QUOTE(dontstop @ 2011 08 31, 11:50)
Nežinau tiksliai, kiek kainuoja nusimegzti pas mezgėją
Bet jei parduotuviniai megztiniai po 300 kainuoja... O pusvilnoniai siūlai gerai
Beje, juk mezgėjos mezga iš bet kokių siūlų.
Tiesiog aš pati mezgėja, gero, šilto megztinio savikaina man gaunasi vidutiniškai 20 lt. Tai jei už darbą paprašys 100 lt, manau, normali kaina gausis, nes kokybė nepalyginti geresnė, nei parduotuvinių, plius galimybė turėti labai originalų ir idealiai atitinkantį figūros ypatumus drabužį
Neee nu labai jau neprasta uz 300 parduotuvej galima isigyti ar atsisiusti..As suprantu, kad is bet kokiu galima nusimegzti, turejau omenyje, kad kaina buvo pasakyta jei butu mezgama is pusvilnes, tai geresni/brangesni siulai dar gerokai pakeltu kaina.
Nepamenu as dabar tiksliai kiek ten bet gal pusantro simto prase, uz tiek as ir parduotuvej ne akrilini randu..Beje pvz 100% kasmyrini praeitais metais nusipirkau is tarpininkiu (j.crew) uz 150lt.
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2011 08 31, 11:16)
Noriu paklausk kitu light vasareliu is kokiu spalvu komplektuojat rudens/ziemos kapsule? Nes mum tinkancios pagrinde sviesios ir pastelines. Man tamsiai pilka labai pritinka, bet augant sios spalvos rubu mano garderobe nujauciu greit pabos.
As nelabai komplektuoju, bet rudeni/ziema pas mane spintoj : ivairiu atspalviu pilka, balta, pieno, smeline, tamsiai melyna. As sitas spalvas visada megstu. A dar va rudenine striuke tokia tamsi raudona, siaip raudonos spalvos isvis nepernesu, bet ta striuke grazaus atspalvio
Keletas margu geletu.
O apskritai praktiskai pirma karta man nieko nereikia...Neseniai isigijau jojiko botus kuriu seniai norejau, silta stora megztini, kuri galima ir vietoj striukes panesiot kai dar ne itin salta. Striuke va...Paltuka pilka is mamos atimsiu
Va gal saliko kokio didziulio noreciau
As beje tipiska vasara, pilksvai melsvos akys, salta oda, pilko atspalvio plaukai (sviesinti dabar, bet nepatinka, dazysiu pilkesniu atspalviu), idealiai tinka saltos spalvos, labiausiai zydra