Įkraunama...
Įkraunama...

Arbatos ir žolelės lieknėjimui

nu as ase ant tu arbatu papasakosiu jums... lotuliukas.gif System Slim figura geriau ir as per ta laika man is 58,4 liko 55,6 anksciau kai negeriau nieko, tai svoris laikesi, nezinau ar arbata padejo, ar savaime nukrito svoris, bet vistiek as manau kad arbata...tai vat kai pabaigiau ta System gerti, pabijojau kad neuzkiltu svoris...nusipirkau PU ERH kitaip tariant Riebalu zudikes lotuliukas.gif nu taip apie ja raso...geriu dabar ja, sesuo sako kad skonis kaip aveliu sudeliu, ji ta arbata taip ir vadina lotuliukas.gif bet as jau pripratau ir man ji nebera tokia bjauri kaip anksciau... svoris nebeuzkilo...
beje seniau laiiaus dietos, bet svoris vel uzkilo... o ziema tai visada svoris uzkyla, o sykart nukrito thumbup.gif gal po kiek laiko pakartosiu ta System arbata
Atsakyti
Sseikos bulkutes!!!Nusipirkau ir as arbateles,nes apatine dalis jau pasidare kaip pas zasi.Jus rasot,kad geriate System Slim figura, mano arbatele vadinasi Slim program is Vitax arbatu kolekcijos pirkau IKI.ja REIKIA gerti taip:pirmas 5-kias dienas po pokeli ryte ir vakare SLIM ACTIVE,o po to 10 dienu SLIM MAX,ten toks rinkinukas 30 pokeliuku.. grazi dezute graziai atsidaro,graziai uzsidaro...Nezinau ir ka pasakyti,poveiki kazkoki jauciu:geriau dirba zarnynas,slapinuosi dazniau,[ggeriu daugiau skysciu,bijau kad kalio viso neisvarytu]svoris svyruoja 1kg.+1kg.-.bet as siuo metu sergu skydliaukes ligomis ir geriu metizoli,todel negaliu pykti ant arbatos kartais mane taip ispucia,kad vos puskuoju..o sita arbatele man padeda viduriukus paminkstina vis geriau negu cheminiai preparatai.
Atsakyti
smile.gif mazyciai pastebejimai:
1.ant liekninanciu arbatu dezuciu rasoma- DIETOS PAPILDYMUI, taip, kad vien tik jos gerdamos nesitikekit stebuklu smile.gif
2. i "system slim f." arbatos sudeti ieina "pu-erh" arbatzoles+ kiti sudedamieji komponentai smile.gif
Atsakyti
Vartojant Slim arbateliu rinkini ,reikia prie jos ir dieta taikyti ir pratimukus daryti mirksiukas.gif ,tada kaskos efektas tikrai bus mirksiukas.gif .Juk raso tai ant pokelio mirksiukas.gif

juk tikrai svoris nekris vien tik geriant kaska ,reikia ir dirbti siek tiek ir mityba reguliuoti mirksiukas.gif
Atsakyti
O galima ja gert maitinanciai mamai?
Atsakyti
mielosios - apie arbatos nekenkima - cia as apie slim figura - norejau draugei dovanu arbata nupirkti - ji vis ruosiasi ruosiasi...tai uzejau i savo vaistine - man ten labai gerau smegenis praplove smile.gif smile.gif sako, ar nori draugei kiaule pakisti? schmoll.gif pabandziau pasiaiskinti - tai sake, kad sis kompleksas gali paveikti inkstus - kad nebus taip lengva po to...taip kad visoms geriancioms - siulau uzeikit i vaistine ir pasitarkit
Atsakyti
Sveikos
paskaiciau jusu bandymus su arbata svori mesti. As jau viso ko esu isbandziusi pries metus sveriau 74kg, tada dariau visokius bandymus su savo organizmu. Ir galiu pasakyti svarbiausia atrasti kur problema slypi pas mus del svorio. Mano problema zarnynas, tai kol as jo nesusitvarkiau - tai nepadejo nei sportas nei maistas niekas. Bet kai sujungiau viska is kart - svoris pradejo kristi ir viskas pradejo sprestis savaime. Riebalus deginau su L Carnitinu sportuojant, maisto derinima ir jo kieki. Nu kaip sunku buvo, tikrai ne karta gailejausi. Bet kai pradejo svoris pradejo kristi tada pamaciau rezultatus. Dabar sveriu 61kg. Bet per zima vistiek keiciasi organizmas ir pavasari reikia zarnyna vel tvarkyti. Norejau pirkti irgi ta reklamuojama arbata, tai man vaistininke patare pirkti lietuviska naturlia arbata su senos lapais. As geriu dviguba celiulioze is Tianshi ir nakciai isgeriu puodeli arbatos (vadinasi Figura1). Galiu pasakyti thumbup.gif , labai gerai organizmas valosi ir oda veido pradejo svieseti. I pilvukas plokscias smile.gif
Atsakyti
Aš taip pat gėriau arbatą slim figūra.Išgėriau visą kursą kaip ir priklauso ir maistą derinau ir nuo 18v navalgiau ir nei kilogramo nenumečiau schmoll.gif O prieš kelis metus gėriau figura 1 tai kai pagėriau pora pakuočių tai greitosios prireikė blink.gif ,,išploviau,, iš organizmo visą kalį ir neturėdama nei 30 metukų būčiau išsišaukus infarktą.Pasirodo ir arbatos turi savo blogybių.Daktarė aiškino, kad jas geriant reikia vartoti daug vitaminų ir papildų o nuo vitaminų apetitas kyla doh.gif atsargiai mamytės, pasitarkit su savo gydytojom ar dietalogėm nes vaistinėj nelabai teisybe sužinosit.
Atsakyti
QUOTE(augjogx @ 2007 05 17, 14:37)
kai jau silpsta organizmas pradeda galva svaigti staigiai atsistojant ar pan, sirdis plaka smarkiai

