Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 08 30, 08:26)
Babi*, aš ir trečioj foto matau lietuviškus pilkokus plaukus, gal monitorius kaltas  blush2.gif  Jūs spalvas renkatės ne rudeniškas (pilka, rožinė), kaip jūsų manymu, jums tokios tinka labiau, nei pvz garstyčių, samanų, chaki, rūdžių?

pritariu donstop 4u.gif aš matau irgi kažkodėl jumyse vasarą... dar pirmoje nuotraukoje akys kiek deep'inės, o kitos dvi - visai nei į žiemą, nei į gilų rudenį schmoll.gif , pasakyčiau gal net sof labiau

raami aš tikrai nesirinkčiau pilkų prie pilko... rinkčiausi mėlyną, bet ne tamsią, o gal kiek ryškesnę, tokią išblukusę royal blue, arbą avietinę... arba abiejų spalvų raštuotą (nesvarbu langeliais, gelytėmis ar dryžiais - kokia mėgstat). Labiau linkus būčiau rinktis ne vienspalvę, nes ir taip paltas didelis ir vienspalvis... o vasaroms gi labiau tinka makalai makalai visokie (pvz.:melanžinė jei megzta).
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 30, 08:07)
raami aš tikrai nesirinkčiau pilkų prie pilko... rinkčiausi mėlyną, bet ne tamsią, o gal kiek ryškesnę, tokią išblukusę royal blue, arbą avietinę... arba abiejų spalvų raštuotą (nesvarbu langeliais, gelytėmis ar dryžiais - kokia mėgstat). Labiau linkus būčiau rinktis ne vienspalvę, nes ir taip paltas didelis ir vienspalvis... o vasaroms gi labiau tinka makalai makalai visokie (pvz.:melanžinė jei megzta).

Ačiū bytte, bet paltas pas mane ne visai vienspalvis. Ten toks neryškus raštas balkšvo pilko, juodo tai bendras vaizdas pilkas. Todėl noriu aksesuarų prie jo vienspalvių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 30, 09:24)
Ačiū bytte, bet paltas pas mane ne visai vienspalvis. Ten toks neryškus raštas balkšvo pilko, juodo tai bendras vaizdas pilkas. Todėl noriu aksesuarų prie jo vienspalvių 4u.gif

Nu jo tada jei ir ne vienspalvį, tai minimaliai margą. pvz. taip margintą: user posted image
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 30, 08:26)
Babi*, aš ir trečioj foto matau lietuviškus pilkokus plaukus, gal monitorius kaltas  blush2.gif  Jūs spalvas renkatės ne rudeniškas (pilka, rožinė), kaip jūsų manymu, jums tokios tinka labiau, nei pvz garstyčių, samanų, chaki, rūdžių?

Prieš saulę pažiūrėjus mano plaukai turi tokio vos pastebimo ryžumo.
Sakyčiau, kad man labiau tinka rožinė, nei pvz.: chaki, su rožine „gyvesnė“ atrodau. Nors galiu ir nusišnekėti blush2.gif Dėl aiškumo įkelsiu dar porą nuotraukų blush2.gif

QUOTE(bytte @ 2011 08 30, 09:07)
pritariu donstop 4u.gif aš matau irgi kažkodėl jumyse vasarą... dar pirmoje nuotraukoje akys kiek deep'inės, o kitos dvi - visai nei į žiemą, nei į gilų rudenį schmoll.gif , pasakyčiau gal net sof labiau

4u.gif
Atsakyti
sakykit, prašau, o jei "prie veido" labai tinka sodri oranžinė (na ne kelininkų, o tokia patamsinta), plytų spalva - tai reiškia, kad aš jau šilto tipo? Niekaip neapsisprendžiu... Nors ką čia spręsti, kaip ir žinau, kad aš ruduo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 08 30, 11:06)
Sakyčiau, kad man labiau tinka rožinė, nei pvz.: chaki, su rožine „gyvesnė“ atrodau. Nors galiu ir nusišnekėti blush2.gif Dėl aiškumo įkelsiu dar porą nuotraukų blush2.gif
4u.gif

