Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(lauryna @ 2011 09 12, 13:31)
As namuose vaikstau su adidas salotiniu treningu arba naktiniu komplektuku su sortukais (per karscius). lotuliukas.gif Jokio makiazo ir  sukuosenos.  ax.gif Tikrai neatrodau "gerai", bet jauciuosi laisvai ir patogiai.
Papildyta:
As tada tingeciau net makiaza darytis, vistiek niekas nemato. biggrin.gif

Nesakau, kad su kostiumėliu vaikštau tongue.gif Treningų, dzinsų, naktinių irgi visokių būna smile.gif. Man tinka ir tokia apranga, bet ji turi būti kokybiška bigsmile.gif
Atsakyti
Neizvelgiu jokio "pagerejimo" tasese, o kad stilius paaugliskas irgi negaliu sutikt. Vilniaus gatvese nemazai tikrai stilingo jaunimo, su dailiom rankinem.
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 12, 13:31)
As namuose vaikstau su adidas salotiniu treningu arba naktiniu komplektuku su sortukais (per karscius). lotuliukas.gif Jokio makiazo ir  sukuosenos.  ax.gif Tikrai neatrodau "gerai", bet jauciuosi laisvai ir patogiai.

As namuose megstu but kazkiek susitvarkius, na be pilno makiazo, bet ir kad neatrodyciau kaip tik is lovos issiritus smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 12, 14:15)
Vyresnes, nors ir jaunatviska stiliu atstovauja, su tais akcesuarais nevisad gerai ziurisi g.gif

Čia gera pastaba, reiks apsižiūrėti 4u.gif
QUOTE(lauryna @ 2011 09 12, 14:31)

As tada tingeciau net makiaza darytis, vistiek niekas nemato. biggrin.gif

Be makiažo aš negaliu niekaip ir niekur, čia visai iš kitos operos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 13:09)
Būtent  ax.gif  Visas mano gyvenimas šiuo metu sukasi apie vaiką, gamtą, turistinius žygius ir pan. Jokių komandiruočių, verslo pietų, Vienos pobūvių, teatrų ir tt ir pan  biggrin.gif

Nu bet, o, taciau.... Maniskis gyvenimas prie darbu irgi sukasi apie vaika tongue.gif Bet neisivaizduoju, kad mano vaiko metu mazius dar gali ne karto nebuti buves pvz. vaikiskam teatre. Man kai rasai apie tai, kad isvis negyveni jokio socialinio gyvenimo istisai knieti paklausti: ir jautiesi patenkinta? Kaip kazka tai galetu tenkinti? blink.gif nes ir auginant vaikus zmogus turi eiti i teatra, tureti kitu pomegiu. Turi integruoti ir vaika i visuomene eidamas i svecius ir pan. kaip kitaip vaikas ismoks elgtis visuomeneje, tam paciam teatre, kavineje, sveciuose? Tikrai niekaip nenusipiesiu paveikslo zmogaus, kuris uzsidares nuo pasaulio pats, ir dar uzdares ir savo vaika unsure.gif Gal todel mes ir bandom vis tau ipristi savo nuomone, apie tinkamus aksesuarus, avalyne ir pan. Nes jei sedeti tik namie, tai tokios rankines irgi yra pinigu metymas i bala, namie ju isvis nereikia tongue.gif Bet niekaip negaliu patiketi kad taip isvis buna unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 13:45)

Be makiažo aš negaliu niekaip ir niekur, čia visai iš kitos operos  4u.gif

O man kaip tik atrode, kuris tiek rupinasi makiazu kaip jus, turetu ir del viso kito tiek pat rupintis... O dabar jei sakot, kad nesvarbu ar troleibuse kas nors mato ir ka galvoja, tai ir makiazui ta pritaikyti galima g.gif
Atsakyti
Na tas "kokybiskas" tai koks? vardinis, firminis?
As dazniausiai namuose, su vaikais kieme maunuosi dzinsus, jie pas mane visi daug maz klasikiniai, jokiu a la mados tendenciju nesivaikau, batai zemakulniai odinukai, rankine odinuke su ilga rankena, tinkanti beveik visur prie mano laisvalaikio garderobo. Medvilnines maikutes, marskinukai ir t.t, juos pirkdama ziuriu i sudeti - jokios sintetikos, jeigu audinys neatrodo skystas - perku. Megztinius perku retai, dazniau numezga mama. Siulams tas pats galioja kaip ir maikutems - be sintetikos. Rudeniui svarkelis odinukas.
Tokia devima apranga praktiska ir patogi man.
Gerai jauciuosi ir be makiazo.
Labai svarbu jausti kur ir kaip reikia rengtis ir ne visada tas "prabangus" stilius laiku ir vietoj. Zinoma, jeigu finansai leidzia, valio, bet jeigu tik bandoma kurti tas "prabangumas", tai dazniausiai rezultatas rolleyes.gif
Atrodyti "prabangiai" visada... nezinau, man to nereikia ir nelabai suprantama del ko stengtis tai daryti.
Darbe, zinoma, viskas kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sunray: 12 rugsėjo 2011 - 14:06
QUOTE(sunray @ 2011 09 12, 14:02)
Zinoma, jeigu finansai leidzia, valio, bet jeigu tik bandoma kurti tas "prabangumas", tai dazniausiai rezultatas  rolleyes.gif
Atrodyti "prabangiai" visada... nezinau, man to nereikia ir nelabai suprantama del ko stengtis tai daryti.
Darbe, zinoma, viskas kitaip.

