Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(groovy @ 2011 09 02, 21:25)
Ir tada iš viso nelygini?

Lyginu silkui skirta programa, bet maziau buna susiglamzes audinys, kai negreziu ax.gif O skalbykles programa tai ne taip intensyviai skalbia, prasuka rata ir palaukia, vel prasuka ir vel laukia, gaunas daugiau kaip mirkymas biggrin.gif
Atsakyti
Pamenat, kalbėjom apie šiltą mėlyną? Štai rodau, ką aš turėjau omeny, viskas Reserved, rekomenduoju rudenėliams 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dontstop: 03 rugsėjo 2011 - 11:31
QUOTE(dontstop @ 2011 09 03, 12:32)
Pamenat, kalbėjom apie šiltą mėlyną? Štai rodau, ką aš turėjau omeny, viskas Reserved, rekomenduoju rudenėliams  4u.gif

Man si melyna labai grazi wub.gif Kitokio atspalvio negaliu pakest, nors ir nezinojau savo tipo, bet tik tokia rinkdavaus. Va ka reiskia nuojauta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 03, 12:32)
Pamenat, kalbėjom apie šiltą mėlyną? Štai rodau, ką aš turėjau omeny, viskas

Turiu išsilavinimo spragų - pagal ką skiriamos šiltos / šaltos spalvos g.gif Neskiriu blush2.gif Man spalva, ir tiek rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 09 03, 18:10)
Turiu išsilavinimo spragų - pagal ką skiriamos šiltos / šaltos spalvos g.gif Neskiriu blush2.gif Man spalva, ir tiek rolleyes.gif

Čia paparastai ir aiškai pavaizduota
user posted image
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 03, 21:05)
user posted image

O tai kur čia šiltos mėlynos? g.gif Man su tom mėlynom irgi sunku skirti doh.gif
Pvz šita suknelė kokiam tipui tiktų?
user posted image
Atsakyti
Šitam rate pavaizduota gal paprastai, bet klaidingai biggrin.gif Visos spalvos turi šaltų ir šiltų atspalvių mirksiukas.gif Pagal ką nustatyti - nežinau kaip paaiškinti, aš tiesiog jaučiu. Ateis Bytte, papasakos apie geltonos ir mėlynos spalvų priemaišas, ji jau pasakojo thumbup.gif
Raami, aš matau juodai baltą suknelę g.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 09 04, 06:55)
Raami, aš matau juodai baltą suknelę  g.gif

O man ji tamsiai mėlynos spalvos g.gif
Tada dedu nuoroda su suknele, didesnis vaizdas bus, nes nemoku normaliai perkelti doh.gif
http://www.brora.co....eCodeStr=DD141#
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 04, 08:21)
O man ji tamsiai mėlynos spalvos g.gif
Tada dedu nuoroda su suknele, didesnis vaizdas bus, nes nemoku normaliai perkelti doh.gif
http://www.brora.co....eCodeStr=DD141#

Pagal mane - šilta 4u.gif
Atsakyti
man tai saltut saltutele ir jokios uzuominos apie siluma..
Atsakyti
QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 09 03, 22:05)

Čia trūksta spalvų - juodos, baltos, rudos, pilkos. Ar čia ne tikros spalvos? Šitoj srity esu visiškai žalia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sophi: 04 rugsėjo 2011 - 09:50
Tam rate pavaizduotas grynų spalvų ratas, bet kiekviena spalva gali būti šviesesnių atspalvių ir tamsesnių tonų, bei gali turėti įvairių priemaišų. Jei tos priemaišos yra šiltos, tai ir spalvytę jos sušildo, jei šaltos, tai atspalvis šaltesnis 4u.gif

Sumaišius priešingas spalvas gausime rudą, o sumaišius visas spalvas - juodą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pavasarine skrybelaite: 04 rugsėjo 2011 - 10:33