laba,nu as trupuciuka pristabdziau tos arbacikes gerima,nes vakar savijauta baisiai isgasdino mane blink.gif ,nezinau,ar cia tiksliai nuo tos arbatos...bet tik isgerus pasijutau ziauriai blogai,pradejo pykinti,silpnumas apeme o apie maista tai net ir pagalvot nebegalejau...taigi valgiau per prievarta,kad is klumpiu neisvirsciau doh.gif bet jei i ka nors isikabinu...tai negaliu sustot-vistiek isgeriau likusius 2 puodelius...o po ju akyse dvigubintis pradejo.... blink.gif Taigi manu,kad busiu irgi gerasias medziagas isplovus is organizmo,nes paskaiciavau kiek per diena suvartoju skysciu...gaunasi daugiau kaip 3litrai! g.gif cia turbut per daug...
ir geresne naujiena-per 5 dienas sutirpo beveik 2kg bigsmile.gif tik ar ilgam rolleyes.gif
Atsakyti
Man kalio trūkumas pasireiškė padidėjusiu prakaitavimu. Po to sekė silpnumas, širdis daužėsi kai prasidėjo širdies skausmai tada ir kreipiausi į medikus.Jie iš pradžių nesuprato kodėl dingo kalis.Sako gal labai dažnai šlapiniesi [ o nuo tų arbatų taip ir darosi] sako taip būna kai kūdinamasi, tada aš supratau kas per reikalas teko prisipažinti blush2.gif nu gal čia tik man taip atsitiko nes mano toks organizmas mėgstantis kalį išvaryt lauk.Laiks nuo laiko pageriu panangino.Po cezario taip kalį išvarė, kad iš lovos nepakildavau taip širdelė sustreikavo, kad savaitę lašalinėm lašino kol ant kojų pastatė doh.gif
Atsakyti
Pirkau Vitax firmos arbatą "Slim program" bandysiu valyti organizmą ax.gif aišku rašo, kad tirpina riebalinį sluoksnį ir t.t. ir pan. Nu žinot, kaip ir visur mirksiukas.gif
Tai noriu pasiklausinėti mamyčių, moteryčių ir ir mergyčių gal kuri jau bandėt ir galit ką nors papasakot? g.gif Na pasidalinkit savo nuomone ir patirtim yu.gif
Atsakyti
Dėžutėje yra dviejų spalvų pokeliai:žali ir raudoni. Žalių pokelių arbatą reikia gerti pirmas 5d po puodelį ryte ir vakare. Paskui 10d raudonų pokelių arbatą irgi po du kartus per dieną. Kaina viso poko apytiksliai 12Lt (11su centais smile.gif ) dėžutė aprašinėta lenkiškai, tai matyt ir gamyba lenkų g.gif nors gal lenkai tik pokuoja unsure.gif
Šiandien ryte išgėriau pirmą puodelį, tai žinok ir kvapas gan malonus ir skonis neblogas, panašu į žalią arbatą. Po keleto valandų pasijuto reakcija - sisli pasidariau hihihi.gif
Atsakyti