Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 08:39)
dontstop, o tavo vaikas niekad isejes i lauka nenugriuna, neiissipurvina kelniu?

Dabar vasarą būna, kad griūna ir net nusibrozdina kelius (su šortais). Šią vasarą maniškis tik pradėjo dūkti ant čiuožyklų - lipiklų biggrin.gif Iki to laiko tvarkingai važinėjom po parką su triratuku, žiemą - su rogėm.

QUOTE(bytte @ 2011 07 29, 09:25)

Dukra tai buvo išskirtinė švaruolė, visus rūbus išaugdavo lyg nedėvėtus

Maniškis toks pat smile.gif

QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 09:56)
Taip su tais paciais, bet jeigu kieme issipurvina, tai perrengia atsarginiais rubeliais, kurie buna spinteleje.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Eglantina @ 2011 07 29, 10:32)
Man tai labai didelis skirtumas tarp odiniu ir neodiniu batu bei trikotaziniu apatiniu ir sintetiniu. Rankines gali buti bile kokios, o ne odines dar geriau, bet jau batu tai ieskau odiniu, o apatiniu trikotaziniu.

Man yra labai didelis skirtumas sintetiniai ar natūralaus pluošto rūbai, kaip viršutiniai, taip apatiniai, sintetikos nenešioju, nebent sportinę liemenėlę, tų tai kitokių nebūna unsure.gif
QUOTE(Guoda @ 2011 07 29, 10:45)

Papildyta:
Tik su dvejom kelnem issiverciate? Kazkas neitiketino... Pas mus kiemui kiekvienam vaikui yra kelnes (3-4) ir iseigai apie 3....

Ne su 2. Gaunasi taip:
2 poros treninginių kelnių, vienas nešiojam, kitos skalbiasi, su jom bus darželyje visą dieną
1 pora džinsų - kažkokiems išskirtiniams atvejams savaitgaliais, spėju
kombinezonkelnės - laukui
1 treninginės kelnytės atsarginės gulės darželyje spintelėje
po namus vaikšto vien su pėdkelnėm ax.gif

Išeigai mum nereikia. Niekur neišeinam.
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 13:52)
Va va, apie tuos vaiku zaiidmus ir pramogas lauke su dviraciais, smeliais ir pan., man irgi keista kaip dontstop vaikui tiek mazai rubu uztenka. As ir striukes turiu turet po 2 kiekvienam sezonui, nes kai nugriuna, tai ir striuke purvina buna  doh.gif kol viena skalbiasi ir dzisuta, nesioja kita.

Iki šiol visada turėjom po vieną striukę sezonui. Skalbiu retai, žieminį kombinezoną skalbiau tik kartą jau prieš slėpdama pavasariui ax.gif Šviesesnes striukes, aišku, dažniau. Vakare išskalbdavau, iki ryto ant radiatoriaus išdžiūdavo.
Maniškis lauke elgiasi labai ramiai. Visą rudenį - žiemą pranešiojau vaiką ant rankų (arba sėdėdavo rogėse). Jis labai bailus, nieko neliečia, niekur nelenda. Kai einam į parką, vedu jį už rankutės takeliais ir tiek smile.gif Tik dabar pradėjom suptis ant sūpynių ir pan.
Atsakyti
Įdomus straipsnis - stilisto rekomendacijos, kaip aprengti berniuką. Čia nedaug kalbama apie kapsules, nors, kaip supratau, autorė būtent tokį metodą taiko savo sūnui smile.gif Vienintelė nepriimtina idėja man pasirodė skarelės ant kaklo ax.gif
Atsakyti
dontstop, turbut tokiu vaiku kaip tavo mazuma. Paprastai jie visur bega, griuna, lipa, ridenasi, voliojasi... biggrin.gif Tai naturalu, kad tavo vaikui vaiksciojant ramiai uz rankutes nereikai tiek persirengt, kiek mano vaikams. O pvz. valgydamas jis niekad irgi neissiterlioja? Nes maniskiai, tai ir ziurek su sriuba apsipila, tai rankas i rubus nusivalo lotuliukas.gif O vasara, tai ir suprakaituoja, tai as maikutes,jei ir nebuna isterlintos, vis tiek kasdien keiciu. Vienu zodziu, mano vaikam rubureikia daug daugiau nei mum su vyru biggrin.gif Ai, vyrui, tai apskritai nieko nereikia niekada is rubu, jis sako, kad visko turi irnesakyk.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 07 29, 13:35)
Įdomus straipsnis - stilisto rekomendacijos, kaip aprengti berniuką. Čia nedaug kalbama apie kapsules, nors, kaip supratau, autorė būtent tokį metodą taiko savo sūnui  smile.gif Vienintelė nepriimtina idėja man pasirodė skarelės ant kaklo  ax.gif

Neskaiciau staripsnio, tik permeciau akim fotkes. Ar jum grazu, kai vaikai aprengiami kaip mazi suauge arba mazi paaugliai? Man nelabai schmoll.gif Vaikai yra vaikai, ir jiems reikia vaikisku rubeliu. Spes dar pabut stilingais, manieringais ir visokiais kitokiais. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 14:41)
dontstop, turbut tokiu vaiku kaip tavo mazuma. Paprastai jie visur bega, griuna, lipa, ridenasi, voliojasi... biggrin.gif Tai naturalu, kad tavo vaikui vaiksciojant ramiai uz rankutes nereikai tiek persirengt, kiek mano vaikams. O pvz. valgydamas jis niekad irgi neissiterlioja?

