Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 31, 11:41)
Tai tada tikrai ir aš, ir mano panytės visos esam vasarėlės g.gif , bet man pvz. visai netinka šalta raudona/rožinė, bet tikrai puikiai jaučiuosi su patamsinta tomatine raudona spalva. Lygiai taip ir vienai dukrai labai tinka šilta raudona spalva, o kitai ji visai nesižiūri... Bet plaukai mūsų visų pilkoki, tik šiek tiek skirtingo tamsumo...

Žodžiu, aš jau kokį penktą kartą visai susipainiojau doh.gif  blush2.gif

nebutinai 4u.gif . mano abu vaikai irgi kažkiek to pilkumo turi, tiesa per vasarą sūnus išgeltonuoja visai, bet pavasarį visai sakyčiau pilkas, aš jį kaip clear spring nusistačiau, nežinau kodėl, bet jam žiauriai tina visos šios paletės spalvos, o su kitom spalvom pilkėja. Dėl dukros neapsisprendžiu ar ji pavasaris su vasaros įtaka ar ruduo... o nes ryžėja pastaruoju metu... vyras irgi turi pilką plaukų atspalvį ir yra ruduo... man daugiau odos spalva yra rodiklis kokiam spalviniam tipui priklauso kas, ir aišku, bendras vaizdas: šviesus ar kontrastingas, o gal gilus... šiltas spinduliuojantis ar šiltas jaukus... o gal šaltas prigesintas, lyg apšviestas mėnesienoje.
Atsakyti
Na ką, su rudenėliu smile.gif

Gal kas žino, kaip išlyginti šilkinę palaidinę doh.gif Vakar bandžiau su itin geru lygintuvu, su garais ir be garų, nustačiau ant šilko. Nepaėmė blink.gif Ir dar lipti prie visur ji pradėjo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xzx @ 2011 08 31, 12:34)
Aš neseniai ieškojau megztuko būtent ne sintetikos, nupirkau 70 % medvilnė ir 30 % nailonas, su sagutėm, V iškirpte, juodas, mokėjau 50 lt parduotuvėj Stradivarius, kažkaip taip vadinasi, nes tai buvo būtent tai, ko ieškojau, bet šią parduotuvę visada aplenkdavau, žiūrėsim, kaip laikysis, bet kolkas jau ir skalbiau vieną kartą, viskas tvarkoj.

man tai pora trejeta skalbimu atlaiko rubai is ten. siaip ir modeliu galima rasta ir kaina gera, bet greit susitrina. taupiau pirkt brangesni, nes ilgiau nesiojasi.
tas pats su Berska.
Atsakyti
QUOTE(Ondatra @ 2011 08 30, 16:50)
kas tai yra ?  g.gif

user posted imagekai iš tokių margų siūlų arba iš kelių skirtingų spalvų susuktų siūlų numegzta.

groovy aš tokiais atvejai negrežiu visai rūbo, pakabinu ant pakabos kad nuvarvėtų ir tada lyginu. Jei spintoj gulint susiglamžo tai irgi kišu po kranu ir kabinu.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 01, 15:07)
groovy aš tokiais atvejai negrežiu visai rūbo, pakabinu ant pakabos kad nuvarvėtų ir tada lyginu. Jei spintoj gulint susiglamžo tai irgi kišu po kranu ir kabinu.

Bandysiu kišt po kranu 4u.gif
Atsakyti
O šilką galima plauti? Paprastai visose etiketese rašo, kad reikia valyti doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 09 01, 16:48)
O šilką galima plauti? Paprastai visose etiketese rašo, kad reikia valyti doh.gif .

Na, išploviau, nieko nenutiko, tik kad mūsų skalbyklė viską kaip iš š..... ištrauktą padaro, tai labai susiglamžė ir neina išlygint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 09 01, 16:50)
Na, išploviau, nieko nenutiko, tik kad mūsų skalbyklė viską kaip iš š..... ištrauktą padaro, tai labai susiglamžė ir neina išlygint doh.gif

Tai gal tame ir esmė, kad po skalbimo jis neišsilygina ir atrodo nekaip g.gif
Atsakyti
mano skalbyklėj yra kur visai negręžia ir pilnai vandeny teliuškuojant skalbia, tai nėra buvę ko blogo. O senais laikais kiek pamenu mama šilką su plakų šampūnu rankomis plaudavo.
Jei jau iš skalbiankės kaip š... ištraukei, tai pamerk ilgėliau laisvai pasiplaukiot, kad išsitiestų kiek, ir tada džiauk. Kitaip lieka tas glamžymas vistiek ir po šlapinimo.
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 09 01, 17:46)
mano skalbyklėj yra kur visai negręžia ir pilnai vandeny teliuškuojant skalbia, tai nėra buvę ko blogo. O senais laikais kiek pamenu mama šilką su plakų šampūnu rankomis plaudavo.
Jei jau iš skalbiankės kaip š... ištraukei, tai pamerk ilgėliau laisvai pasiplaukiot, kad išsitiestų kiek, ir tada džiauk. Kitaip lieka tas glamžymas vistiek ir po šlapinimo.

Ok, reiks bandyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(groovy @ 2011 09 01, 17:50)

Pas mane spec programa silkui, jei skalbiu rankomis, stengiuosi per daug negrezti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Siurbelyte @ 2011 09 01, 20:53)
Pas mane spec programa silkui, jei skalbiu rankomis, stengiuosi per daug negrezti  4u.gif

Ir tada iš viso nelygini?
Atsakyti