Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(bytte @ 2011 08 30, 13:37)
(švelnesnių spalvų paletė, kuri labiau tinkanti jums būtų). Yra ir daugiau individualių šio potipio palečių.

Na, kaip įdomiai, nejaugi pilki plaukai vienintelis pagrindinis indikatorius vasaros tipui, ir nebesvarbu, nei akys, nei oda??? g.gif Beto, mano manymui, šioje nuorodoje merginai visai tos spalvos vasarinės netinka schmoll.gif , man labai norėtųsi jai šiltesnių atspalvių, manau ji sužydėtų, o dabar taip niūriai atrodo... Aš ją daryčiau rudenėliu smile.gif Žinoma, čia tik mano nuomonė 4u.gif A
Atsakyti

Tai tada tikrai ir aš, ir mano panytės visos esam vasarėlės g.gif , bet man pvz. visai netinka šalta raudona/rožinė, bet tikrai puikiai jaučiuosi su patamsinta tomatine raudona spalva. Lygiai taip ir vienai dukrai labai tinka šilta raudona spalva, o kitai ji visai nesižiūri... Bet plaukai mūsų visų pilkoki, tik šiek tiek skirtingo tamsumo...

Žodžiu, aš jau kokį penktą kartą visai susipainiojau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
Kokio megztuko reikia?
As ziurinejau nesiltus sagutem susegamus kardzius, visur sintetiniai naujose kolekcijose. Netiketai radau 100% medvilnini papigeiskoj parduotuvej Forever18, ivairiu spalvu, kaina 60lt, kokybes is ten nesitikekit. Kita vertus as jau 2 metus turiu is ten megztuka ir nieko jam nesidaro, tik kad jis juodas ir imetus skalbt is karto nudazo vandeni. Skalbiu ji su kitais juodais, tai no problem.

Mano tipas tai- misri vasara biggrin.gif Light/cool misrune biggrin.gif
Noriu paklausk kitu light vasareliu is kokiu spalvu komplektuojat rudens/ziemos kapsule? Nes mum tinkancios pagrinde sviesios ir pastelines. Man tamsiai pilka labai pritinka, bet augant sios spalvos rubu mano garderobe nujauciu greit pabos.

Kazkas klause prie tamsiai pilko virsutinio rubo kokie aksesuarai. As prie tamsiai pilkos pukines striukes nesiojau tokios pat spalvos pirstines, buvo labai grazu. Saliku/kepuriu turiu ivairiu, dazniausiai be ju issiverciu(striuke su kapisonu ir aukstu kaklu, o jei dar megztukas aukstu kaklu tai jokiu saliku/kepuriu man nereikia.
Atsakyti
Gal Forever21? g.gif Ar čia kokia kita?
A tu matai, tikrai kita biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo groovy: 31 rugpjūčio 2011 - 11:45
QUOTE(groovy @ 2011 08 31, 11:45)
Gal Forever21? g.gif  Ar čia kokia kita?
A tu matai, tikrai kita biggrin.gif

Aga ir nieko tarpusavy bendro neturi. Forever21 internetine, o Forever18 tikra( biggrin.gif ) parduotuve Oze.
Beje ten yra paprastu salikeliu labai daug visokiu spalvu po 12lt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Malena: 31 rugpjūčio 2011 - 11:50
QUOTE(Soy @ 2011 08 31, 08:13)
Bet kazi ar labai ekonomiska gaunasi, as kazkada klausinejau kiek kainuotu numegzti paprasta megztuka, be jokiu ten rastu ir tt tai kaina visai nepatiko..o ir siulai butu buve pusvilne..tai jei kokie mandresni tai isvis nezinau tada

Nežinau tiksliai, kiek kainuoja nusimegzti pas mezgėją g.gif Bet jei parduotuviniai megztiniai po 300 kainuoja... O pusvilnoniai siūlai gerai smile.gif Beje, juk mezgėjos mezga iš bet kokių siūlų.
Tiesiog aš pati mezgėja, gero, šilto megztinio savikaina man gaunasi vidutiniškai 20 lt. Tai jei už darbą paprašys 100 lt, manau, normali kaina gausis, nes kokybė nepalyginti geresnė, nei parduotuvinių, plius galimybė turėti labai originalų ir idealiai atitinkantį figūros ypatumus drabužį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 31, 11:50)
Nežinau tiksliai, kiek kainuoja nusimegzti pas mezgėją  g.gif  Bet jei parduotuviniai megztiniai po 300 kainuoja... O pusvilnoniai siūlai gerai  smile.gif Beje, juk mezgėjos mezga iš bet kokių siūlų.
Tiesiog aš pati mezgėja, gero, šilto megztinio savikaina man gaunasi vidutiniškai 20 lt. Tai jei už darbą paprašys 100 lt, manau, normali kaina gausis, nes kokybė nepalyginti geresnė, nei parduotuvinių, plius galimybė turėti labai originalų ir idealiai atitinkantį figūros ypatumus drabužį  4u.gif

