Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

aš įsigijau (pirmą savo rankinę clap.gif biggrin.gif ) iš odadirbių natūralios odos. Oda gana stora, kokybiškai apdirbta, tad manau nešiosiu tikrai ilgai, mokėjau 100 Lt... manau apsimoka... bet parduotuvėse - total košmar su rankinėmis doh.gif iš esmės kainos daugeliu atveju neatitinka kokybės... o į super duper brangias neįkandu net perkant vieną kokybišką. todėl dažniausiai nešioju tašes... rankinėmis jų negaliu vadint net... visokias medžiagines... portfelius ir kuprines.

P.S. manau kad rankinė nėra trumpalaikis dalykas. Be to mane mama mokino (gerai skamba biggrin.gif , bet išties šituos dalykus kalė man nuo vaikystės) kad batai ir rankinė yra tie dalykai kurie sukuria bendrą vaizdo "kainą", t. y. jei kostiumėlis ir bus pakankamai brangus, bet rankinė - "pigi", tai bendras vaizdas irgi "pigus", o jei rankinė kokybiška, tai galima ir paprastesniu kostiumėliu atrodyt "kietai". Kaip ir batai: jei suplyšę džinsai prie kokybiškų batų - stiliova, o jei pigūs kokie kedai - atrodai panašiai kaip bomžas.

donstop mano nuomone šita rankine nuo pirmosios skiriasi kokybiškesnėmis metalinėmis dalimis. Arba taip atrodo... kiek pamenu merginom kutukai užkliuvo labai, o čia vietoje jų metaliukai prie užtrauktukų... ir tos prie rankenų dalys...
man asmeniškai pigiai atrodo tos pablizgintomis metalinėmis detalėmis puoštos rankinės (kai atrodo lyg plastmasė nupurkšta blizgučiais) ir kai odos pakaitalas atvirais kraštais paliktas (siūlės neužlengtos arba neapsiūtos juostele), tada labai matosi, kad ne odinis (vadinasi pigus).
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 12, 09:41)
P.S. manau kad rankinė nėra trumpalaikis dalykas. Be to mane mama mokino (gerai skamba  biggrin.gif , bet išties šituos dalykus kalė man nuo vaikystės) kad batai ir rankinė yra tie dalykai kurie sukuria bendrą vaizdo "kainą", t. y. jei kostiumėlis ir bus pakankamai brangus, bet rankinė - "pigi", tai bendras vaizdas irgi "pigus", o jei rankinė kokybiška, tai galima ir paprastesniu kostiumėliu atrodyt "kietai". Kaip ir batai: jei suplyšę džinsai prie kokybiškų batų - stiliova, o jei pigūs kokie kedai - atrodai panašiai kaip bomžas.

drinks_cheers.gif pritariu 100 procentų 4u.gif
Atsakyti
O kaip jums tokios tipo - Cowboy bag
user posted image
user posted image
user posted image
Savaitgali ciupinejau, labai gera oda ir kokybe rolleyes.gif

O siaip kadangi dabar tenka daugiau voliotis pliaze ir negaliu ten skaityti rimtos literaturos, tai skaitau visoskius blizgius zurnalus ir per paskutines dienas apsisvieciau, kad dabar rankine reikia pirkti sodrios spalvos ar dvispalve ir su trumpa rankena g.gif
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 12, 10:28)
O kaip jums tokios tipo - Cowboy bag

Prie kokių džinsu gal ir nieko, bet aš tokios nepirkčiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 12, 10:32)
Prie kokių džinsu gal ir nieko, bet aš tokios nepirkčiau 4u.gif

Mane suzavejo odos kokybe, ji tokio storumo, kvepia tikra tikra oda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 12, 09:51)
O ne geriau turėti vieną brangų naturalios odos, nei daug tokių pigučių? g.gif

O kuom geriau? unsure.gif

Aš nuoširdžiai manau, kad ne. Man patinka turėti daug rankinių, kad prie kiekvieno outfit'o būtų galima priderinti idealiai tinkančią (o ne juodą, kuri neva tinka prie visko biggrin.gif ). Natūralioj odoj nematau jokių privalumų (tiesą pasakius, man išvis labiausiai patinka tekstilinės rankinės). Sukurti brangų įvaizdį man neaktualu ir nėra prieš ką.

