Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(Vitulka @ 2011 07 28, 09:12)
a nu joa, batai kaip batai, galvojau bus babutiški. Bet ne oda, ane? nemylit savo kojų, jei taip  smile.gif

QUOTE(Sophi @ 2011 07 28, 09:40)
Būna kažin už 15 Lt odinių g.gif  rolleyes.gif
Šiaip tai reikia labai nejautrių kojų, kad tiktų neodiniai - man ir su odiniais būna kartais, kad kraujas ištrykšta cool.gif

Nu ko prikibot prie tu batu dabar, odiniai, ne odiniai...kas ka nori, tas ta perka, galu gale kas ka isgali, tas ta perka...prie ko cia nemeile kojom? doh.gif as rankinuka nusipirkau kokybisko odos pakaitalo, tai ka reiskia, kad as nemyliu savo kuno, nes jis liesis prie manes? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 28, 12:49)
Nu ko prikibot prie tu batu dabar, odiniai, ne odiniai...kas ka nori, tas ta perka, galu gale kas ka isgali, tas ta perka...prie ko cia nemeile kojom?  doh.gif as rankinuka nusipirkau kokybisko odos pakaitalo, tai ka reiskia, kad as nemyliu savo kuno, nes jis liesis prie manes?  doh.gif

Aišku, kas ką nori, tas tą perka. Ar mes ką sakom? kodėl slopinat diskusiją? lyg mes čia ką nors blogo darytumėm. Man apie maskuoklius gal irgi buvo neįdomu skaityt.
ir nehiperbolizuokit visko rolleyes.gif
batai ne rankinukas, jei ką.Išvis nevykęs pavyzdys.
Batus drįsčiau lygint su apatiniu trikotažu. Juk mieliau nešiojam trikotažą nei sintetiką
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 28, 12:49)
as rankinuka nusipirkau kokybisko odos pakaitalo, tai ka reiskia, kad as nemyliu savo kuno, nes jis liesis prie manes?  doh.gif

rankinukas - tai ne batai. Aš irgi juos perku kokybiško pakaitalo, nes nat. odos kvapas mane psichologiškai blogai veikia, o batai nuo nosies toli - nesuuodžiu irnesakyk.gif
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 28, 13:16)
Juk mieliau nešiojam trikotažą nei sintetiką

pavyzdys irgi nelabai vykęs, nes trikotažas gali būti tiek natūralus, tiek sintetinis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sophi @ 2011 07 28, 13:24)

pavyzdys irgi nelabai vykęs, nes trikotažas gali būti tiek natūralus, tiek sintetinis smile.gif

aš tik apie natūralu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 28, 12:16)
Aišku, kas ką nori, tas tą perka. Ar mes ką sakom? kodėl slopinat diskusiją? lyg mes čia ką nors blogo darytumėm. Man apie maskuoklius gal irgi buvo neįdomu skaityt.
ir nehiperbolizuokit visko  rolleyes.gif
batai ne rankinukas, jei ką.Išvis nevykęs pavyzdys.
Batus drįsčiau lygint su apatiniu trikotažu. Juk mieliau nešiojam trikotažą nei sintetiką

Tai kad butent ir sakot, kad nemyli savo koju ir bla bla bla...o diskusijos cia is vis nebuvo is jusu puses, tai nebuvo, ka ir slopint mirksiukas.gif
Atsakyti
ne, o kas vyksta forume, jei ne diskusija? diskutavom apie batus.
išsakiau savo nuomonę, jums ji nepatiko. Parašėt savo. Ir rutuliojas diskusija.
o ką rašyt ar nerašyt, tai man niekas nepareguliuos smile.gif
bet gal užteks, ne apie tai tema 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 28, 12:35)
ne, o kas vyksta forume, jei ne diskusija? diskutavom apie batus.
išsakiau savo nuomonę, jums ji nepatiko. Parašėt savo. Ir rutuliojas diskusija.
o ką rašyt ar nerašyt, tai man niekas nepareguliuos  smile.gif
bet gal užteks, ne apie tai tema  4u.gif

tai kur anot jusu diskusijos apie batus slopinimas? lotuliukas.gif

tai jau tikrai biggrin.gif

gal tikrai, apie savo kapsules papasakokit geriau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Prila @ 2011 07 28, 08:47)
drinks_cheers.gif  Tikrai  butu labai idomu pamatyti  rudeniskas kapsules smile.gif

nes... buna , kad visai kita vasara to nebesinori.... tada metosi.... Jums taip nenutinka?

Mano rudeninė praktiškai suformuota. Baigiu kardiganą "ant dienų" ir galiu kelt ax.gif

Būdavo ir man, užtat perku tik tokius modelius, kuriuos nešioju nepriklausomai nuo mados metų metus. Na tarkim standartines medvilnines trumparankoves maikes su printais, tokių pas mane visada būna daug.. smile.gif
QUOTE(Vitulka @ 2011 07 28, 10:12)
a nu joa, batai kaip batai, galvojau bus babutiški. Bet ne oda, ane? nemylit savo kojų, jei taip  smile.gif

Ne oda. Batai ne man, mamai, bet dėl odos pakaitalo - pusę batų turiu odinius, pusę ne odinius, renkuosi visai ne pagal tai. Na nejaučiu aš skirtumo tarp natūralios ir dirbtinės odos g.gif Nei man trina, nei prakaituoja kaip nors stipriau, nei nešiojasi odiniai ilgiau, nepastebėjau schmoll.gif
Atsakyti
as tai net nelyginu odiniu batu ir ne, cia nesulyginami dalykai. kiek teke tureti neodiniu batu visi po sezono atrodo skurdokai ir nesiojami nebent "i gamta", o odiniai..odiniu turiu batu kurie tarnauja jau 4a sezona ir atrodo beveik kaip nauji. apie pedos komfortiskuma ner ka sneket. tiesa, jei jau perku brangesniu batus tai jau nepagailiu pinigu, nes skupas moka du kartus smile.gif

ir kapsules baisiai idomu pamatyt, as tai neisivaizduoju kaip man reiktu verstis su 10 rubu vienam sezonui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leticija @ 2011 07 28, 13:49)
gal tikrai,  apie savo kapsules papasakokit geriau  bigsmile.gif

nėra, ko pasakot, reik parodyt. Bet neprisiruošiu nufotkint ax.gif
Atsakyti
Aš vis dėlto kažką keisiu, tai vėliau gal parodysiu, jau turbūt kai pats ruduo ateis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 07 27, 12:46)
Taip, bent jau bandom  smile.gif

Ar vaikams kapsules irgi formuojat is 5-10 rubeliu? ar pakanka sezonui?
Atsakyti