QUOTE(pavasarine skrybelaite @ 2011 08 31, 11:41)
Tai tada tikrai ir aš, ir mano panytės visos esam vasarėlės , bet man pvz. visai netinka šalta raudona/rožinė, bet tikrai puikiai jaučiuosi su patamsinta tomatine raudona spalva. Lygiai taip ir vienai dukrai labai tinka šilta raudona spalva, o kitai ji visai nesižiūri... Bet plaukai mūsų visų pilkoki, tik šiek tiek skirtingo tamsumo...
Žodžiu, aš jau kokį penktą kartą visai susipainiojau
Žodžiu, aš jau kokį penktą kartą visai susipainiojau
nebutinai . mano abu vaikai irgi kažkiek to pilkumo turi, tiesa per vasarą sūnus išgeltonuoja visai, bet pavasarį visai sakyčiau pilkas, aš jį kaip clear spring nusistačiau, nežinau kodėl, bet jam žiauriai tina visos šios paletės spalvos, o su kitom spalvom pilkėja. Dėl dukros neapsisprendžiu ar ji pavasaris su vasaros įtaka ar ruduo... o nes ryžėja pastaruoju metu... vyras irgi turi pilką plaukų atspalvį ir yra ruduo... man daugiau odos spalva yra rodiklis kokiam spalviniam tipui priklauso kas, ir aišku, bendras vaizdas: šviesus ar kontrastingas, o gal gilus... šiltas spinduliuojantis ar šiltas jaukus... o gal šaltas prigesintas, lyg apšviestas mėnesienoje.