Man rankinė taipogi nėra trumpalaikis dalykas, turiu savo kolekcijoje ir 8 metų senumo. Neperku jų vienam sezonui, bet kai pabosta - parduodu ar atiduodu kam nors. Kai kurios rankinės "neprigyja" - ar forma nepatogi, ar dar kas nors.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 12, 12:44)
Mane suzavejo odos kokybe, ji tokio storumo, kvepia tikra tikra oda wub.gif

O aš kažkada buvau nusipirkusi tokios odos rankine, bet.... padejau kazkur dregnai ( ar tai prie skecio priglaudziau) ir...liko deme....

Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 11:18)
O kuom geriau?  unsure.gif

Aš nuoširdžiai manau, kad ne.

Bytte labai gerai parašė kodėl smile.gif. Dėl brangaus įvaizdžio rolleyes.gif. Sakai nėr prieš ką g.gif Ogi dėl savęs bigsmile.gif. Man tai labai geras jausmas, kai aš gražiai apsirengiu wub.gif.
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 12, 11:34)
Bytte labai gerai parašė kodėl smile.gif. Dėl brangaus įvaizdžio rolleyes.gif.

drinks_cheers.gif
Nesuprantu, kaip gali nebuti pries ka g.gif Pries kiekviena kuri sutiksi ta dien kelyje. Nu nes man svarbu ar mane pamate zmones laikys turgaus merga vis dar neisaugancia is pries paauglystes laikotarpio (nekokybiskos rankines man butent su situo asocijuojasi), ar save gerbiancia dama cool.gif
Tikrai batai ir aksesuarai pasako labai daug. O tokie pigus daznokai nieko gero...
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 12, 12:34)
Bytte labai gerai parašė kodėl smile.gif. Dėl brangaus įvaizdžio rolleyes.gif. Sakai nėr prieš ką g.gif Ogi dėl savęs bigsmile.gif. Man tai labai geras jausmas, kai aš gražiai apsirengiu wub.gif.

Ir man geras jausmas, kai aš gražiai apsirengus drinks_cheers.gif Bet su brangumu tai (asmeniškai man) nieko dėta ax.gif Man visi mano rankinukai gražūs, kaip ir visi rūbeliai, batai, aksesuarai ir tt Negražių (sau) neperku. Jei daiktas po kiek laiko pradeda nebeatrodyti gražus (ir taip būna biggrin.gif ), iškart juo atsikratau. Apskritai, kiekvienas mano rūbas/aksesuaras/batų pora man yra labai ypatingas, apsivilkusi/apsimovusi/užsidėjusi jį jaučiuosi nepaprastai - gražiai, stilingai, harmoningai, patogiai, gundančiai ir tt, priklausomai nuo rūbo ir situacijos. Niekada neperku kažko tik kad prisidengti ar nuo šalčio apsisaugoti, kiekvienas rūbas turi didesnę prasmę smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 09 12, 13:04)
Pries kiekviena kuri sutiksi ta dien kelyje.

Na man vienodai rodo, ką apie mane gali pagalvoti gatvės praeiviai ar kartu važiuojantys visuomeniniu transportu biggrin.gif Aš pati kitų žmonių neapžiūrinėju, bet jei kas apžiūrinėja mane su kažkokiom mintim, tegu irnesakyk.gif
Atsakyti
Dontstop, man atrodo pagrindinis skirtumas tarp jusu ankstesniu ir paskutinio rankinuko, kuri cia dauguma paminejo ir pripazino, yra tas, kad jis atrodo kokybiskesnis.
Net paliekant nuosaly visus grozio suvokimus (nes jie labai skirtingi) ir kaina, kokybiskas ir nekokybiskas daiktas skiriasi. g.gif
Atsakyti
As irgi pritariu, kad batai, rankine ir kiti kokybiski aksesuarai padeda sukurti prabangesni ivaizdi. Bet prasau parekomenduot is kur pirkt ta kokybiska daikta (rankine), kad tarnautu tris metus g.gif
Atsakyti