Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

QUOTE(dontstop @ 2011 08 28, 14:38)
Išdžiūsta iki kito ryto, jei statyt šalia radiatoriaus ir popieriaus į vidų prikišti  4u.gif

Man neišdžiūsta g.gif dėl to nupirkau pora batų sūnui... ir dar guminius.
O dukrai nupirkau irgi pora: vienus puošnesnius, kitus paprastesnius. Paroviau po 20 Lt, paskutines poras. Vidus kaip tik išformuotas ortopedišai, odiniai. Pati būčiau neradus, bet dukrai leidau visus rinktis kurių norėjo, tai kažkur ir atkniso panelė užsilikusius.
Bet išties su vaikų rūbais visai esu susimakalojus, nes labai daug visko reikia doh.gif . Išaugo visus bliuzonus, megztinius... visas kelnes sūnus nudrengė. Vadinas viską reik susipirkt doh.gif ... o dukrai nerandu tinkančių spalvyčių... nors sūnui tos pačios bėdos... nu kaip pavasariukams vyresniems nieko nėra, viskas vasaroms arba rudenėliams... nors atrodo tokios gražios spalvytės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 28, 20:23)
Man neišdžiūsta g.gif  dėl to nupirkau pora batų sūnui...

Na, man išdžiūsta netgi mano sportbačiai, išskalbti skalbimo mašinoje. Ką tik traukiau šiandien skalbtus, ryt 7 ryto apsiausiu, kai vesiu vaiką į darželį. Garantuoju, kad bus pilnai išdžiuvę smile.gif Sportbačiai zomšiniai.
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 28, 21:13)
Na, man išdžiūsta netgi mano sportbačiai, išskalbti skalbimo mašinoje. Ką tik traukiau šiandien skalbtus, ryt 7 ryto apsiausiu, kai vesiu vaiką į darželį. Garantuoju, kad bus pilnai išdžiuvę  smile.gif Sportbačiai zomšiniai.

Dontstop, apie savo mėlynuosius kedukus kalbi? Kaip Tu juos skabi?

Man reikia savo spintą peržiūrėti rudeniui pradėti ruoštis... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 08 28, 23:14)
Dontstop, apie savo mėlynuosius kedukus kalbi? Kaip Tu juos skabi?

Taip, būtent tie kedai smile.gif Paprastai su visai kitais rūbais, įprastam režime 40 ' t 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 28, 23:17)
Taip, būtent tie kedai  smile.gif  Paprastai su visai kitais rūbais, įprastam režime 40 ' t  4u.gif

Ačiū už info, bijojau juos skalbimo mašinoj skalbti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(dontstop @ 2011 08 28, 20:13)
Sportbačiai zomšiniai.

Čia odinius batus taip skalbiat? g.gif
Atsakyti
QUOTE(raami @ 2011 08 29, 07:35)
Čia odinius batus taip skalbiat? g.gif

Šitie dirbtinos zomšos, bet anksčiau taip pat sėkmingai skalbdavau iš dirbtinės odos ir natūralios zomšos, nieko jiems neatsitinka mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš irgi skalbiu visus vaikų ir savo batus. bet odinius skalbiu su vilnai skirtomis sklabimo priemonėmis. Esu išskalbus zamšą su paprastais milteliais, tai žiauriai sukietėjo, paskui kol išminštinau doh.gif . Ir dar man kažkiek išbluko nuo tų skalbimo priemonių. Tai dabar nerizikuoju.
donstop, o kiek tu popieriaus prikiši? Mane labai nervuoja kad lėtai džiūna batai, jei dar dažniau sušlampa, tai ima vitpadžiai sluoksniuotis. Aš praitais metais net tokias granules, kur drėgmę sugeria kišdavau į žieminius sūnaus batus, kitaip niekaip nedžiūdavo (jie buvo tokie ale botai iki pusės, bet sugebėdavo prisikratyt sniego iš viršaus, ir sušlapdavo). Gal radiatorius pas mane per šaltas g.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 08 29, 08:07)

donstop, o kiek tu popieriaus prikiši?

Po 2 laikraščio lapus į kiekvieną ir statau vonioj šalia gyvatuko 4u.gif
Atsakyti
Matyt pas jus oras sausesnis g.gif ...pas mane ir ant gyvatuko pastatyti neišdžiūva. Arba tavo skalbimo mašina geriau gręžia g.gif ...mano gręžia 800 apsukų maksimum
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Taigi, nusprendžiau ir aš pabandyti rūbų kapsulės metodą ir susidūriau su problema: negaliu nustatyti savo spalvinio tipo. Pagal vienus aprašymus esu žiemos, pagal kitus-rudens tipas. Gal jūs galėsite padėti? ax.gif Mano plaukai tamsiai rudi, akys rudos, oda vidutinio tamsumo, šiek tiek strazdanota, antakių ir blakstienų spalva juoda smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Soy @ 2011 08 27, 07:43)
Tai galima ir graziai rengiant leist vaikui lakstyt ir pan. Kas kaip ta graziai supranta, as sakydama puosiu, tai toli grazu nereiskia, kad uzvarvolinu kokia pusta suknia ir apkabinu bantukais. Graziai gali buti ir patogiai, tai nezinau, kas cia tokio blogo stengtis vaika rengti graziai biggrin.gif O kad bent jau iki tam tikro amziaus rengiam pagal savo skoni ir norus tai neisvengiama, o kaip kitaip?
Tiesiog jei i kiema prie namo dedu kokias tympas ir maikute, tai einant i miesta pasivaikscioti suknele/dzinsai/grazesnis megztukas. Lygiai kaip ir pati, su vienais rubais esu namie ar einu pieno nusipirkt, su kitais 'i zmones'. smile.gif

visiskai sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

nezinojau apie odiniu batu skalbima nieko iki siol doh.gif meginsim 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sauluzhe: 29 rugpjūčio 2011 - 14:08