Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 08 01, 09:37)
Bet tai straipsniukas buvo ne apie tai, kaip isreiksti save, bet apie tai, kaip turint 12 rubeliu juos pakaitaliot ir turet 80 ivaizdziu. Be to, rubeliai nebutinai turi buti vienodi, tokie kaip jos, jinai ten rase, reikia sita principa prisitaikyti sau, pagal save, tik pats principas toks.

aš supratau kad ji būtent ir rašė kad tai kaip su 12 rūbų turėt 80 įvaizdžių ar ne? o aš matau vieną ir tą patį tik skirtingų spalvų... siluetas tas pats gi ir iš esmės net nėra skirtumo trumpos rankovės ar ilgos - vis tiek bendrai iš esmės vaizdas tas pats. Vadinas kasdien ta pati būsi kasdien, todėl ir kyla klausimas, o kaip saviraiška... bent jau man norisi kad aš būčiau tokia kaip jaučiuosi, o jaučiuosi aš skirtingai. O principą jos būtent ir supratau - paprastas kirpimas, vienodas ilgis, elementarūs raštai... arba ne taip išsiverčiau, nes angliškai ne pergeriausiai suprantu.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 07 29, 22:26)

tarkim šis įdėtas pavyzdys man kaip su mažu kiekiu rūbų susikurt vis skirtingą vaizdą, aišku derinukų gal ne 80, bet užtat visi skirtingi.
O aukščiau minėtame straipsnyje ne... Logiška: nusiperki 7 skiringų spalvų vienodas, skirtingų rankovės ilgių maikes, vieną tiesų sijoną, pora vienodų kelnių, viską neutralių spalvų (reik suprast prie visko tinkančios spalvos - neutralios, o tokios mano galva tik juoda, balta ir vid. pilka), dar pora švarkelių tokio pat silueto kaip maikės... ir vuoalia - puiki uniforma - tave visi kasdien matys vienodą (vadinas turėsi savo stilių, nes atpažins tave net iš nugaros, ir visada žinos kieno švarkelis kabo), bet užtat kasdieną visada turėsi ką apsivilkti.
...pataisykit jei klystu...
Atsakyti
Man tai isvis absurdiska ta kapsule.

*pradzioj parodyta maikute ant petneseliu ir golfukas. Cia lygus vienas kitam rubai kuriuos gali kasdien kaitaliot? bigsmile.gif Nemanau. Pirma jie reikalauja skirtingu oro salygu, temperaturu. Nera taip kad, kad viena diena galeciau eit su atvira maikute, kita su golfu. Kitas dalykas aprangos kodas...Su golfu i darbeli dar dar, o su maikyte ant petneseliu..na gal..jei dirbt padaveja kurortiniam miestelyje papludymio kavineje.
* Man neatrodo kad kelnes+maikute ir kelnes+maikute+svarkelis yra du skirtingi outfitai schmoll.gif Ar reikia svarkelio velgi priklauso nuo temperaturos. Iseinant anksti ryte svarkelio dazniausiai reikia, diena nereikia, vakare velai vel reikia. Tai jei viena diena pamirst svarkeli, tai cia jau naujas derinys? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 31, 22:14)
dontstop, turiu itarima, kad mum ne viska cia papaskojai apie savo pirkinius  biggrin.gif

Chm, diržas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 01, 12:17)
Chm, diržas? ax.gif

batus lyg kazkokius sau pirkai, ir sijonai? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 08 01, 13:53)
batus lyg kazkokius sau pirkai, ir sijonai?  g.gif  biggrin.gif

Visus rūbus rodžiau, tik diržo ne ax.gif Sijonai buvo: žydras lininis, kuris tau pasirodė vaikiškas biggrin.gif ir juodas pieštukas su sagom. Batai - pilki zomšiniai laiveliai, irgi rodžiau, visos komentavo, visoms patiko biggrin.gif
Atsakyti
bytte, Malena, man rodos jus nesupratot, kas buvo noreta pasakyt. Juk galima svarkelius imt skirtingo modelio, vietoj svarkelio gal koki kardigana ar pan. Palaidines vel gi, gali but ir trumpom, ir su petneselem, ir berankoves. Ten gale buvo parasyta, kiek imti topu, kiek apaciu ir pan. , kad isgaut tiek deriniu. Tai cia gal labiau tuo principu vadovautis reikia, o jos kapsule buvo tik kap pvz.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 08 01, 12:57)
Visus rūbus rodžiau, tik diržo ne  ax.gif  Sijonai buvo: žydras lininis, kuris tau pasirodė vaikiškas  biggrin.gif  ir juodas pieštukas su sagom. Batai - pilki zomšiniai laiveliai, irgi rodžiau, visos komentavo, visoms patiko  biggrin.gif

