QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 08:39)
Dabar vasarą būna, kad griūna ir net nusibrozdina kelius (su šortais). Šią vasarą maniškis tik pradėjo dūkti ant čiuožyklų - lipiklų Iki to laiko tvarkingai važinėjom po parką su triratuku, žiemą - su rogėm.
QUOTE(bytte @ 2011 07 29, 09:25)
Maniškis toks pat
QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 09:56)
Taip su tais paciais, bet jeigu kieme issipurvina, tai perrengia atsarginiais rubeliais, kurie buna spinteleje.
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 29, 10:32)
Man tai labai didelis skirtumas tarp odiniu ir neodiniu batu bei trikotaziniu apatiniu ir sintetiniu. Rankines gali buti bile kokios, o ne odines dar geriau, bet jau batu tai ieskau odiniu, o apatiniu trikotaziniu.
Man yra labai didelis skirtumas sintetiniai ar natūralaus pluošto rūbai, kaip viršutiniai, taip apatiniai, sintetikos nenešioju, nebent sportinę liemenėlę, tų tai kitokių nebūna
QUOTE(Guoda @ 2011 07 29, 10:45)
Papildyta:
Tik su dvejom kelnem issiverciate? Kazkas neitiketino... Pas mus kiemui kiekvienam vaikui yra kelnes (3-4) ir iseigai apie 3....
Ne su 2. Gaunasi taip:
2 poros treninginių kelnių, vienas nešiojam, kitos skalbiasi, su jom bus darželyje visą dieną
1 pora džinsų - kažkokiems išskirtiniams atvejams savaitgaliais, spėju
kombinezonkelnės - laukui
1 treninginės kelnytės atsarginės gulės darželyje spintelėje
po namus vaikšto vien su pėdkelnėm
Išeigai mum nereikia. Niekur neišeinam.
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 13:52)
Va va, apie tuos vaiku zaiidmus ir pramogas lauke su dviraciais, smeliais ir pan., man irgi keista kaip dontstop vaikui tiek mazai rubu uztenka. As ir striukes turiu turet po 2 kiekvienam sezonui, nes kai nugriuna, tai ir striuke purvina buna kol viena skalbiasi ir dzisuta, nesioja kita.
Iki šiol visada turėjom po vieną striukę sezonui. Skalbiu retai, žieminį kombinezoną skalbiau tik kartą jau prieš slėpdama pavasariui Šviesesnes striukes, aišku, dažniau. Vakare išskalbdavau, iki ryto ant radiatoriaus išdžiūdavo.
Maniškis lauke elgiasi labai ramiai. Visą rudenį - žiemą pranešiojau vaiką ant rankų (arba sėdėdavo rogėse). Jis labai bailus, nieko neliečia, niekur nelenda. Kai einam į parką, vedu jį už rankutės takeliais ir tiek Tik dabar pradėjom suptis ant sūpynių ir pan.