Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Shana @ 2011 09 12, 13:16)
Dontstop, man atrodo pagrindinis skirtumas tarp jusu ankstesniu ir paskutinio rankinuko, kuri cia dauguma paminejo ir pripazino, yra tas, kad jis atrodo kokybiskesnis.
Net paliekant nuosaly visus grozio suvokimus (nes jie labai skirtingi) ir kaina, kokybiskas ir nekokybiskas daiktas skiriasi. g.gif

Aš dar pakamantinėsiu, man labai įdomi ir seniai neduodanti ramybės tema smile.gif
Kame ta kokybė (ypač vertinant iš nuotraukų)? Kaip ji matuojama?
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 12:13)
Ir man geras jausmas, kai aš gražiai apsirengus  drinks_cheers.gif  Bet su brangumu tai (asmeniškai man) nieko dėta  ax.gif Man visi mano rankinukai gražūs, kaip ir visi rūbeliai, batai, aksesuarai ir tt Negražių (sau) neperku. Jei daiktas po kiek laiko pradeda nebeatrodyti gražus (ir taip būna  biggrin.gif ), iškart juo atsikratau. Apskritai, kiekvienas mano rūbas/aksesuaras/batų pora man yra labai ypatingas, apsivilkusi/apsimovusi/užsidėjusi jį jaučiuosi nepaprastai - gražiai, stilingai, harmoningai, patogiai, gundančiai ir tt, priklausomai nuo rūbo ir situacijos. Niekada neperku kažko tik kad prisidengti ar nuo šalčio apsisaugoti, kiekvienas rūbas turi didesnę prasmę  smile.gif
Papildyta:

Na man vienodai rodo, ką apie mane gali pagalvoti gatvės praeiviai ar kartu važiuojantys visuomeniniu transportu  biggrin.gif  Aš pati kitų žmonių neapžiūrinėju, bet jei kas apžiūrinėja mane su kažkokiom mintim, tegu  irnesakyk.gif

Na cia ir svarbiausia, jaustis gerai ir pasitinkinciai . thumbup.gif Jeigu tau gerai, tai ir kitiems gerai. 4u.gif
As asmeniskai su tokiais rankinukais jausciausi tragiskai. biggrin.gif jau isivazduoju save einancia pietu (vakarienes) su uzsienio klientu ir rankose tabaluojanciu ruzavu dermantino rankinuku. bigsmile.gif
Tikriausiai esu labai kompleksuota. g.gif
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 12:32)
Aš dar pakamantinėsiu, man labai įdomi ir seniai neduodanti ramybės tema  smile.gif

Kokybiska medziaga- oda, detales, pamusalas, siules, aiski rankines forma.
Atsakyti
Aš dar pakamantinėsiu, man labai įdomi ir seniai neduodanti ramybės tema  smile.gif

Cia bendras vaizdas susidarantis is daug daliu, pradedant aisku turbut medziaga, buna ir tekstiliniu kurios atrodo labai kokybiskai. Kokybiska pvz rankine kitaip laiko forma, net jei ji pagal modeli a lia beforme. Cia kazkas ka tiesiog matai, net nezinau kaip cia paaiskinti ...
Cia kaip sveiki plaukai, jie pvz gali but nesusukuoti, ne taip nukirpti ar kar kazka, bet matosi, kad jie sveiki.
Vat tas pas su kokybisku daiktu, jis gali but tau ir negrazus. Man pvz neseniai viena kliente parode rankinuka, pasigyre kiek mokejo :blink:tai man akys issoko. Na negrazus man jis visai, bet matosi kad labai kokybiskas.

Akstesni kazkada deti tavo rankinukai mano akim (cia tik mano nuomone) tikru labiau paauglei/studenciokei gal g.gif Jei pamatyciau paaugle su tokiu, kazkaip man neuzkliutu labai...

QUOTE(lauryna @ 2011 09 12, 12:35)
As asmeniskai su tokiais rankinukais jausciausi tragiskai. biggrin.gif jau isivazduoju save einancia pietu (vakarienes) su uzsienio klientu ir rankose tabaluojanciu ruzavu dermantino rankinuku. bigsmile.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(lauryna @ 2011 09 12, 13:35)
jau isivazduoju save einancia pietu (vakarienes) su uzsienio klientu ir rankose tabaluojanciu ruzavu dermantino rankinuku. bigsmile.gif

Esmė turbūt ne kompleksuose, o tame, kad aš neinu pietauti nei su užsienio, nei su vietiniais klientais, pietauju aš viena ir namuose biggrin.gif

QUOTE(Shana @ 2011 09 12, 13:45)
Cia kazkas ka tiesiog matai, net nezinau kaip cia paaiskinti ...

