QUOTE(Malena @ 2011 08 01, 11:44)
Malena, 01 Rug 2011 - 11:44, parašė:
Malena, 01 Rug 2011 - 11:44, parašė:
Man tai isvis absurdiska ta kapsule.
*pradzioj parodyta maikute ant petneseliu ir golfukas. Cia lygus vienas kitam rubai kuriuos gali kasdien kaitaliot?
Nemanau. Pirma jie reikalauja skirtingu oro salygu, temperaturu. Nera taip kad, kad viena diena galeciau eit su atvira maikute, kita su golfu. Kitas dalykas aprangos kodas...Su golfu i darbeli dar dar, o su maikyte ant petneseliu..na gal..jei dirbt padaveja kurortiniam miestelyje papludymio kavineje.
* Man neatrodo kad kelnes+maikute ir kelnes+maikute+svarkelis yra du skirtingi outfitai
Ar reikia svarkelio velgi priklauso nuo temperaturos. Iseinant anksti ryte svarkelio dazniausiai reikia, diena nereikia, vakare velai vel reikia. Tai jei viena diena pamirst svarkeli, tai cia jau naujas derinys? 
Man tai isvis absurdiska ta kapsule.
*pradzioj parodyta maikute ant petneseliu ir golfukas. Cia lygus vienas kitam rubai kuriuos gali kasdien kaitaliot?

Nemanau. Pirma jie reikalauja skirtingu oro salygu, temperaturu. Nera taip kad, kad viena diena galeciau eit su atvira maikute, kita su golfu. Kitas dalykas aprangos kodas...Su golfu i darbeli dar dar, o su maikyte ant petneseliu..na gal..jei dirbt padaveja kurortiniam miestelyje papludymio kavineje.
* Man neatrodo kad kelnes+maikute ir kelnes+maikute+svarkelis yra du skirtingi outfitai

Ar reikia svarkelio velgi priklauso nuo temperaturos. Iseinant anksti ryte svarkelio dazniausiai reikia, diena nereikia, vakare velai vel reikia. Tai jei viena diena pamirst svarkeli, tai cia jau naujas derinys?
Aš irgi visiškai pritariu

Į visus skaičiavimus 12 rūbų, 80 komplektų žiūriu skeptiškai. Visų pirma, jei dėviu tas pačias kelnes, tą patį švarkelį / kardiganą ir tik keičiu maikutes/palaidines/marškinius, tai mano nuomone yra VIENAS komplektas, o ne penki. Nes, kaip minėjo Bytte, norisi įvairovės, originalumo, savito stiliaus, o ne uniformos...
Be to, rūbus (ypač palaidines) keičiu gana dažnai ir su tokiu rūbų kiekiu neišsiversčiau. Jei randu idealiai tinkančių rūbų, perku net ir vienodus, tik skirtingų spalvų, nes juos dažnai skalbiu.
Aš paties idealaus bazinių rūbų derinimo principo nekritikuoju, bet man praktiškai jis ne visai tinka

Vienžo, negaliu aš būti pavyzdinga šio principo pasekėja

Bet išmokau labai daug gerų dalykų, ypač džiaugiuosi, kad beveik neįsigyju netinkamų pirkinių ir išmokau atsižvelgti į savo spalvas ir figūrą