Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 09 08, 09:29)
lotuliukas.gif  drinks_cheers.gif  lotuliukas.gif kartais pagalvoju kokiu būdu sugebu išsirinkti tokius brangius daiktus lotuliukas.gif

Dazniausiai visi brangus daiktai atrodo puikiai: kirpimo , modelio ir spalvu atzvilgiu. Todel mus ir traukia tokie. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 08, 07:53)

Tai tada labai dažnai reikia plauti g.gif arba neprakaituoti... tongue.gif

Neprakaituoti neišeina blush2.gif , tad kiekvienas rūbas skalbiamas po kiekvieno apsirengimo ..

QUOTE(Shana @ 2011 09 08, 11:38)

Net grizau paziureti, kas per sijonas tongue.gif
Atrodo irgi biski paaukstintu liemeniu g.gif Man pvz Dontstop dzinsinis patinka, bet paaukstintas liemuo... mano virsutine dalis tokia trumpesne, tai kai rubo liemuo paaukstintas tai gaunasi taip - baigiasi papai ir beveik is kart liemuo prasideda tongue.gif

Liemuo standartiškas, apie bambą eina. Bet lašiakus nelabai slepia, nes trumpas, 10 cm virš kelių ax.gif
Aš pradėjau manyti, kad ir man paaukštintas liemuo nelabai blush2.gif Ir taip nemažą krūtinę vizualiai išdidina iki milžiniškos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 08, 12:14)

Liemuo standartiškas, apie bambą eina. Bet lašiakus nelabai slepia, nes trumpas, 10 cm virš kelių  ax.gif
Aš pradėjau manyti, kad ir man paaukštintas liemuo nelabai  blush2.gif  Ir taip nemažą krūtinę vizualiai išdidina iki milžiniškos  doh.gif

As del to beveik tokio modelio nenesioju, na kartais randu, kad kazkaip normaliai atrodo, bet laabai retai. Mano mamymu su trumpu liemeniu ir D dydzio krutine paaukstintas rubo liemuo nelabai suderinamas.
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 08, 11:38)

Net grizau paziureti, kas per sijonas tongue.gif
Atrodo irgi biski paaukstintu liemeniu g.gif Man pvz Dontstop dzinsinis patinka, bet paaukstintas liemuo... mano virsutine dalis tokia trumpesne, tai kai rubo liemuo paaukstintas tai gaunasi taip - baigiasi papai ir beveik is kart liemuo prasideda tongue.gif

O kaip suintrigavom ir net kaip reklama padarem biggrin.gif
O man kazkaip dzinsiniai svarkeliai, sijonai, sarafanai nelabai schmoll.gif Gal kad mokyklos laikais labai propagavom. Dabar nesioju ir labai megstu tik dzinsus (na is dzinsinio audinio drabuziu) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 08, 10:24)
...jei žaisit, pirkit rusišką akvarelę, tos kitos nesimaišo normaliai, gaunasi kažkokios supurvintos galutinės spalvos. ir maišykit tarkim užtepkit ant lapo... palaukit kol nudžius ir užtepkit tada ant viršaus šiltą (raudoną ar ochrinę) ir šaltą (mėlyną ar alyvinę) spalvą gausit efektą lyg pro tos spalvos stikliuką žiūrėtumėt.

paskaičiau jūsų įkeltą rusišką nuorodą - labai man patiko thumbup.gif ten ir pratimų yra, kaip žaist smile.gif
bet jei laukt, kol išdžius, tai tos spalvos iš esmės nesusimaišys g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 09 08, 19:43)
paskaičiau jūsų įkeltą rusišką nuorodą - labai man patiko thumbup.gif ten ir pratimų yra, kaip žaist smile.gif
bet jei laukt, kol išdžius, tai tos spalvos iš esmės nesusimaišys g.gif

...tai ir nereikia kad susimaišytų, bus efektas žiūrint pro tos spalvos prizmę (stikliuką). Tarkim gryną raudoną spalvą užtepam didesniame plote, paskui ji išdžiūva, ir ant jos užtepam vienam kampe geltoną spalvą, kitam mėlyną, ir matysit kaip geltonas kampas "sušylą", o mėlynas - "sušąla". Šiaip tai yra tokia tapybos technika akvarele... labai skaidrūs darbai gaunas rolleyes.gif

buvau prisirankiojusi skanuotas kažkokios rusiškos knygos dalis apie spalvinius tipus, jas sukėliau pas save... manau pravers 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 10, 18:00)
buvau prisirankiojusi skanuotas kažkokios rusiškos knygos dalis apie spalvinius tipus, jas sukėliau pas save... manau pravers 4u.gif

ačiū aciuks.gif man tikrai pravers rolleyes.gif vakar kuistukuose treniravausi, t. y. bandžau spėliot spalvų šiltumą/šaltumą biggrin.gif Kadangi nebuvo, kam patikrint, tai nežinau, kiek atspėjau, bet už 10 Lt nusipirkau merinosų vilnos (100 %) megztinį (golfo tipo), mano nuomone biggrin.gif , šaltos - labai labai šviesiai žydros spalvos. Bet kuriuo atveju, manau, kad man tinka, nes veidas ne pilkas atrodo, o toks persikinis rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 07, 13:37)
Mano rudens kapsulės  4u.gif
user posted image

Fainai, kad įkėlei 4u.gif Drabužiai suderinti ir, manau, ant tavęs daug gražiau atrodo nei taip padėti. Rankinė jau geresnė, pažanga 4u.gif

Jei spėsiu, kraudama nufotkinsiu, ką vešiuosi į Kroatiją. Jei ne, tada tik grįžusi rudens jau kapsulę.
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 09 11, 14:59)
Rankinė jau geresnė, pažanga 4u.gif

O kuom ji iš esmės skiriasi nuo visų kitų? Juk taip pat ne juoda ir ne ruda, ir pigi , 30 lt biggrin.gif (p.s. šiandien gavau dar vieną)
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 12, 07:17)
O kuom ji iš esmės skiriasi nuo visų kitų? Juk taip pat ne juoda ir ne ruda, ir pigi , 30 lt  biggrin.gif  (p.s. šiandien gavau dar vieną)

O ne geriau turėti vieną brangų naturalios odos, nei daug tokių pigučių? g.gif

Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 12, 08:51)
O ne geriau turėti vieną brangų naturalios odos, nei daug tokių pigučių? g.gif

Ne man taikei, bet pasisakysiu ax.gif O kokios firmos tuos brangius naturalios odos pirkti? Picard naturalios odos rankine uz 400 Lt per rudeni ir ziema apsitryne ir pavasariui jau reikejo naujos. Panasu, kad kartais tikrai neverta investuot i trumpalaikius dalykus dideliu pinigu, jei tarnauja panasiai tiek pat g.gif
Atsakyti
QUOTE(mergaiciukas1 @ 2011 09 12, 09:06)
Ne man taikei, bet pasisakysiu  ax.gif  O kokios firmos tuos brangius naturalios odos pirkti? Picard naturalios odos rankine uz 400 Lt per rudeni ir ziema apsitryne ir pavasariui jau reikejo naujos. Panasu, kad kartais tikrai neverta investuot i trumpalaikius dalykus dideliu pinigu, jei tarnauja panasiai tiek pat  g.gif

Aš kažkokią itališką brangią pirkau internetu, tau jau 3 metai, o atrodo kaip nauja. Ankščiau pirkdavau pigias, tai kas metai reikdavo atsinaujinti.
Atsakyti