgi dar šiandien svaigstu Alpių keliu. Dar savo reportaže rašiau tą pačią akcent mintį - šis kelias turistams, kurie nelabai mėgsta (o gal dar nespėjo pamėgti ax.gif ) kopinėjimo po kalnus. Bet pati atmosfera, oro grynumas, aukščiausių kalnų artumas užburia ax.gif .
Visiškai suprantu ir Cobre - jai labiau patinka turistų nenutrintos vietos, naujų, niekam nežinomų vietų atradimų džiaugsmas - ir tai puiku 4u.gif . Man labiau patinka kitų patikrintos vietos blush2.gif (tarp kitko, todėl lapkričio pradžioje Paryžius tekės po mano kojom tartum raudonas vynas... mirksiukas.gif ).
Šiek tiek gaila, kad Thea nepasiekė gražiausios Alpių kelio vietos. Vien važiavimas nuo didžiosios aikštelės iki Pasterzė ledyno ko vertas.

Bet - atrodo jau per daug užteršėm Thea temą. Thea, reikia tęsinio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arturas15: 25 rugsėjo 2011 - 19:51
QUOTE(Arturas15 @ 2011 09 25, 21:46)
naujų, niekam nežinomų vietų atradimų džiaugsmas

Tokiu manau nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 09 25, 21:06)
Tokiu manau nera  biggrin.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif Pasitaisau: naujų, turistų mažai lankytų vietų. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Arturas15 @ 2011 09 25, 21:46)

Bet - atrodo jau per daug užteršėm Thea temą. Thea, reikia tęsinio...

temos seimininke miela, grazi, jauna - manau nebars musu del siokiu tokiu pasipliurpimu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Arturas15 @ 2011 09 25, 22:08)
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  Pasitaisau: naujų, turistų mažai lankytų vietų. ax.gif

kiekvienam savo biggrin.gif
O va as Paryziui nepribrendau dar blush2.gif Vienintele galimybe ten patekti, tai jei draugams vistik pavyks kada nors mus ikalbeti (jie intensyviai, sistematingai ta darba dirba biggrin.gif ). Kazkada maciau SM forume dvi pavasarinio Paryziaus nuotraukas - zavios. Tai vat nebent kada pavasari, su draugais... Nes savo noru i ta pekla as nelisiu, man tada bent jau geros kompanijos reiktu, o su gera kompanija, tai kad ir i pasaulio krasta biggrin.gif O siaip jus i Paryziu, o mes beveik tuo pat metu i Barsa, tik skirtingai nei jus, mes trauksime toliau nuo didmiescio smile.gif Geru atostogu jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2011 09 25, 21:16)
temos seimininke miela, grazi, jauna - manau nebars musu del siokiu tokiu pasipliurpimu  mirksiukas.gif

nea tikrai neprieštarauju lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(Thea! @ 2011 09 25, 18:35)

pamiršau atsakyti, žinokit pirmai nenorėjau rašyti, galvoju juoksis visi iš manęs, bet tas šokoladas tikrai buvo kitoks bigsmile.gif  daug skanesnis ir toks mmm..... tirpo burnoj thumbup.gif o gal čia ir nuo aplinkos priklauso? g.gif  bigsmile.gif

Jis iš tikrųjų ten visiškai kitoks, nei pas mus. Išbandyta, išragauta ir tai galiu ne tik aš patvirtinti. mirksiukas.gif Kaip, beje, ir daugelis kitų dalykų biggrin.gif
Atsakyti
bus dar? ax.gif

Prahos ir Vienos nuotraukos tai beveik tos pačios wub.gif Viena išvis man nerealus miestas wub.gif
Atsakyti