QUOTE(Loxxy @ 2011 09 12, 14:50)
Bet neisivaizduoju, kad mano vaiko metu mazius dar gali ne karto nebuti buves pvz. vaikiskam teatre.
Man kai rasai apie tai, kad isvis negyveni jokio socialinio gyvenimo istisai knieti paklausti: ir jautiesi patenkinta?
Kaip kazka tai galetu tenkinti?
nes ir auginant vaikus zmogus turi eiti i teatra, tureti kitu pomegiu.
Tikrai niekaip nenusipiesiu paveikslo zmogaus, kuris uzsidares nuo pasaulio pats, ir dar uzdares ir savo vaika
Gal todel mes ir bandom vis tau ipristi savo nuomone
Nes jei sedeti tik namie, tai tokios rankines irgi yra pinigu metymas i bala, namie ju isvis nereikia
Čia diidelis off
Taip, aš nė karto nebuvau nuvedus savo vaiko į teatrą. Nes į lopšelį teatras atvažiuodavo visus metus KAS SAVAITĘ. Mano manymu, to visai pakanka, net per daug.
Taip, aš jaučiuosi patenkinta, laiminga, jaučiuosi gyvenanti visavertį turiningą įdomų gyvenimą
O taip, kad visi žmonės yra skirtingi, visų poreikiai skirtingi, kaip ir gyvenimo būdas, garderobas, skonis ir visa kita.
Aš turiu kitų pomėgių. Tai yra: makiažo technikos ir dekoratyvinė kosmetika, mezgimas, kinas, turizmas, sportas, skaitymas, kulinarija. Būtinai visi privalo vaikščioti į teatrus?
Čia jau nekomentuosiu plačiai, toks mano gyvenimo būdas ir taškas.
Nepavyks
Aš išeinu iš namų, bent 4 kartus per dieną.
QUOTE(Shana @ 2011 09 12, 15:02)
O man kaip tik atrode, kuris tiek rupinasi makiazu kaip jus, turetu ir del viso kito tiek pat rupintis...
Aš ir rūpinuosi
Apgalvoju kiekvieną savo stiliaus detalę, bet būtent brangaus ar prabangaus įvaizdžio nekuriu, man tai neaktualu