Labas vakaras, merginos,
Studijuoju jūsų temas nuo pat pradžiu ir kuo toliau tuo neaiškiau man darosi, buvau beveik šventai įsitikinusi, kad esu žiema, bet beskaitant kilo mintis, kad gal esu vasara... toliau skaitant eme atrodyti, kad esu ruduo
Gal sutiktų dontstop ir/arba Bytte kad jums i az atsiųsčiau keletą savo nuotraukų ir padėtumėte nustatyti kas aš esu?
QUOTE(Prila @ 2011 09 07, 18:58)
Man dar reikalingas kapsule "iseigai", na i koki rimtelesni rengini, oficialu susirinkima, ar i teatra,
Paprasčiausia tikriausiai būtų įsigyti suknelę
QUOTE(dontstop @ 2011 09 07, 19:15)
Taip Kadangi mezgu pati, atsižvelgiu į tai, kad nereikėtų nieko atskiro apsivilkimui po apačią pirkti..
Tai tada labai dažnai reikia plauti arba neprakaituoti...
Labas
Dontstop kapsule suderinta, o skonis jau individualus reikalas.
O va man ir maikutes ar tiesiog megztiniai yra grynai laisvalaikio rubai. Jei noriu juos privesti prie darbiniu, reikia bent kokio marskiniu kalnieriuko islendanciu is po megztinio Arba svarkelio. Kitaip man tai labiau panasu i laisvalaiko virsus ant dzinsu ar pan. Va man todel irgi pasirode kad kapsules labai vienodos, jei ne plosciukas su paltuku ir klasikines kelnes su aukstakulniais laikyciau tai tiesiog laisvalaiko kapsulemis. Na cia tiesiog bandziau paaiskinti, kodel man tos kapsules vienodos ir abi labiau laisvalaikio primena.
Nensusiturejau.
Man atrodo seniau demonstruotos rozines, daugelio skoniu antipatikimo rekordu jau nei viena nesumus.
Man sita kur kas geresne. Bet vistiek prisipazinsiu, nesudaro kokybisko aksesuaro ivaizdzio.
Dar kalbant apie rankines ieskau sau bent poros nauju ziemai, bet panasu, kad abieju biudzetus sudejus i viena, vistiek nieko gero neiseina.
Dontstop kapsule suderinta, o skonis jau individualus reikalas.
QUOTE(dontstop @ 2011 09 07, 16:14)
Man palaidinės kažkaip "nesinešioja" Iš maikių iškart peršoku į megztinius..
Chmm, o kodėl? Laisvalaikio grynai sportinis, darbinis - griežtas klasikinis Ne pirmą kartą tokia pastaba, norisi išsiaiškinti
Chmm, o kodėl? Laisvalaikio grynai sportinis, darbinis - griežtas klasikinis Ne pirmą kartą tokia pastaba, norisi išsiaiškinti
O va man ir maikutes ar tiesiog megztiniai yra grynai laisvalaikio rubai. Jei noriu juos privesti prie darbiniu, reikia bent kokio marskiniu kalnieriuko islendanciu is po megztinio Arba svarkelio. Kitaip man tai labiau panasu i laisvalaiko virsus ant dzinsu ar pan. Va man todel irgi pasirode kad kapsules labai vienodos, jei ne plosciukas su paltuku ir klasikines kelnes su aukstakulniais laikyciau tai tiesiog laisvalaiko kapsulemis. Na cia tiesiog bandziau paaiskinti, kodel man tos kapsules vienodos ir abi labiau laisvalaikio primena.
QUOTE(lauryna @ 2011 09 07, 18:57)
P.S rankine as isivaizdavau baisesne.
Nensusiturejau.
Man atrodo seniau demonstruotos rozines, daugelio skoniu antipatikimo rekordu jau nei viena nesumus.
Man sita kur kas geresne. Bet vistiek prisipazinsiu, nesudaro kokybisko aksesuaro ivaizdzio.
Dar kalbant apie rankines ieskau sau bent poros nauju ziemai, bet panasu, kad abieju biudzetus sudejus i viena, vistiek nieko gero neiseina.
QUOTE(Loxxy @ 2011 09 08, 07:39)
Va va, man grynai tas pats. As turbut nei vieno daikto i darba nesiot negaleciau is tokios kapsules Bet tai Loxxy matyt tokia pat klasikine kaip as. Vasara tiesa kartais maikes nesioju, bet tokio tipo lyg padarytos/apipavidalintos a lia marskineliai dazniau
Bet tai velgi ir nuo darbo daug priklauso.
Papildyta:
QUOTE(Loxxy @ 2011 09 08, 07:39)
Kokios ieskai?
