Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 07 29, 15:34)

Gal į mūsų pamirštą albumą gal galim PDF? ar toks formatas netinka?

koks berniukas wub.gif

pdf galima i failai.lt ir idet nuoroda 4u.gif a kas cia per albumukas? blush2.gif
Atsakyti
Na, pabandom, paziurekit ar atsisiuncia
http://www.failai.lt...parates.pdf.htm

Cia pdf failiukas angliskai, kaip turit 12 rubeliu, galima susikurti 80 ivaizdziu
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 17:37)

Cia pdf failiukas angliskai, kaip turit 12 rubeliu, galima susikurti 80 ivaizdziu

Atsisiuntė thumbup.gif Einu žiūrėti drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 18:37)

Labai gera, naudinga medžiaga thumbup.gif Ačiū 4u.gif Reiks pirmadienį darbe atsispaudint ax.gif
Atsakyti
Ir dar cia, nors gal jau ir zinomi dalykai, bet cia vis uzklysta nauju mergaiciu, tai gal kazkam ir pravers:

Apsipirkimas savo spintoje
http://www.failai.lt...pintoje.pdf.htm
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
Įveikiau abudu straipsnius.
Pirmas labai patiko - informatyvus, aiškus, taip tik amerikiečiai moka rašyti biggrin.gif Drabužėlių dermė pavydėtina, man taip neišeina blush2.gif Patys rūbeliai pasirodė šiek tiek per daug vienodi. O palaidinės ant petnešėlių pačiai autorei netinka ax.gif Bet pats principas thumbup.gif
Antras straipsnis nieko nauja. Bet gal kažkas dar to nežino. Metodas puikiai veikia thumbup.gif Galėtų ir aiškiau parašyti apie derinių lenteles. Tik nepatiko idėja pirkti keletą vnt tinkančių rūbų. Man tikrai netiktų - ir taip labai greitai pabosta bet koks rūbas, o keletą vienodų išvis nesunešiočiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 30, 08:05)
Įveikiau abudu straipsnius.
Pirmas labai patiko - informatyvus, aiškus, taip tik amerikiečiai moka rašyti  biggrin.gif  Drabužėlių dermė pavydėtina, man taip neišeina  blush2.gif  Patys rūbeliai pasirodė šiek tiek per daug vienodi. O palaidinės ant petnešėlių pačiai autorei netinka  ax.gif  Bet pats principas  thumbup.gif
Antras straipsnis nieko nauja. Bet gal kažkas dar to nežino. Metodas puikiai veikia  thumbup.gif  Galėtų ir aiškiau parašyti apie derinių lenteles. Tik nepatiko idėja pirkti keletą vnt tinkančių rūbų. Man tikrai netiktų - ir taip labai greitai pabosta bet koks rūbas, o keletą vienodų išvis nesunešiočiau  blush2.gif

Tai zinai, amerikieciai is vis neturi jokiu komplesu, jiem turbut tinka/netinka taisykles negalioja biggrin.gif

O vienodus rubus suprasti gal galima taip, kad pvz. marskiniai visi vieno modelio juk, bet galima skirtingu spalvu. Rubas kaip ir vienodas gaunasi, bet tuo paciu ir skirtingas biggrin.gif
Atsakyti
dontstop, turiu itarima, kad mum ne viska cia papaskojai apie savo pirkinius biggrin.gif
Atsakyti
aš gal kažko nesupratau angliškai... maždaug per daugelį metų praktikos supratau kad geriausiai rengtis paprastais rūbais ir nesukt galvos, nes tada jie tarpusavį dera ir visada turi ką apsirengt... bet mano galva skirtingos spalvos vienodi švarkeliai nesukuria skirtingo vaizdo... ir man visi pateikti variantai aprangos iš esmės vienodi. Man jos stilius pasirodė - eilinė ... ir neįsivaizduoju kaip su tokiais rūbais galima išreikšti save g.gif
Atsakyti
merginos kodėl nedingsta nuotrauka iš nuorodos, jei pačios nuotraukos toje vietoje nebėra?
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 01, 07:46)
aš gal kažko nesupratau angliškai... maždaug per daugelį metų praktikos supratau kad geriausiai rengtis paprastais rūbais ir nesukt galvos, nes tada jie tarpusavį dera ir visada turi ką apsirengt... bet mano galva skirtingos spalvos vienodi švarkeliai nesukuria skirtingo vaizdo... ir man visi pateikti variantai aprangos iš esmės vienodi. Man jos stilius pasirodė - eilinė ... ir neįsivaizduoju kaip su tokiais rūbais galima išreikšti save g.gif

Bet tai straipsniukas buvo ne apie tai, kaip isreiksti save, bet apie tai, kaip turint 12 rubeliu juos pakaitaliot ir turet 80 ivaizdziu. Be to, rubeliai nebutinai turi buti vienodi, tokie kaip jos, jinai ten rase, reikia sita principa prisitaikyti sau, pagal save, tik pats principas toks.
Atsakyti