Nesakau, kad maniškis niekada neišsitepa, visko būna, bet lyginant su kitais vaikais mažiau. Vien tas pvz, kad per visus metus darželyje nė karto nebuvo panaudoti atsarginiai rūbai, tuo tarpu kitų vaikų mamos vos ne kasdien nešdavo namo kažką skalbti biggrin.gif

Dabartiniame amžiuje valgydamas niekad neištepa rūbų. Bet kai dar tik mokosi valgyt, visko buvo, po pietų tekdavo ir grindis, ir sienas praplaut lotuliukas.gif Kai pradėjo lankyti darželį, auklėtojos jau po savaitės liepė neštis seilinuką namo - maniškiui jo tiesiog nereikėjo smile.gif

Apatines maikutes aš irgi kasdien keičiu, net jei ir nesuprakaituoja drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 14:41)
Neskaiciau staripsnio, tik permeciau akim fotkes. Ar jum grazu, kai vaikai aprengiami kaip mazi suauge arba mazi paaugliai? Man nelabai  schmoll.gif Vaikai yra vaikai, ir jiems reikia vaikisku rubeliu. Spes dar pabut stilingais, manieringais ir visokiais kitokiais.  biggrin.gif

Man tai nei grazu, nei faina. Vaikai yra vaikai ir jie tuo ir yra grazus. Nepatinka man kai bando is vaiku padaryti stiliagas. O dar tos nenaturalios pozos schmoll.gif Labai jau idomu ar vaikui paciam patogu su svarku arba skara?
Atsakyti
QUOTE(Eglantina @ 2011 07 29, 14:03)
Man tai nei grazu, nei faina. Vaikai yra vaikai ir jie tuo ir yra grazus. Nepatinka man kai bando is vaiku padaryti stiliagas. O dar tos nenaturalios pozos  schmoll.gif Labai jau idomu ar vaikui paciam patogu su svarku arba skara?

Jauciu, kad nelabai, bent jau mano vaikams biggrin.gif

Suprantu, kai paaugliai pradeda eksperimentuot su drabuziais, bando ten visokius stilius, kol atranda save, bet maziem vaikam tai man grazu paprasti vaikiski rubeliai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leticija: 29 liepos 2011 - 14:11
Mano manymu, skarelės ir švarkai tiek pat patogūs/nepatogūs, kaip džinsai ax.gif
Atsakyti
Klausykit, noriu kai ka jum parodyt, bet turiu pdf formatu. Kur as galeciau patalpint pdf internete, kad jus galetumet parsisiust? g.gif
Atsakyti
Sveikos,
mano vaikas turi daug drabuziu, bet toks jau tas amzius, kad nuolat issiteplioja, tenka daznai perrengt. KAi perku, tai daznai pagalvoju, ar spalviskai tiks prie kitu drabuziu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 15:44)
Klausykit, noriu kai ka jum parodyt, bet turiu pdf formatu. Kur as galeciau patalpint pdf internete, kad jus galetumet parsisiust?  g.gif

Gal greiciau el pastu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ai, neatsispyriau pagundai ir per ispardavima nusipirkau balta kardigana, va tokio tipo
user posted image
tik va suglumino sudetis. 55 proc rames, o visa kita medvilne. Idomu, kaip nesiosis, nes pirmakart susiduriu su rames pluostu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Siurbelyte: 29 liepos 2011 - 15:45
Na maniškis visada turėjo švarkiuką, tiesa minkštą, velvetinį. Bet jis jo pats norėjo, dabar kažkaip nebelabai žiūriu besivelka, tai matyt kai išaugs naujo nebepirksiu. Ir išeiginių marškinių, visada norėjo pasipuošt kaip vyras (taip sakydavo). Šlipsai tai man schmoll.gif , bet kaklaskarę turim šilkinę. O su skarele vaikščiojom kai laringitu sirgom. Ji jam buvo daug patogesnė nei šalikas ar golfas, ar megztinis aukštu kaklu - vis šaukdavo kad nepatogu, veržia, draskydavosi, kol nuimdavau. O skarytė kažkaip tiko, tiesa medvilninė ir mažutė labai, tokios didelės irgi nenešiotų. Jis pas mane išvis kažkoks nepatogus, nešioja labai mažai rūbų motyvuodamas kad spaudžia, trina, tempia... Bet džinsiukus visgi radom patogius, nusmauktus žemiau bambos nešioja, juosmuo reguliuojamas ant gumytės, sagutė lengvai segas. Jis dar pas mane plaukus kirptis paskutiniu metu atsisako griežtai, sako kad yra labai negražus, ir nori kad plaukai jo veidą paslėptų. Tai apkerpu tiek, kiek pavyksta įtikint kad akytės genda. Draugė pamačius galvojo kad pas kažkokią stilistę vaikų vedu - atseit stiliovas... bet išties rengiasi kaip nori, ir rūbus perku tik kartu su juo, o apkarpau pripuolus vieną kitą sruogą.
...man gražu šventiškesniems sekmadieniams ir rimtesniems baliams
Papildyta:
QUOTE(Leticija @ 2011 07 29, 15:44)
Klausykit, noriu kai ka jum parodyt, bet turiu pdf formatu. Kur as galeciau patalpint pdf internete, kad jus galetumet parsisiust?  g.gif

Gal į mūsų pamirštą albumą gal galim PDF? ar toks formatas netinka?
Atsakyti