Akstesni kazkada deti tavo rankinukai mano akim (cia tik mano nuomone) tikru labiau paauglei/studenciokei gal g.gif Jei pamatyciau paaugle su tokiu, kazkaip man neuzkliutu labai...
drinks_cheers.gif

Na va unsure.gif

Na, mano stilius ir yra paaugliškas, nuolat tai akcentuoju smile.gif
Atsakyti
Dontstop, manau, reikia pabandyti, kad suprastum tongue.gif. Kol aš nepirkau brangių, tai man ir nereikėjo, bet kai pabandžiau, tai kitokių nebenoriu schmoll.gif
Atsakyti

Va tas ir blogiausia, kad jos tokios, jog net is nuotraukos matos ju "pigumas".
QUOTE(lauryna @ 2011 09 12, 12:35)

lotuliukas.gif
Va ir as vaizduotej nusipiesiau paveiksla: kaip skrendu i rimta komandiruote su ceratos gabalu (tarybiniais laikais, mamos tokias pirkdavo metrais ir tiesdavo ant virtuviniu stalu). Nu tai situ rankinuku cerata, nuo anu skiraisi tik tuo, kad yra be darzoviu ar kavos puodeliu paveiksliuku.
Nu su tokiais tikrai vaiksto tik paaugles ir mergaites Vilniaus autobusu stotyje ties panoramos viesbuciu. unsure.gif
Atsakyti
Man labiausiai aktuali darbine apranga, nes daznai tenka bendrauti su klientais, cia as esu reikli tiek rankinems, tiek batams, tiek bendrai isvaizdai, nes ipareigoja darbine sritis, bet anaiptol nesiekiu super duper prabangaus ivaizdzio, svarbu deranti visuma. Ir kalbant apie bendra ivaizdi prie batu ir rankines dar prideciau ir aseksuarus, nes kartais jie klaikiai nupigina visa vaizda.
Leidziant laika su vaikais, gamtoje, savaitgaliais man svarbus patogumas, praktiskumas - jokios prabangos man nereikia.
Beje, jeigu nebutu poreikio atrodyti "gerai", sumas garderobui skirciau mazesnes.
Todel suprantu dontstop, nes jai nera poreikio.
Atsakyti
[quote=Shana,2011 09 12, 10:28]
O kaip jums tokios tipo - Cowboy bag
user posted image

Sita labai faina. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 12, 13:56)
Dontstop, manau, reikia pabandyti, kad suprastum tongue.gif. Kol aš nepirkau brangių, tai man ir nereikėjo, bet kai pabandžiau, tai kitokių nebenoriu schmoll.gif

Gali būti smile.gif
QUOTE(Loxxy @ 2011 09 12, 13:57)

Va ir as vaizduotej nusipiesiau paveiksla: kaip  skrendu i rimta komandiruote

Aš suprantu, kad sunku patikėti, kad kažkas gyvena kitaip, nei jūs, bet prisiekiu: nė karto neteko skristi į komandiruotę biggrin.gif Nei į rimta, nei į nerimtą laugh.gif

QUOTE(sunray @ 2011 09 12, 14:02)

Todel suprantu dontstop, nes jai nera poreikio.

Būtent ax.gif Visas mano gyvenimas šiuo metu sukasi apie vaiką, gamtą, turistinius žygius ir pan. Jokių komandiruočių, verslo pietų, Vienos pobūvių, teatrų ir tt ir pan biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 13:09)
Aš suprantu, kad sunku patikėti, kad kažkas gyvena kitaip, nei jūs, bet prisiekiu: nė karto neteko skristi į komandiruotę  biggrin.gif  Nei į rimta, nei į nerimtą  laugh.gif
Būtent  ax.gif  Visas mano gyvenimas šiuo metu sukasi apie vaiką, gamtą, turistinius žygius ir pan. Jokių komandiruočių, verslo pietų, Vienos pobūvių, teatrų ir tt ir pan  biggrin.gif

Cia turbut skonio rekalas, man ir prie dzinsu su kedukais smagiau odinis rankinukas g.gif
As suprantu, kad formuojamas jaunatviskas stilius, bet man vistiek kai kurie akcesuarai tinkami tik paauglems. Vyresnes, nors ir jaunatviska stiliu atstovauja, su tais akcesuarais nevisad gerai ziurisi g.gif

Nezinau ar visos sutiks, bet manau su amziaus tarpsniais keiciasi ir kai kurie dalykai, kurie jtinka/nebetinka g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shana: 12 rugsėjo 2011 - 13:16
QUOTE(sunray @ 2011 09 12, 13:02)
Beje, jeigu nebutu poreikio atrodyti "gerai", sumas garderobui skirciau mazesnes.

Man norisi visada atrodyti "gerai". Netgi namuose bigsmile.gif. Tiesiog aš tada visai kitaip jaučiuosi 4u.gif.
Va čia kapsulės principas labai geras, nedaug, bet labai gerų, tarnaujančių ne vienerius metus smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 12, 13:15)
Man norisi visada atrodyti "gerai". Netgi namuose bigsmile.gif. Tiesiog aš tada visai kitaip jaučiuosi 4u.gif.
Va čia kapsulės principas labai geras, nedaug, bet labai gerų, tarnaujančių ne vienerius metus smile.gif.

As namuose vaikstau su adidas salotiniu treningu arba naktiniu komplektuku su sortukais (per karscius). lotuliukas.gif Jokio makiazo ir sukuosenos. ax.gif Tikrai neatrodau "gerai", bet jauciuosi laisvai ir patogiai.
Papildyta:
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 13:09)
Gali būti  smile.gif

Visas mano gyvenimas šiuo metu sukasi apie vaiką, gamtą, turistinius žygius ir pan. Jokių komandiruočių, verslo pietų, Vienos pobūvių, teatrų ir tt ir pan  biggrin.gif

As tada tingeciau net makiaza darytis, vistiek niekas nemato. biggrin.gif
Atsakyti