Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(sunray @ 2011 09 12, 14:02)
Na tas "kokybiskas" tai koks? vardinis, firminis?

Atrodyti "prabangiai" visada... nezinau, man to nereikia ir nelabai suprantama del ko stengtis tai daryti.

Dažnai taip 4u.gif

Prabanga tai nereiškia rėkiantis, blizgantis stilius. Tai dažnai buna labai kukli apranga. Tačiau medžiagos kokybiškos, kurios visada atrodo kaip naujos 4u.gif. (ne iki pirmo plovimo)
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 12, 14:15)
As suprantu, kad formuojamas jaunatviskas stilius, bet man vistiek kai kurie akcesuarai tinkami tik paauglems. Vyresnes, nors ir jaunatviska stiliu atstovauja, su tais akcesuarais nevisad gerai ziurisi g.gif

Mano galva jaunimas ne visada spėja suvokti tarp kokybiško ir nelabai, jiems aktualesnis pastovus atsinaujinimas, bandymas kurti savo stilių, todėl į kokybę nelabai jie kreipia demėsį, todėl dažniau jų su prastesnės kokybės rūbais... manau todėl prastesnės kokybės daiktai vyresneme amžiuje atrodo nelabai... asociacijos su nebrandumu... stilius čia ne prie ko, jei geros kokybės, tai ir 40-ties gali gerai atrodyt (pažįstų tokią įdomią personą).

QUOTE(sunray @ 2011 09 12, 15:02)
Atrodyti "prabangiai" visada... nezinau, man to nereikia ir nelabai suprantama del ko stengtis tai daryti.

...ne prabangiai, bet tiesiog ne pigiai, ne kainos prasme, o kokybės.

dontstop jei jau iš foto matosi kad čia pigus dermantinas... tai vadinasi nėra čia ką pridurti. Visgi tai odos pakaitalas (todėl tai turėtų kuo mažiau matytis). Juk tu pati dėvi tik natūralaus pluošto megztinius 4u.gif ir nors su rankine neprakaituoji, bet po kol kas odos pakaitalai yra tik jos pakaitalai ... oda kitaip laiko formą, jos paviršius malonesnis... ji tvirtesnė...
dėl fasonų - aš nematau nieko juose blogo... ir spalvos ryškios manau nėra blogas dalykas, tik lygiai taip pat pasiūta, tokios pat spalvos odinė rankinė visai kitaip atrodytų...
... beja aš irgi labiau linkusi prie tekstiliės (jei jau ne oda, tai tada geriau medžiaga su visom savo ypatybėm) man panašiai jei jau ne medis, tada geriau plastikas be jokios medžio imitacijos, o toks koks tik jis gali būti (pvz. ryškios spalvos, blizgios faktūros... )
Atsakyti
Va butent, reik issiaiskint kas kaip ta 'prabanga' supranta, man prabangus atrodymas pvz jokiu budu nera kazkoks ten super puosniu, vardiniu drabuziu nesiojimas su visokiais bling bling aksesuarais. Bet buna va eina moteris visiskai paprastai apsirengus, bet matos kokybe daiktu - dzinsai ne kokia teranoviniai nutrinti, kokybiska odine rankine, batai ir pan. dailus megztukas nenusipukaves. Man tai labai grazu.
Pvz man labai patinka shiffer stilius, visiskai paprastas bet 'nepigus'
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 12 rugsėjo 2011 - 14:44
QUOTE(bytte @ 2011 09 12, 15:39)

dontstop jei jau iš foto matosi kad čia pigus dermantinas... tai vadinasi nėra čia ką pridurti.

