QUOTE(Shana @ 2011 09 12, 14:15)
As suprantu, kad formuojamas jaunatviskas stilius, bet man vistiek kai kurie akcesuarai tinkami tik paauglems. Vyresnes, nors ir jaunatviska stiliu atstovauja, su tais akcesuarais nevisad gerai ziurisi
Mano galva jaunimas ne visada spėja suvokti tarp kokybiško ir nelabai, jiems aktualesnis pastovus atsinaujinimas, bandymas kurti savo stilių, todėl į kokybę nelabai jie kreipia demėsį, todėl dažniau jų su prastesnės kokybės rūbais... manau todėl prastesnės kokybės daiktai vyresneme amžiuje atrodo nelabai... asociacijos su nebrandumu... stilius čia ne prie ko, jei geros kokybės, tai ir 40-ties gali gerai atrodyt (pažįstų tokią įdomią personą).
QUOTE(sunray @ 2011 09 12, 15:02)
Atrodyti "prabangiai" visada... nezinau, man to nereikia ir nelabai suprantama del ko stengtis tai daryti.
...ne prabangiai, bet tiesiog ne pigiai, ne kainos prasme, o kokybės.
dontstop jei jau iš foto matosi kad čia pigus dermantinas... tai vadinasi nėra čia ką pridurti. Visgi tai odos pakaitalas (todėl tai turėtų kuo mažiau matytis). Juk tu pati dėvi tik natūralaus pluošto megztinius
ir nors su rankine neprakaituoji, bet po kol kas odos pakaitalai yra tik jos pakaitalai ... oda kitaip laiko formą, jos paviršius malonesnis... ji tvirtesnė...
dėl fasonų - aš nematau nieko juose blogo... ir spalvos ryškios manau nėra blogas dalykas, tik lygiai taip pat pasiūta, tokios pat spalvos odinė rankinė visai kitaip atrodytų...
... beja aš irgi labiau linkusi prie tekstiliės (jei jau ne oda, tai tada geriau medžiaga su visom savo ypatybėm) man panašiai jei jau ne medis, tada geriau plastikas be jokios medžio imitacijos, o toks koks tik jis gali būti (pvz. ryškios spalvos, blizgios faktūros... )