Hmm, keistas jusu poziuris, kad kokybe asocijuojasi tik su skambiais ir zinomais prekiu zenklais. Mes apie prabanga nekalbame, ne apie tai tema. Kokybe nebutinai turi buti lygi prabangai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 12 rugsėjo 2011 - 14:14
QUOTE(sunray @ 2011 09 12, 14:02)

Na bent as netapatinu zodziu kokybiskas-brangus-madingas. Man tai 3 skirtingi dalykai.
Turiu pvz kerzus, jiems beveik 10 metu, jie turbut niekad nebuvo placiai madingi, bet yra kokybiski ir tas matosi. Matosi oda, pasiuvimas.
O nusipirkit kinietiskas basutes, gali bus mados cypsmo virsuneje, bet is tolo sviecia plastmase. Jos niekad neatrodys kokybiskai, nepriklausomai nuo modelio.
Tie patys dzinsai - buna normalus, geras audinys, buna toks a lia kinietiskas skystas dzinsas, kuris net formos nelaiko. As dabar ne apie tai, kad jir turi but DG ar Diesel, o apie medziagos ir pasiuvimo kokybe. Ir nesvarbu, kad jus mados nesivaikote, ir kokie jie modelio, cia visai kas kita.
Ir kaina ne viska nulemia. As pvz turiu atsivezus is maroko siuvineta chalata toki, patikekit koks kokybiskas- medziaga, atlikimas, o kiek mokejom tai juokinga pasakyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 09 12, 14:50)
nes ir auginant vaikus zmogus turi eiti i teatra, tureti kitu pomegiu. Turi integruoti ir vaika i visuomene eidamas i svecius ir pan. kaip kitaip vaikas ismoks elgtis visuomeneje, tam paciam teatre, kavineje, sveciuose? Tikrai niekaip nenusipiesiu paveikslo zmogaus, kuris uzsidares nuo pasaulio pats, ir dar uzdares ir savo vaika  unsure.gif Gal todel mes ir bandom vis tau ipristi savo nuomone, apie tinkamus aksesuarus, avalyne ir pan. Nes jei sedeti tik namie, tai tokios rankines irgi yra pinigu metymas i bala, namie ju isvis nereikia  tongue.gif Bet niekaip negaliu patiketi kad taip isvis buna  unsure.gif

klausimas ne man, bet nesusilaikau biggrin.gif as neturiu laiko laisvalaikiui, siuo metu net neturiu galimybes isvaziuoti i teatra, koncerta ar dar koki rengini, nes tai reikstu, kad visa diena turesiu kam nors palikti vaikus - realiai ju neturu kam palikti. Pomegiui skiriu per savaite kelias valandas, bet jis nera reikalaujantis kazkokios aprangos, kaip tik kuo paprasciau, laisviau, tuo geriau. Sveciai... o kaip jus rengiates eidama svecius? Jeigu be progos pasisedejimas prie arbatos - tie patys laisvalaikio rubai.
Atsakyti
QUOTE(Loxxy @ 2011 09 12, 14:50)
Bet neisivaizduoju, kad mano vaiko metu mazius dar gali ne karto nebuti buves pvz. vaikiskam teatre.

Man kai rasai apie tai, kad isvis negyveni jokio socialinio gyvenimo istisai knieti paklausti: ir jautiesi patenkinta?

Kaip kazka tai galetu tenkinti?  blink.gif

nes ir auginant vaikus zmogus turi eiti i teatra, tureti kitu pomegiu.

Tikrai niekaip nenusipiesiu paveikslo zmogaus, kuris uzsidares nuo pasaulio pats, ir dar uzdares ir savo vaika  unsure.gif

Gal todel mes ir bandom vis tau ipristi savo nuomone

Nes jei sedeti tik namie, tai tokios rankines irgi yra pinigu metymas i bala, namie ju isvis nereikia  tongue.gif

Čia diidelis off biggrin.gif
Taip, aš nė karto nebuvau nuvedus savo vaiko į teatrą. Nes į lopšelį teatras atvažiuodavo visus metus KAS SAVAITĘ. Mano manymu, to visai pakanka, net per daug.

Taip, aš jaučiuosi patenkinta, laiminga, jaučiuosi gyvenanti visavertį turiningą įdomų gyvenimą 4u.gif

O taip, kad visi žmonės yra skirtingi, visų poreikiai skirtingi, kaip ir gyvenimo būdas, garderobas, skonis ir visa kita.

Aš turiu kitų pomėgių. Tai yra: makiažo technikos ir dekoratyvinė kosmetika, mezgimas, kinas, turizmas, sportas, skaitymas, kulinarija. Būtinai visi privalo vaikščioti į teatrus? biggrin.gif

Čia jau nekomentuosiu plačiai, toks mano gyvenimo būdas ir taškas.

Nepavyks biggrin.gif

Aš išeinu iš namų, bent 4 kartus per dieną.
QUOTE(Shana @ 2011 09 12, 15:02)
O man kaip tik atrode, kuris tiek rupinasi makiazu kaip jus, turetu ir del viso kito tiek pat rupintis...

Aš ir rūpinuosi mirksiukas.gif Apgalvoju kiekvieną savo stiliaus detalę, bet būtent brangaus ar prabangaus įvaizdžio nekuriu, man tai neaktualu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 12, 15:12)
Na bent as netapatinu zodziu kokybiskas-brangus-madingas. Man tai 3 skirtingi dalykai.

Sutinku, man taip pat.
Apie atrodyma "prabangiai" buvo tikrai ne vienas postas, turbut del to man susidare toks ispudis.
Atsakyti