Vat kas įdomiausia, kad viena mano rodytų rankinių buvo natūralios odos lotuliukas.gif Bet ji sulaukė tokių pat komentarų, kaip ir kitos smile.gif Užtat aš ne vieną kartą klausiau, iš ko sprendžiama, pagal ką, kaip matot iš nuotraukos? Į tai gaunu atsakymą, maždaug "nu, tai tiesiog jaučiasi" biggrin.gif

Atsakyti
Tai bet imanoma ir is naturalios odos pilna sh pagamint. Oda sugadint biggrin.gif
Atsakyti
Paprasta, bet taip grazu ir mano sirdziai artima. wub.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 12 rugsėjo 2011 - 15:00
QUOTE(Soy @ 2011 09 12, 15:54)
Tai bet imanoma ir is naturalios odos pilna sh pagamint. Oda sugadint biggrin.gif

Sakykim. Bet kas tada "normali" rankinė? Iki šiol man rašė, kad:
juoda arba ruda
be detalių
iš natūralios odos
jei vardinė ar bent šiaip brangi, garantuotai "normali" biggrin.gif

Punktą "iš natūralios odos", vadinasi, galim braukti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 12, 14:56)
Paprasta, bet taip grazu ir mano sirdziai artima. wub.gif
user posted image

Jetau kokia rankine wub.gif

QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 15:02)
juoda arba ruda
be detalių
iš natūralios odos
jei vardinė ar bent šiaip brangi, garantuotai "normali"  biggrin.gif

Punktą "iš natūralios odos", vadinasi, galim braukti  biggrin.gif

As kazkaip nemaciau, kad kas taip rasytu g.gif . Taigi nemazai rankiniu kelem ankstesnese temose, ir odiniu ir ne, ir spalvotu. Pamenu kazkada ikeliau spalvota rankinuka, kuris tau labai patiko, jis buvo daugiaspalvis, neodinis, net nesudare nekokybisko ispudzio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 12 rugsėjo 2011 - 15:12
QUOTE(Shana @ 2011 09 12, 16:10)

As kazkaip nemaciau, kad kas taip rasytu g.gif . Taigi nemazai rankiniu kelem ankstesnese temose, ir odiniu ir ne, ir spalvotu. Pamenu kazkada ikeliau spalvota rankinuka, kuris tau labai patiko, jis buvo daugiaspalvis, neodinis, net nesudare nekokybisko ispudzio smile.gif

Apie mano rankines diskutavom ir kitoj Piniginės temoj, tai apibendrinu visus pasakymus.
Pamenu tą rankinuką, tikrai labai gražus smile.gif Aš ir bandau išsiaiškinti, KAS gi lemia tą "kokybę". Aš to nepagaunu, mano akiai anas rankinukas buvo tiek pat kokybiškas, kaip ir bet koks iš manųjų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 15:02)
juoda arba ruda
be detalių
iš natūralios odos
jei vardinė ar bent šiaip brangi, garantuotai "normali"  biggrin.gif

Punktą "iš natūralios odos", vadinasi, galim braukti  biggrin.gif

Kodel braukt? Tiesiog ir is odos taip pat galima slamsta padaryt, kuris pigiai atrodys. Bet ceratines visgi zymiai reciau atrodo 'brangiai'...
Man labiausiai patinka naturali oda. Bet va tampau kasdienai dabar is mango dirbtines odos, nu bet neatrodo ji papigiai.
Daug priklauso nuo paties modelio. Tai cia skonio reikalas, as minimalizmo salininke, man patinka tokios, kur maziau detaliu, metalu, blizgejimo ir pan.
Pavyzdziai (nesvarbu ten brendas ar nebrendas, tiesiog paciu modeliu pvz. kad isivaizduot apie ka as)
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 09 12, 16:16)
Kodel braukt? Tiesiog ir is odos taip pat galima slamsta padaryt, kuris pigiai atrodys. Bet ceratines visgi zymiai reciau atrodo 'brangiai'...

Ir vėl "brangiai"..
Ačiū, Soy, už pastangas smile.gif
Man nepatinka minimalizmas..
Atsakyti
Dontstop, nu labai zaviuosi sugebejimu atsilaikyti visuotiniam spaudimui ir tvirtu savo nuomones turejimu rolleyes.gif Keistas poziuris,kad jei jau kas iskrenta is kazkieno primestu,nustatytu remu/standartu,tas kazkoks kaip balta varna, keistas,nelaimingas,ar t.t. ax.gif
Atsakyti