Neee nu labai jau neprasta uz 300 parduotuvej galima isigyti ar atsisiusti..As suprantu, kad is bet kokiu galima nusimegzti, turejau omenyje, kad kaina buvo pasakyta jei butu mezgama is pusvilnes, tai geresni/brangesni siulai dar gerokai pakeltu kaina. smile.gif Nepamenu as dabar tiksliai kiek ten bet gal pusantro simto prase, uz tiek as ir parduotuvej ne akrilini randu..Beje pvz 100% kasmyrini praeitais metais nusipirkau is tarpininkiu (j.crew) uz 150lt.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2011 08 31, 11:16)
Noriu paklausk kitu light vasareliu is kokiu spalvu komplektuojat rudens/ziemos kapsule? Nes mum tinkancios pagrinde sviesios ir pastelines. Man tamsiai pilka labai pritinka, bet augant sios spalvos rubu mano garderobe nujauciu greit pabos.

As nelabai komplektuoju, bet rudeni/ziema pas mane spintoj : ivairiu atspalviu pilka, balta, pieno, smeline, tamsiai melyna. As sitas spalvas visada megstu. A dar va rudenine striuke tokia tamsi raudona, siaip raudonos spalvos isvis nepernesu, bet ta striuke grazaus atspalvio biggrin.gif
Keletas margu geletu.

O apskritai praktiskai pirma karta man nieko nereikia...Neseniai isigijau jojiko botus kuriu seniai norejau, silta stora megztini, kuri galima ir vietoj striukes panesiot kai dar ne itin salta. Striuke va...Paltuka pilka is mamos atimsiu
Va gal saliko kokio didziulio noreciau

As beje tipiska vasara, pilksvai melsvos akys, salta oda, pilko atspalvio plaukai (sviesinti dabar, bet nepatinka, dazysiu pilkesniu atspalviu), idealiai tinka saltos spalvos, labiausiai zydra smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 31 rugpjūčio 2011 - 12:08
QUOTE(Soy @ 2011 08 31, 13:00)
gal pusantro simto prase, uz tiek as ir parduotuvej ne akrilini randu..Beje pvz 100% kasmyrini praeitais metais nusipirkau is tarpininkiu (j.crew) uz 150lt.

Tada taip smile.gif Tiesiog neseniai berods Malena rašė, kad megztukai dabar po 300, o po 150 akriliniai.. Aš kainų nežinau, net nesidairau megztinių parduotuvėse..
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 31, 12:16)
Tada taip  smile.gif  Tiesiog neseniai berods Malena rašė, kad megztukai dabar po 300, o po 150 akriliniai.. Aš kainų nežinau, net nesidairau megztinių parduotuvėse..

Kad tendencija akrila brangiai iskisinet tai yra yra, bet nera dar tokia jau labai beda, paieskojus galima rasti smile.gif
Atsakyti
Aš neseniai ieškojau megztuko būtent ne sintetikos, nupirkau 70 % medvilnė ir 30 % nailonas, su sagutėm, V iškirpte, juodas, mokėjau 50 lt parduotuvėj Stradivarius, kažkaip taip vadinasi, nes tai buvo būtent tai, ko ieškojau, bet šią parduotuvę visada aplenkdavau, žiūrėsim, kaip laikysis, bet kolkas jau ir skalbiau vieną kartą, viskas tvarkoj.
Apie normalius žieminius jau seniai nesvajoju iš parduotuvės, už š... porą šimtų mokėt daugiau nei gaila, taigi radau moterį, kuri numegs du megztinius, siūlus pirkau gerus (ačiū Dontstop už patarimus 4u.gif ), mokėjau 80 lt dviems megztiniams, plius darbas bus, nežinau tik kiek, bet tetos geriausia draugė tai, manau, kaina bus adekvati. Be galo džiaugiuosi smile.gif
Atsakyti
Užtat man geriau internetinėse parduotuvėse apsipirkti doh.gif
Atsakyti
bet nusipirkti labai juodus siulus,o ne juodai pilkus ar juodai melynus irgi sudetinga
Atsakyti