Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 09 07, 13:49)
Negali būti  biggrin.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(daite @ 2011 09 07, 14:06)
Aš apie Jūsų rankinukus nieko anksčiau nesakiau.  mirksiukas.gif

Cia mes buvom biski uzpuolusios Dontstop rankines tongue.gif

Kapsule ne mano stiliaus, turbut niekas mano spintoje neatsidurtu, bet daiktai tarpusavy matos kad sukomplektuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 07, 15:02)
Dontstop, tikrai įdomu tyrinėti  4u.gif
Norėjau paklausti, ar darbinė ir laisvalaikinė kapsulė bendra (išskyrus paminėtus daiktus t.y. striukes ir kedus)?

Ir dar - gal galėtumėt apibrėžti, ką vadinate kardiganais? Užsagstomi megztiniai? Ar susiaučiami megztiniai? Ar kaip? blush2.gif

Ne, čia dvi atskiros kapsulės. Gal netgi 3, jei suknelę su diržais užskaityti kaip kapsulę biggrin.gif
Į darbą: paltas, plosčius, marškiniai, kardiganai, sijonai, klasikinės kelnės, činosai, botiljonai, bateliai.
Laisvalaikiui: striukės, kedai, kelnytės su paraukymais apačioje 2 poros, palaidinės, megztinis tik vienas.
Palaidinės galbūt taip pat bus tinkamos į darbą su liemenę, kol kas taip planuoju.

Kardiganais vadinu visus užsagstomus ir neužsagstomus, susiaučiamus taip pat, viską, ko nereikia vilkti per galvą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 07, 14:17)
Ne, čia dvi atskiros kapsulės. Gal netgi 3, jei suknelę su diržais užskaityti kaip kapsulę  biggrin.gif
Į darbą: paltas, plosčius, marškiniai, kardiganai, sijonai, klasikinės kelnės, činosai, botiljonai, bateliai.
Laisvalaikiui: striukės, kedai, kelnytės su paraukymais apačioje 2 poros, palaidinės, megztinis tik vienas.
Palaidinės galbūt taip pat bus tinkamos į darbą su liemenę, kol kas taip planuoju.

Kardiganais vadinu visus užsagstomus ir neužsagstomus, susiaučiamus taip pat, viską, ko nereikia vilkti per galvą  blush2.gif

Aišku, ačiū 4u.gif

Peržiūrėjau savo garderobą ir nusprendžiau, kad neturiu pagrindo - bazinių rūbų doh.gif
Vieni džinsai skirti visai viskam - jau patrinti, o su kitais džinsais jaučiuosi nelabai kaip . Reiks pradėti nuo to. Tik nežinau, kaip nuo džinsų pereiti prie ko nors kito, - jokie klasikiniai drabužiai man nemieli, nelimpa visai prie dūšios schmoll.gif ????
Atsakyti
QUOTE(Shana @ 2011 09 07, 14:12)
Kapsule ne mano stiliaus, turbut niekas mano spintoje neatsidurtu, bet daiktai tarpusavy matos kad sukomplektuoti ax.gif

Per mažai suknelių? bigsmile.gif tongue.gif

Dontstop, man pagal kardiganus (jų pagal mane labai daug) per mažai palaidinių bigsmile.gif

Darbinis ir laisvalaikio stilius mažai skiriasi išskyrus batus smile.gif.

Šiaip sunku ką komentuoti kai nematai ant žmogaus mirksiukas.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raami: 07 rugsėjo 2011 - 15:13
QUOTE(raami @ 2011 09 07, 16:12)

Dontstop, man pagal kardiganus (jų pagal mane labai daug) per mažai palaidinių bigsmile.gif

Darbinis ir laisvalaikio stilius mažai skiriasi išskyrus batus smile.gif.

Man palaidinės kažkaip "nesinešioja" mastau.gif Iš maikių iškart peršoku į megztinius..

Chmm, o kodėl? smile.gif Laisvalaikio grynai sportinis, darbinis - griežtas klasikinis biggrin.gif Ne pirmą kartą tokia pastaba, norisi išsiaiškinti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 07, 16:14)
Man palaidinės kažkaip "nesinešioja"  mastau.gif  Iš maikių iškart peršoku į megztinius..

Chmm, o kodėl? smile.gif  Laisvalaikio grynai sportinis, darbinis - griežtas klasikinis  biggrin.gif  Ne pirmą kartą tokia pastaba, norisi išsiaiškinti  smile.gif

O po kardiganu ką nešioji?

Net nežinau, gal kad daug megstų rūbų g.gif Jokių švarkų, kostiumėlių, suknelė tik viena smile.gif.
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 07, 19:06)
O po kardiganu ką nešioji?

Liemenėlę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 07, 18:46)
Liemenėlę  ax.gif

O jie visi pas tave uždari? g.gif
Atsakyti
Donstop, aciu uz savo garderobo parodyma. 4u.gif Ne viskas mano skonio, bet mielai priglausciau pilka sijona, kelnes su dirziuku, silta liemene ir zomsinius batukus. bigsmile.gif

P.S rankine as isivaizdavau baisesne. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lauryna: 07 rugsėjo 2011 - 19:03
Labai patiko perziureti dontstop kapsules - kiek darbo ideta viska taupiai pasirenkant ir suderinant (juk musu tema EKONOMISKAS garderobas). Man patiko. thumbup.gif
Manau kapsules priklauso ir nuo zmogaus darbo pobudzio ir laisvalaikio. Mano darbas toks, kad nuejusi turiu persirengti, taip, kad "darbine kapsule", tik tai su kuo vaikstau i "miesta" - geriausia vesiajam laikotarpiui tai kas nors iki keliu (paltas ar lietpaltis), o po juo jau gali but bele kas biggrin.gif .O jau laisvalaiko - ka rengiuosi vaziuodama i uzmiesti, i sodyba ir pan - dzinsai, striukes. Man dar reikalingas kapsule "iseigai", na i koki rimtelesni rengini, oficialu susirinkima, ar i teatra,
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prila: 07 rugsėjo 2011 - 19:02
QUOTE(raami @ 2011 09 07, 19:50)
O jie visi pas tave uždari? g.gif

Taip 4u.gif Kadangi mezgu pati, atsižvelgiu į tai, kad nereikėtų nieko atskiro apsivilkimui po apačią pirkti..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 07 rugsėjo 2011 - 19:16
QUOTE(dontstop @ 2011 09 07, 13:37)
Mano rudens kapsulės  4u.gif

dontstop, labai puiki ir ekonomiska kapsule thumbup.gif o kardiganai... wub.gif dar labai patiko pilki bateliai thumbup.gif
as tai tik darbine kapsule turiu, dar reiketu laisvalaikio g.gif o dar ir darbinei aksesuaru..turiu tik 1 salikeli doh.gif
Atsakyti