As irgi ziurineju, bet dar net nezinau, ko noriu
QUOTE(Shana @ 2011 09 08, 08:46)
Zinok su rankinemis as niekada nezinau ko noriu. Tiesiog pamatau ir suprantu kad patinka. Noreciau kokios efektingesnes,bet neperkrautos blizguciais (but gerai visai be ju) gal poros spalvu derinio Alia va paskuitne kuria pamaciau ir iskart patiko "tik " 1600 kainavo Nu net nezinojau, kad eilinese parduotuvese (tipo ne super duper brando) tokiu isvis buna. Jei is bedos tai ziurek 400 Nu matyt skonis neatitinka galimybiu
QUOTE(Sophi @ 2011 09 06, 20:01)
Gal ir variantas Reikia eit pirkt akvarelės
Bandžiau, bet neturiu aš atminties tokios, kad įsidėmėčau šiltas ar šaltas atspalvis - kaip, pvz., mano įdėtam paveikslėly. Ištrauktų atskirai turbūt neatspėčiau, kur kokia
Bandžiau, bet neturiu aš atminties tokios, kad įsidėmėčau šiltas ar šaltas atspalvis - kaip, pvz., mano įdėtam paveikslėly. Ištrauktų atskirai turbūt neatspėčiau, kur kokia
...jei žaisit, pirkit rusišką akvarelę, tos kitos nesimaišo normaliai, gaunasi kažkokios supurvintos galutinės spalvos. ir maišykit tarkim užtepkit ant lapo... palaukit kol nudžius ir užtepkit tada ant viršaus šiltą (raudoną ar ochrinę) ir šaltą (mėlyną ar alyvinę) spalvą gausit efektą lyg pro tos spalvos stikliuką žiūrėtumėt.
Spalvinių tipų esmė ne tik šiltos šaltos spalvos... juk dar eina apibūdinimai švarios (clear), gilios (deep)... daug paprasčiau yra spalvas suvokti būtent atsižvelgiant į konkretaus tipo sezonui būdingas spalvas. Kaip kažkada esu rašius: pavasario tipui - šviesios, gaivios, kaip pavasarį išdygusi žolė, sprogstantys lapeliai... pirmieji žiedai ir vaiskus dangus; vasara visos spalvos nebebūna tokios ryškios, kiek išblunka, žolė nebetokia žalia, gėlių žiedų spalvos subtilesnės... rudenį viskas ruduoja, geltonuoja, vyrauja sodrios šiltos spalvos... o žiema viskas ryšku - net medžių žievė juoda, o likusios kaboti ant šakų uogos skaudžiai ryškios... taigi paprasčiausiai žiūrint į vieną ar kitą spalvą reikėtų atkreipti dėmesį kokias osociacijas ji sukelia, kokiam metų laikui būdingos ir tiek...
...be to ekonomiško garderobo esmė suderinamumas, todėl renkantis drabužius pasirenkamos kelios pagrindinės splavos (pvz.:3), šitas tai tikrai galit išsiaiškint kad ir forume. O paskui kai jau vieną rūbą turit - nešatės į parduotuvę, kad tikrai kitas tiktų prie jo. vadinasi ir spalvą parinksit. Spalvas atsimenančių vizualiai tik iš atminties labai retai pasitaiko, o dar parduotuvių apšvietimai jas pakraipo neblogai.
QUOTE(dontstop @ 2011 09 07, 14:37)
man patiko tas sijonas languotas
...ir liemenė šauni
pavydžiu ... aš negaliu vilnonių megztinių nešiot net ant maikutės ilgomis rankovėmis (kanda), o sintetinių neįsivaizduoju kaip ant kūno juos devėt būtų galima.
Dėl tos priežasties beveik nenešioju megztų rūbų .
QUOTE(raami @ 2011 09 08, 08:53)
Paprasčiausia tikriausiai būtų įsigyti suknelę
Gera mintis Ačiū už patarimą
QUOTE(Loxxy @ 2011 09 08, 10:22)
Nu matyt skonis neatitinka galimybiu
kartais pagalvoju kokiu būdu sugebu išsirinkti tokius brangius daiktus
Man irgi tas sijonas languotas patiko, iskart demesi atkreipiau Gerai man visus "lasiakus" pasleptu
QUOTE(bytte @ 2011 09 08, 09:29)
kartais pagalvoju kokiu būdu sugebu išsirinkti tokius brangius daiktus
Man tas pats
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 08, 09:45)
Man irgi tas sijonas languotas patiko, iskart demesi atkreipiau Gerai man visus "lasiakus" pasleptu
Net grizau paziureti, kas per sijonas
Atrodo irgi biski paaukstintu liemeniu Man pvz Dontstop dzinsinis patinka, bet paaukstintas liemuo... mano virsutine dalis tokia trumpesne, tai kai rubo liemuo paaukstintas tai gaunasi taip - baigiasi papai ir beveik is kart liemuo prasideda