Nu tikrai, man turbut Alzhaimeris anksciau laiko prasidejo lotuliukas.gif

Del sijono, nono.gif:, as nesakiau, kad sijonas vaikiskas, o tik kad as su tokiu modeliu vaikiskai atrodau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 08 01, 14:03)

Del sijono, nono.gif:, as nesakiau, kad sijonas vaikiskas, o tik kad as su  tokiu modeliu vaikiskai atrodau  biggrin.gif

Nieko tokio, aš dėl jokių komentarų neįsižeidžiu, mintį supratau smile.gif
Atsakyti
Labai įdomi ir naudinga pasirodė tema, kurią verta pritaikyti sau. Tik man dar kol kas labai daug klausimų kyla. O temų tiek daug jau prirašyta doh.gif
Daug kur minimi spalvų tipai, bet neradau, kaip nusistatyti koks mano tipas ? - žiema pavasaris, vasara, ruduo, ar dar kitaip...

Atsakyti
As trumpam prabegau pro ispardavimus akropolyje, pasiciupau saltesnei vasarai ar ankstyvam rudeniui
http://static.zara.n...p=1311864779339
ir dar du plonus megztukus v formos iskirpte siltos gelsvos ir latte kavos spalvu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 01, 14:17)
Labai įdomi ir naudinga pasirodė tema, kurią verta pritaikyti sau. Tik man dar kol kas labai daug klausimų kyla. O temų tiek daug jau prirašyta  doh.gif
Daug kur minimi *spalvų tipai, bet neradau, kaip nusistatyti koks mano tipas ? - žiema pavasaris, vasara, ruduo, ar dar kitaip...

Gal tiktu,* tai mirksiukas.gif ir tai g.gif
Dar ir čia
o čia gal tiktu, kapsulės tematika smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo torasama: 01 rugpjūčio 2011 - 16:53
QUOTE(Malena @ 2011 08 01, 11:44)
Man tai isvis absurdiska ta kapsule.

*pradzioj parodyta maikute ant petneseliu ir golfukas. Cia lygus vienas kitam rubai kuriuos gali kasdien kaitaliot? bigsmile.gif  Nemanau. Pirma jie reikalauja skirtingu oro salygu, temperaturu. Nera taip kad, kad viena diena galeciau eit su atvira maikute, kita su golfu. Kitas dalykas aprangos kodas...Su golfu i darbeli dar dar, o su maikyte ant petneseliu..na gal..jei dirbt padaveja kurortiniam miestelyje papludymio kavineje.
* Man neatrodo kad kelnes+maikute ir kelnes+maikute+svarkelis yra du skirtingi outfitai schmoll.gif  Ar reikia svarkelio velgi priklauso nuo temperaturos. Iseinant anksti ryte svarkelio dazniausiai reikia, diena nereikia, vakare velai vel reikia. Tai jei viena diena pamirst svarkeli, tai cia jau naujas derinys? bigsmile.gif

Aš irgi visiškai pritariu drinks_cheers.gif Į visus skaičiavimus 12 rūbų, 80 komplektų žiūriu skeptiškai. Visų pirma, jei dėviu tas pačias kelnes, tą patį švarkelį / kardiganą ir tik keičiu maikutes/palaidines/marškinius, tai mano nuomone yra VIENAS komplektas, o ne penki. Nes, kaip minėjo Bytte, norisi įvairovės, originalumo, savito stiliaus, o ne uniformos...

Be to, rūbus (ypač palaidines) keičiu gana dažnai ir su tokiu rūbų kiekiu neišsiversčiau. Jei randu idealiai tinkančių rūbų, perku net ir vienodus, tik skirtingų spalvų, nes juos dažnai skalbiu.

Aš paties idealaus bazinių rūbų derinimo principo nekritikuoju, bet man praktiškai jis ne visai tinka schmoll.gif Vienžo, negaliu aš būti pavyzdinga šio principo pasekėja smile.gif Bet išmokau labai daug gerų dalykų, ypač džiaugiuosi, kad beveik neįsigyju netinkamų pirkinių ir išmokau atsižvelgti į savo spalvas ir figūrą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tarja: 01 rugpjūčio 2011 - 18:20