Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Tarja @ 2011 08 01, 19:15)
Visų pirma, jei dėviu tas pačias kelnes, tą patį švarkelį / kardiganą ir tik keičiu maikutes/palaidines/marškinius, tai mano nuomone yra VIENAS komplektas, o ne penki. Nes, kaip minėjo Bytte, norisi įvairovės, originalumo, savito stiliaus, o ne uniformos...

Bet tai kiek ten tu stiliu prigalvosi darbinei aprangai pvz.,taip ir bus kad tik kita palaidine prie svarkelio,kaip kitaip g.gif
Atsakyti
QUOTE(torasama @ 2011 08 01, 16:44)
Gal tiktu,* tai  mirksiukas.gif ir tai g.gif
Dar ir čia
o čia gal tiktu, kapsulės tematika  smile.gif

Labai ačiū. Kiek skaitau turbūt esu vasara g.gif smile.gif

Papildyta:
Atvirai pasakius, tai pasimečiau su tais tipais. Gal labiau pavasaris?

Bent pagal man tinkančias spalvas, galvoju, kad jos šiltos turėtų būti, bet gal aš tiesiog taip pripratus ir reiktų į save pažiūrėt naujai biggrin.gif Būtų gerai pamėginti rudeniui pagalvoti apie kapsulinį garderobą, bet, kaip supratau, tas spalvas nusistatyt reikia pirmiausiai.

Plaukai mano natūraliai gal tamsiai lininiai, prieš šviesą net ryžoki. Oda laabai šviesi, bet ne rožinė, o gelsva, akys melsvai pilkos. Antakiai nėra visai šviesūs. Blakstienos prie šaknų šviesios, galiukai tamsūs biggrin.gif
Kaip manot, koks čia tipas gaunasi?
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 02, 11:29)
Labai ačiū. Kiek skaitau turbūt esu vasara  g.gif  smile.gif

Papildyta:
Atvirai pasakius, tai pasimečiau su tais tipais. Gal labiau pavasaris?

Bent pagal man tinkančias spalvas, galvoju, kad jos šiltos turėtų būti, bet gal aš tiesiog taip pripratus ir reiktų į save pažiūrėt naujai  biggrin.gif Būtų gerai pamėginti rudeniui pagalvoti apie kapsulinį garderobą, bet, kaip supratau, tas spalvas nusistatyt reikia pirmiausiai.

Plaukai mano natūraliai gal tamsiai lininiai, prieš šviesą net ryžoki. Oda laabai šviesi, bet ne rožinė, o gelsva, akys melsvai pilkos. Antakiai nėra visai šviesūs. Blakstienos prie šaknų šviesios, galiukai tamsūs biggrin.gif
Kaip manot, koks čia tipas gaunasi?

Pabandyk dienos šviesoj toje pačioje vietoje nusifotografuoti prisidėjusi prie savęs šiltos spalvos drabužių ir šaltos. Pamatysi skirtumą, nuotraukos nemeluoja.
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 08 02, 10:48)
Bet tai kiek ten tu stiliu prigalvosi darbinei aprangai pvz.,taip ir bus kad tik kita palaidine prie svarkelio,kaip kitaip g.gif

nu tai va va, jeigu darbe yra kakzoks dress kodas, kad ir minimalus, tai ir gaunasi, kad kelnes/sijonas + palaidine + svarkelis, tik skirtingu spalvu, modeliu, fakturu + aksesuarai. Tai jk cia ir yra kapsules principas.
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 08 02, 12:47)
nu tai va va, jeigu darbe yra kakzoks dress kodas, kad ir minimalus, tai ir gaunasi, kad kelnes/sijonas + palaidine + svarkelis, tik skirtingu spalvu, modeliu, fakturu + aksesuarai. Tai jk cia ir yra kapsules principas.

Aprangos kodą ir kapsulės principą aš suprantu ir iš dalies jų laikausi, bet man labai keista, kad įmanoma sudaryti realią darbinę kapsulę iš tiek nedaug drabužių (ypač "viršų").

Nėra blogai, jei rūbai panašūs (sunku to išvengti darbinėj aprangoj), bet man asmeniškai iš 12 vnt. rūbų tikrai nesigauna dešimtys variantų g.gif
Atsakyti
QUOTE(Tarja @ 2011 08 02, 18:17)
Aprangos kodą ir kapsulės principą aš suprantu ir iš dalies jų laikausi, bet man labai keista, kad įmanoma sudaryti realią darbinę kapsulę iš tiek nedaug drabužių (ypač "viršų").

Man darbui dar mažiau reikia g.gif Rudeniui užteks 1 sijono, 1 kelnių, 2 marškinių, 1 švarko, 1 kardigano.

Dabar vasarą į darbą nešiojama tik tiek: 2 kelnės, 3 palaidinės, 1 pora batų, 1 rankinukas doh.gif

Laisvalaikiui reikia žymiai daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 02, 19:43)
Man darbui dar mažiau reikia  g.gif  Rudeniui užteks 1 sijono, 1 kelnių, 2 marškinių, 1 švarko, 1 kardigano.

Dabar vasarą į darbą nešiojama tik tiek: 2 kelnės, 3 palaidinės, 1 pora batų, 1 rankinukas  doh.gif

Laisvalaikiui reikia žymiai daugiau  smile.gif

Oho, man kaip tik laisvalaikiui vienerių džinsų užtenka, galima sakyt, ir poros maikučių. Bet va darbui tai vien per vakar ir šiandien įgijau 2 sijonus ir kelnes. Čia prie jau 4 sijonų ir 3 kelnių turimų. Švarkelio dar naujo reik.
Atsakyti
Man darbui dar mažiau reikia  g.gif  Rudeniui užteks 1 sijono, 1 kelnių, 2 marškinių, 1 švarko, 1 kardigano.

Dabar vasarą į darbą nešiojama tik tiek: 2 kelnės, 3 palaidinės, 1 pora batų, 1 rankinukas  doh.gif

O po sezono tuos atnesiotus rubus visada ir parduodi? nebenesioji nei antra sezona, nei nemiksuoji su kitom kapsulem? Pvz. tai ko uzteks rudeniui,tai ir bus tik rudeniui,ar dar bus nesiojama ir pavasari ar kita rudeni?
Atsakyti
QUOTE(pamparam:) @ 2011 08 03, 12:39)
O po sezono tuos atnesiotus rubus visada ir parduodi? nebenesioji nei antra sezona, nei nemiksuoji su kitom kapsulem? Pvz. tai ko uzteks rudeniui,tai ir bus tik rudeniui,ar dar bus nesiojama ir pavasari ar kita rudeni?

Bandau save priversti nešioti tuos pačius rūbus ir toliau, kitą sezoną, bet gaunasi įvairiai blush2.gif Tikrai visko neatsikratau, tik dalies. Pvz, šį rudenį jau trečią sezoną iš eilės mūvėsiu tas pačias klasikinio kirpimo kelnes. Ilgiausiai pas mane gyvena batai ir viršutiniai rūbai (striukės, paltai) - metų metus mirksiukas.gif Kitkas - nuo vieno sezono iki 3. Šioks toks progresas yra, dar prieš porą metų 90 % rūbų keliavo į išpardavimą po sezono. Dabar mažesnis procentas tikrai rolleyes.gif
Atsakyti
O kur išparduodi rūbelius?
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2011 08 03, 14:39)
O kur išparduodi rūbelius?

www.manodrabuziai.lt
Atsakyti

uniforma.
kažin kaip tie rūbai atrodo sezono pabaigoj nešiojami diena iš dienos g.gif
aš suprantu ekonomija, bet nyku eina sau
Atsakyti