QUOTE(Babi* @ 2011 08 30, 11:06)
Prieš saulę pažiūrėjus mano plaukai turi tokio vos pastebimo ryžumo.
Sakyčiau, kad man labiau tinka rožinė, nei pvz.: chaki, su rožine gyvesnė atrodau. Nors galiu ir nusišnekėti
Dėl aiškumo įkelsiu dar porą nuotraukų
...mano plaukai irgi turi ryžumo, ir strazdanėlių turiu... atspalvis gal net tamsesnis nei jūsų, bet vistiek esu vasara. Kadangi plaukai ir akys jūsų tamsūs, o akys rudos, tai kaip ir sunku būtų nustatyt soft ar cool (mano nuomonė soft
). pagal BFAS sistemą rudaakės vasaros:
Resplendent summer
Intense brown, mauve-brown, maroon-brown, or mink-brown eye and hair colors blend with refined skin tones in a powdery- pink, ivory, and soft tan range.
Garnet Summer
Eyes range from muted gray-brown to deep rose-brown. Hair colors are light blonde to dark brunette with ash or rosy-red tones. Skin is soft beige, tan, and rosy-pink.
OPALESCENT Summer
Brown eyes blend with medium to light hair colors in soft blonde, light brown, or ash-gray. Eye colors are rose-red, brown or soft brown. Skin tones are soft and refined in the pink, ivory, or tan range.
Mano manymu jūs esate resplendent summer... įdedu nuorodą vienos rusaitės įdėtos individualios paletės
contrastins resplendent summer? pasinagrinėjimui (contrasting reiškia kad pas ją kontrastas didelis, dar yra true (
švelnesnių spalvų paletė, kuri labiau tinkanti jums būtų). Yra ir daugiau individualių šio potipio palečių.
Aišku galit būt ir Garnet Summer, bet šio tipo pavyzdžių neteko užtikt... tai negaliu nieko pasakyt.
QUOTE(Tynka @ 2011 08 30, 11:23)
sakykit, prašau, o jei "prie veido" labai tinka sodri oranžinė (na ne kelininkų, o tokia patamsinta), plytų spalva - tai reiškia, kad aš jau šilto tipo? Niekaip neapsisprendžiu... Nors ką čia spręsti, kaip ir žinau, kad aš ruduo
jei tinka oranžinė, tai kaip taisyklė - tik šiltam tipui. O visi raudonų plytų atspalviai - rudenėliams. Manau šios spalvos yra lyg indikatoriai nustatant spalvinius tipus