Lieku prie savo nuomonės - soft summer 4u.gif
QUOTE(Tynka @ 2011 08 30, 11:23)
sakykit, prašau, o jei "prie veido" labai tinka sodri oranžinė (na ne kelininkų, o tokia patamsinta), plytų spalva - tai reiškia, kad aš jau šilto tipo?  Niekaip neapsisprendžiu... Nors ką čia spręsti, kaip ir žinau, kad aš ruduo  biggrin.gif

Plytų spalva tipiška rudeniška, šilta, vasaras ir žiemas labai blyškina 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2011 08 30, 11:06)
4u.gif

...mano plaukai irgi turi ryžumo, ir strazdanėlių turiu... atspalvis gal net tamsesnis nei jūsų, bet vistiek esu vasara. Kadangi plaukai ir akys jūsų tamsūs, o akys rudos, tai kaip ir sunku būtų nustatyt soft ar cool (mano nuomonė soft 4u.gif ). pagal BFAS sistemą rudaakės vasaros:
Resplendent summer
Intense brown, mauve-brown, maroon-brown, or mink-brown eye and hair colors blend with refined skin tones in a powdery- pink, ivory, and soft tan range.
Garnet Summer
Eyes range from muted gray-brown to deep rose-brown. Hair colors are light blonde to dark brunette with ash or rosy-red tones. Skin is soft beige, tan, and rosy-pink.
OPALESCENT Summer
Brown eyes blend with medium to light hair colors in soft blonde, light brown, or ash-gray. Eye colors are rose-red, brown or soft brown. Skin tones are soft and refined in the pink, ivory, or tan range.
Mano manymu jūs esate resplendent summer... įdedu nuorodą vienos rusaitės įdėtos individualios paletės contrastins resplendent summer? pasinagrinėjimui (contrasting reiškia kad pas ją kontrastas didelis, dar yra true (švelnesnių spalvų paletė, kuri labiau tinkanti jums būtų). Yra ir daugiau individualių šio potipio palečių.
Aišku galit būt ir Garnet Summer, bet šio tipo pavyzdžių neteko užtikt... tai negaliu nieko pasakyt.
QUOTE(Tynka @ 2011 08 30, 11:23)
sakykit, prašau, o jei "prie veido" labai tinka sodri oranžinė (na ne kelininkų, o tokia patamsinta), plytų spalva - tai reiškia, kad aš jau šilto tipo?  Niekaip neapsisprendžiu... Nors ką čia spręsti, kaip ir žinau, kad aš ruduo  biggrin.gif

jei tinka oranžinė, tai kaip taisyklė - tik šiltam tipui. O visi raudonų plytų atspalviai - rudenėliams. Manau šios spalvos yra lyg indikatoriai nustatant spalvinius tipus 4u.gif
Atsakyti
dontstop, bytte, labai ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 30, 09:07)
(pvz.:melanžinė jei megzta).

kas tai yra ? g.gif
Atsakyti
Gerbiamosios, kur ekonomiškai rasti ne poliamido/ poliasterio ir elastano sudėties juodą (o ne pilkai juodą) megztuką?
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 08 30, 20:02)
Gerbiamosios, kur ekonomiškai rasti ne poliamido/ poliasterio ir elastano sudėties juodą (o ne pilkai juodą) megztuką?

Gal užsisakyti iš mezgėjos per SM? Bus ir iš kokybiškų siūlų, ir originalaus dizaino, ir idealiai atitiks figūrą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 31, 07:02)
Gal užsisakyti iš mezgėjos per SM? Bus ir iš kokybiškų siūlų, ir originalaus dizaino, ir idealiai atitiks figūrą  ax.gif

Bet kazi ar labai ekonomiska gaunasi, as kazkada klausinejau kiek kainuotu numegzti paprasta megztuka, be jokiu ten rastu ir tt tai kaina visai nepatiko..o ir siulai butu buve pusvilne..tai jei kokie mandresni tai isvis nezinau tada
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Soy: 31 rugpjūčio 2011 - 07:14